Magazin online Fashion

Magazin online fashion
Vezi site-ul

Dacă ești interesat de prețul unui astfel de site sau dorești informații suplimentare, introdu adresa de email în formularul de mai jos și vrei primi următoarele informații:

 • Prețul estimativ al site-ului;
 • Costurile cu întreținerea site-ului;
 • Termenul de creare al unui astfel de site;
 • Informații despre promovarea site-ului.

Verifică și pagina cu prețurile serviciilor noastre de webdesign.

Descriere site

Alege acest model de magazin online pentru afacerea ta. Varianta demonstrativă este un exemplu de magazin online fashion, dar poate fi utilizat pentru orice categorie de produse.

SUNT INTERESAT DE SITE

Bineînțeles că oferim și alte funcționalități ale site-ului web, în afara celor descrise în lista de mai jos. Pe parcursul  creării site-ului web putem adăuga servicii și module cu funcționalități noi, conform cerințelor clientului.

Modul securitate site web:

Modulul protejează site-ul web împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizate.

Modul protectie spam:

Un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Acest modul elimină spam-ul într-o proporție semnificativă.

Modul back-up:

Acest modul poate face salvări ale bazei de date sau poate salva întregul site web. În cazul unor probleme majore de funcționare sau infectare cu viruși, site-ul web poate fi refăcut de la zero.

Modul testimoniale:

Modulul îți permite să pui pe site, mărturiile clienților despre tine, produsele și serviciile tale. Totodată pot fi importate și afișate direct pe site Google reviews, Facebook reviews etc.

Modul SEO:

Modulul permite optimizarea site-ul web, astfel încât acesta să poată fi indexat cu ușurință și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini, a fiecărui articol și în general a tuturor informațiilor de pe site-ul tău, vizibile vizitatorilor.

Modul formulare online:

Permite crearea de formulare, teste, chestionare pentru a colecta anumite informații de la vizitatorii site-ului sau pentru calculul sau estimarea anumitor costuri (vezi calculator cost construcție casă, calculator preț site web, test personalitate, chestionar de aptitudini etc.).

Modul newsletter:

Modulul permite realizarea campaniilor de email marketing și abonarea vizitatorilor site-ului la newsletter.

Modul postare automată pe rețelele sociale:

Pentru a obține cât mai mulți vizitatori și pentru cea mai bună indexare posibilă de către motoarele de căutare, este esențial ca paginile și articolele site-ului să apară în mod regulat pe paginile sociale precum: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Google Business, Telegram, Medium, Reddit, Tumblr, VK, OK.ru, Plurk, bloguri Wordpress și Blogger. Postarea regulată pe aceste site-uri web necesită mult timp. Puteți adăuga un modul pe site care odată configurat, poate face aceste postări automat.

Modul colectare automată articole și informații de pe site-urile web:

Modulul permite colectarea și postarea automată:
● de pe orice pagină web;
● din fluxurile RSS;
● produsele de pe eBay;
● produsele de pe Walmart;
● produsele de pe ClickBank;
● informații de pe Craigslist;
● joburi de pe CareerJet;
● postări de pe Facebook;
● postări de pe Twitter;
● poze de pe Instagram;
● postări de pe Pinterest;
● postări de pe Reddit;
● poze de pe Flickr;
● clipuri video de pe YouTube;
● clipuri video de pe Vimeo;
● clipuri video de pe DailyMotion.

Modul preluare automată postări de pe rețelele de socializare:

Ideal ar fi ca toată informația de pe site-ul tău web să fie postată prin link-uri pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest etc). Dar dacă nu vrei acest lucru, există o soluție de a prelua postările de pe rețelele de socializare (facebook de exemplu) și a le publica în mod automat pe site-ul tău sub forma unor articole de blog.

Modul preluare automată clipuri de pe canalul de Youtube:

Modulul permite postarea automată pe site-ul tău web, a clipurilor de pe canalul de Youtube.

Modul robot chat online:

Modulul permite afișarea unei ferestre de discuții cu vizitatorii site-ului web, punerea de întrebări prestabilite și direcționarea lor către informațiile pe care le caută sau către un operator uman.

Modul cursuri online:

 • Modulul permite crearea, publicarea, gestionarea și vânzarea cursurilor online;
 • Fiecare curs poate avea un număr nelimitat de lecții, chestionare sau teste;
 • Modulul de cursuri online, are un sistem complex de definire a cursurilor, lecțiilor și testelor;
 • Pot fi definite: durată cursuri, numărul cursanți, nivel curs, preț curs individual, preț special pentru grupuri, durată teste, note de trecere teste etc.;
 • Fiecărui curs i se pot atribui review-uri prin care cursanții își pot exprima opinia lor despre cursuri;
 • Se pot definii mai mulți profesori, iar cursurile se atribuie fiecărui profesor în parte.

Modul gestionare evenimente:

Modulul, permite crearea, gestionarea și vânzarea de bilete online pentru evenimente, definirea complexă a evenimentelor cu descriere, poze, date de început, sfârșit locație și prețul de participare la eveniment dacă este cazul.

Modul webinarii:

Modulul, permite crearea, gestionarea și vânzarea de webinarii folosindu-se de aplicația de videoconferință Zoom;

Modul Yandex Metrica:

Google nu este singurul furnizor de statistici ale site-urilor web. Yandex Metrica, este motorul de cautare numarul 4 din lume. La fel ca Google, Yandex oferă o gamă de aplicatii si utilitati foarte interesante și extrem de utile, cum ar fi:

 • Heatmaps, o reprezentare grafica a paginillor site-ului web, cu zonele în care vizitatorii mișcă mouseul;
 • Linkmap, o reprezentare grafica a celor mai click-uite link-uri de pa pagina unui site;
 • Scroll map, arată zonele cele mai vizitate de pe o pagină web;
 • Session Replay, permite vizualizarea pentru fiecare vizitator în parte un clip video cu activitatea sa pe site-ul web.

Modul Google Analytics:

Modulul se conectează la contul Google analytics și afișează în partea de administrare a site-ului statisticile legate de trafic ale site-ului web.

Modul Blog:

Site-ul va fi gata pregătit pentru publicarea articolele tale pe blog. Postările de blog sunt cel mai bun mod de a informa clienții despre produsele și serviciile tale.

Modul galerie foto:

Fotografiile proiectelor finalizate sunt cel mai bun mod de a vă prezenta lucrările. Acest modul permite afișarea pozelor în diverse moduri.

Modul Google Maps:

Modulul permite afișarea pe paginile site-ului web a hărților Google.

Site adaptat pentru dispozitivele mobile:

Noul tău site web va arăta grozav și va funcționa corect pe toate dispozitivele. De la monitoare desktop mari până la cele mai noi smartphone-uri.