casedumbravita.ro

Servicii oferite clientului

Web design | Hosting | Mentenanță | Promovare |

Vezi site-ul

Caracteristici site web

Site specializat din domeniul imobiliar, util agenților și agențiilor imobiliare. Deși nu este activată această opțiune, site-ul permite adăugarea anunțurilor de către utilizatori.

Unul dintre cele mai interesante aplicații folosite de acest site, este calculatorul pentru costul de construcție a unei case. Aceast calculator a devenit în scurt timp, cea mai folosită aplicație de calcul pentru costul de construcție a unei case din România, generând 85% din traficul site-ului.

– căutare avansată imobile după țară, județ, localitate, categorii, suprafețe, preț etc.
– modul de gestionare a cererilor de la potențialii clienți;
– poziționarea imobilelor pe hartă;
– banner promotional;
– testimoniale;
– blog/știri;
– tur virtual;
– modul de adăugare schițe imobil;
– modul gestionare agenți, agenții, dezvoltatori;
– modul clasă energetică imobil;
– statistici vizualizare imobile;
– modul de calcul al costului de construcție a unei case;
– etc.

MODULE SUPLIMENTARE INSTALATE PE SITE

Modul SEO: optimizează site-ul astfel încât să poată fi indexat ușor și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini și a fiecărui articol de pe site;
– Module securitate site: protejează site-ul împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizată;

Modul newsletter: permite realizarea de campanii de marketing prin email;

Modul automatizare rețele de socializare: pentru a obține un număr cât mai mare de vizitatori și pentru o indexare cât mai bună de către motoarele de căutare, este esențial ca paginile site-ului și articolele să apară cu regularitate pe paginile de socializare gen: Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest, Twitter, Reddit, Google Business etc. Postarea cu regularitate pe aceste site-uri este un proces care consumă foarte mult timp. Se poate adăuga un modul pe site care odată setat, poate face aceste postări automat.
Modul formulare: permite crearea de formulare de colectare a anumitor informații de la vizitatorii site-ului;
Modul robot chat live: permite afișarea unei ferestre de discuții cu vizitatorii site-ului, punerea de întrebări prestabilite și direcționarea lor către informațiile pe care le caută sau către un operator uman.
Modul protectie spam: un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Există module care elimină spam-ul.
Modul back-up: salvează tot site-ul și în cazul unor probleme gen infectare cu viruși, site-ul poate fi refăcut de la zero.