imobiliarestiri.ro

Servicii oferite clientului

Web design | Hosting | Mentenanță | Administrare | SEO | Optimizare site | Promovare |

Imobiliarestiri
Vezi site-ul

Dacă ești interesat de prețul unui astfel de site sau dorești informații suplimentare, introdu adresa de email în formularul de mai jos și vrei primi următoarele informații:

  • Prețul estimativ al site-ului;
  • Costurile cu întreținerea site-ului;
  • Termenul de creare al unui astfel de site;
  • Informații despre promovarea site-ului.

Verifică și pagina cu prețurile serviciilor noastre de webdesign.

Caracteristici site web

Site specializat pentru publicarea știrilor sau articolelor pentru revistele online. Site-ul este complet autonom și funcționează fără intervenția operatorului uman. Știrile sunt preluate și publicate în mod automat de pe alte site-uri de pe internet, la intervale prestabilite de timp.

Modulul de colectare a știrilor permite preluarea informației în diverse variante inclusiv a informației video sau audio.

Pot fi preluate informații în parametrii doriți de pe alte site-uri de știri, bloguri, rețele de socializare sau site-uri specializate (Amazon, Ebay, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Reddit, Flickr, Youtube, Vimeo, DailyMotion, SoundCloud, Itunes etc.

MODULE INSTALATE PE SITE

Modul colectare automată informații de pe site-urile web: Modulul permite colectarea automată și programabilă a diverselor tipuri de informații de pe aproape orice site web, apoi le publică automat pe site-ul tău.
Modul backup: Modulul face salvări regulate ale bazei de date. Modulul permite backup-ul întregului site web. În cazul unor probleme majore de funcționare sau infectare cu viruși, site-ul web poate fi refăcut de la zero.
Modul de postare automată pe rețelele sociale: Modulul permite postarea articolelor, paginilor, produselor, evenimentelor etc. de pe site-ul tău pe diverse rețele de socializare și site-uri web, cum ar fi: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Google Business, Telegram, Medium, Reddit, Tumblr, VK, OK.ru, Plurk, bloguri Wordpress și Blogger. Postarea se face automat în funcție de criteriile de postare setate de către utilizator.
Modul Google Analytics: Modulul se conectează la contul Google Analytics și afișează în partea de administrare a site-ului web statisticile referitoare la traficul site-ului web.
Modul preluare automată postări de pe rețelele de socializare: Modulul afișează pe site-ul web, în mod automat, postările de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest etc). Se poat prelua postările de pe contul personal de Facebook sau paginile de Facebook pe care le aveți în administrare.
Modul protecție spam: Modulul elimină spam-ul într-o proporție semnificativă, utilizând algoritmi de inteligență artificială.

Modul securitate site web:
- Protejează site-ul web împotriva atacurilor;
- Scanează site-ul web pentru detectarea malware;
- Blochează autentificarea neautorizată;
- Oferă rapoarte legate de atacurile asupra site-ului web;
- Trimite alerte legate de încercările de autentificare neautorizate.

Modul SEO:
Modulul permite optimizarea întregului site web, din punct de vedere SEO.
Modulul oferă:
- optimizare pentru un număr nelimitate de cuvinte și expresii;
- integrare cu Google Search Console;
- integrare cu Google Analytics;
- puteți urmări clasamentul cuvintelor cheie în Google;
- etc.

Modul Yandex Metrica: Modulul oferă statistici referitoare la traficul site-ului web.