Nela postat acum 1 an

Am nevoie de un site pentru sustinearea de webinarii live. Faceti asa ceva, catcosta?

3 Răspunsuri
radovand Echipa a răspuns acum 1 an

Bună ziua,

Implementăm module pentru realizarea de webinarii pe site-uri. Un exemplu de site ce folosește webinarii este acesta.

Precizez, că deși webinariile sunt folosite tot mai mult în ultimul timp, efeciența lor nu este grozavă și depinde foarte mult de domeniul abordat. Din punctul meu de vedere, un tutorial bine făcut, deși nu este o soluție interactivă este mul mai util decât un webinar.

LorandSucks a răspuns acum 1 an

Corect.

Majoritatea webinarilor au un singur scop: promovarea unor produse sau servicii si cam atat.
In general este pierdere de timp.

Nu te invata mare lucru, iti dau informatii cu lingurita si te ademenesc sa cumperi produsul sau serviciul lor.

Vezi fanii lui Lorand Szasz (si nu este singurul, ca au aparut in ultima vreme ca ciupercile dupa ploaie) si webinariile lui dedicate dezvoltarii personale care practic nu se dezvoltă niciodată.

Si totusi sunt o multime de gura casca care il asuculta cu nesat, in speranta ca vor afla secretul fericirii eterne si solutia de a devenii bogat fara sa faci nimic.

Pierdere de timp si bani.

Coco a răspuns acum 1 an

Am ajuns si eu odata la un astfel de seminar. Io chiar am repulsie maxima fata de discursurile pe tema antreprenoriat -dezvoltare personala, mai ales ca de cele mai multe ori acei speakeri nu au avut o afacere serioasa in viata lor, ma rog in afara de cea cu speaking-ul.  Ma dispera visatorii care participa la genul asta de webinarii, seminarii bla, bla, bla (am fost si eu unul dintre ei acum vreo 6-7 ani).  Io zic ca niste carti bune + munca multa la afacereaa ta (care iti aduce experienta si skill) sunt mult mai utile decat  genul asta de seminarii/webinarii.

Scrie un răspuns la această întrebare

17 + 12 =