serviciigradinarit.ro

Servicii oferite clientului

Redesign site | Mentenanță | Administrare | Optimizare site |

servicii gradinarit
Intretinere gazon
Intretinere gradina
Portofoliu lucrari gradinarit
contact servicii gradinarit
Vezi site-ul

Descriere site web

Site specializat în:
– servicii grădinărit și întreținere grădini: tăieri necesare plantelor ornamentale și pomilor fructiferi, conducerea lianelor, aplicarea de îngrășăminte, amenajarea de diverse aranjamente ornamentale de sezon;
– întreținere gazon: tuns, eliminare material vegetal uscat din gazon, eliminare mușchi, eliminare buruieni, reparare gazon, supraînsămânțare, fertilizare, acoperire goluri, aerisire, aplicarea de îngrășăminte;
– lucrări garduri vii: de menținere în formă garduri vii, tăieri de regenerare;
– lucrări arbori și arbuști: tăieri de iarnă/primăvară, tăieri în verde, tăieri formare și întreținere coroană, tăieri înflorire, tăieri regenerare, tăieri în diverse forme artistice;
– lucrări pomi fructiferi: tăieri formare coroană, toaletare
– tăieri întreținere coroană, tăieri de iarnă/ primăvară, tăieri de fructificare, tăieri de regenerare, tăieri în verde, șpalier, soiuri rezistente, soiuri polenizatoare;
– consultanță grădină: evaluarea stării de sănătate a plantelor, pomilor, gazonului, identificarea bolilor și a dăunătorilor, sfaturi privind plantarea, udări, fertilizare, sfaturi privind înființarea și întreținerea livezilor și grădinilor familiale.

MODULE INSTALATE PE SITE

Modul backup: Modulul face salvări regulate ale bazei de date. Modulul permite backup-ul întregului site web. În cazul unor probleme majore de funcționare sau infectare cu viruși, site-ul web poate fi refăcut de la zero.
Modul Google Analytics: Modulul se conectează la contul Google Analytics și afișează în partea de administrare a site-ului web statisticile referitoare la traficul site-ului web.
Modul preluare automată postări de pe rețelele de socializare: Modulul afișează pe site-ul web, în mod automat, postările de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest etc). Se poat prelua postările de pe contul personal de Facebook sau paginile de Facebook pe care le aveți în administrare.
Modul protecție spam: Modulul elimină spam-ul într-o proporție semnificativă, utilizând algoritmi de inteligență artificială.

Modul securitate site web:
- Protejează site-ul web împotriva atacurilor;
- Scanează site-ul web pentru detectarea malware;
- Blochează autentificarea neautorizată;
- Oferă rapoarte legate de atacurile asupra site-ului web;
- Trimite alerte legate de încercările de autentificare neautorizate.

Modul SEO:
Modulul permite optimizarea întregului site web, din punct de vedere SEO.
Modulul oferă:
- optimizare pentru un număr nelimitate de cuvinte și expresii;
- integrare cu Google Search Console;
- integrare cu Google Analytics;
- puteți urmări clasamentul cuvintelor cheie în Google;
- etc.

Modul testimoniale: Modulul afișează review-uri, păreri și testimoniale scrise de clienți. Modulul poate importa și afișa: Google reviews, Facebook reviews, etc.
Modul Yandex Metrica: Modulul oferă statistici referitoare la traficul site-ului web.