hygiene-direct.ro

Magazin online cu produse de igienă personală, igiena suprafețelor și produse profesionale de curățenie. Magazinul folosește platforma WordPress & Woocommerce.

VEZI SITE-UL

MODULE SUPLIMENTARE INSTALATE PE SITE

 Module securitate site: protejează site-ul împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizată;
– Modul SEO: optimizează site-ul astfel încât să poată fi indexat ușor și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini și a fiecărui articol de pe site;
– Modul newsletter: permite realizarea de campanii de marketing prin email;
Modul formulare: permite crearea de formulare de colectare a anumitor informații de la vizitatorii site-ului;  
– Modul robot chat live: permite afișarea unei ferestre de discuții cu vizitatorii site-ului, punerea de întrebări prestabilite și direcționarea lor către informațiile pe care le caută sau către un operator uman.
– Modul protectie spam: un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Există module care elimină spam-ul.
– Modul back-up: salvează tot site-ul și în cazul unor probleme gen infectare cu viruși, site-ul poate fi refăcut de la zero.
– Modul comandă la bax: permite comanda anumitor produse doar la bax.
– Modul autentificare cu contul de rețele social: modulul perimte crearea de utilizatori folosind conturile de rețele sociale gen Facebook, Twitter etc.
– Modul produse favorite: permite utilizatorului să salveze produsele favorite într-o listă (Wishlist).
.