ServC postat acum 2 ani

Sunt la inceput cu o afacere mică din domeniul servicii de curatenie si am nevoie de un site web. Pentru ca bugetul este limitat, as vrea sa stiu care ar fi cel mai mic pret posibil pentru un site de servicii de curatenie?

1 Răspunsuri
radovand Echipa a răspuns acum 2 ani

Bună ziua,

Cel mai ieftin site este cel gratuit :).

Puteți alege această variantă dacă pentru început, nu doriți să investiți bani în acest domeniu și vreți să testați utilitatea unui site web.

Există deja sute de platforme, care vă permit crearea gratuită a propriului site pentru afacerea dumneavoastră online. Și este un început foarte bun pentru cei care vor să experimenteze și să învețe bazele funcționării Internetului.

Încercați următoarele variante gratuite pentru crearea unui site web:
– Wix.com
– WordPress.com
– Weebly.com
– Blogger.com
– Site123.com
– Website.com
Squarespace.com

Crearea unui site utilizând platformle gratuite de mai sus, nu este nici simplă, nici foarte complicată. Depinde de abilitățile dumneavoastră de a învăța utilizarea diverselor programe folosite pentru construcția acestuia.

Iar după ce veți reușii crearea site-ului și veți începe utilizarea lui, veți avea suficientă experiență pentru a înțelege limitările pe care le aduce de obicei un site web gratuit.

Este un bun început pentru a înțelege mai bine ce înseamnă un site web cu un design profesional, care să se poziționeze cât mai sus în rezultatele căutărilor Google, și în cele din urmă, să obțină rezultate.

Scrie un răspuns la această întrebare

16 + 18 =