ancasicartile.ro

Servicii oferite clientului

Web redesign | Mentenanță |

Site web blog personal recenzii carti
Site web blog personal recenzii carti
Vezi site-ul

Caracteristici site web

Site web pentru blogging professional. Blog recenzii cărți. Site-ul inițial a fost creat pe platforma gratuită WordPress, apoi datorită limitărilor site-ul web a fost reconstruit în forma actuală.

– blog/știri;
– abonare la newsletter;
– email marketing;
– social media marketing;
– analytics;
– etc.

MODULE SUPLIMENTARE INSTALATE PE SITE

 Module securitate site: protejează site-ul împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizată;
– Modul SEO: optimizează site-ul astfel încât să poată fi indexat ușor și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini și a fiecărui articol de pe site;
– Modul formulare: permite crearea de formulare de colectare a anumitor informații de la vizitatorii site-ului;
– Modul protecție spam: un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Există module care elimină spam-ul.
– Modul back-up: salvează tot site-ul și în cazul unor probleme gen infectare cu viruși, site-ul poate fi refăcut de la zero.
– Modul Google analytics: afișează rapoartele Google Analytics ce monitorizează aproape întreaga activitate a unei pagini web. Rapoartele pot spune câți utilizatori unici au vizitat site-ul într-o perioadă definită, de câte ori, în ce țări sau orașe se află vizitatorii, de pe ce dispozitive (mobil, desktop sau tabletă), din ce browser (Chrome, Safari, Firefox etc.).
– Modul optimizare imagini: optimizează mărimea imaginilor încărcate pe site și astfel se reduce timpul de încarcare a site-ului web.
– Modul comentarii social media: permite vizitatorilor să comenteze conținutul de pe site folosind contul lor de Facebook, Instagram, etc..