Cât costă un implant dentar?

Calculează online prețul implantului dentar.

Cat costa implantul dentar

Costul implantului dentar este influențat de mai mulți factori. Din acest motiv valoarea exactă a costului o veți putea obține doar consultând un medic stomatolog.

Formularul de mai jos, face o estimare foarte generală a prețului unui implant dentar.

Implantul dentar este format din 3 piese principale:
– implantul propriu-zis (practic un șurub care se introduce în os și înlocuiește rădăcina naturală a dintelui);
– bontul protetic (face legătura dintre implantul și coroana dentara – partea vizibilă a dintelui);
– coroana dentară (ppartea vizibilă a dintelui).

Prețul implantului propriu zis, va fi influențat de următorii factori: tipul și calitatea implantului dentar, prețul manoperei medicului stomatolog, investigații și tratamente suplimentare necesare.

Prețul bontului proteic, va fi influențat de următorii factori: tipul bontului proteic, materialul din care este fabricat, angulația, tipul de ancorare, manopera medicului stomatolog și diversele accesorii sumplimentare necesare pentru montarea sa.

Prețul coroanei dentare, va fi influențat de următorii factori: tipul coroanei dentare, materialul din care este fabricat, termenul de fabricare – livrare.

În afară de implant, bont și coroană, dacă pacientul nu are suficient suport osos pentru inserarea implantului în condiții sigure, se vor realiza intervenții de augmentare osoasă. Aceste intervenții vor aduce costuri suplimentare.

Pentru calculul cât mai corect al prețului final, bifați toate opțiunile ce urmează. Dacă valorile introduse nu sunt preluate automat, apăsați Enter, Tab sau faceți click pe următoarea celulă.


Dacă ți-a fost util, distribuie acest formular pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp sau trimite linkul pe email, celor interesați. Îți mulțumim!