imobiliarestiri.ro

Servicii oferite clientului

Web design | Hosting | Mentenanță | Promovare |

Stiri imobiliare
Stiri imobiliare Cluj
Video Stiri imobiliare
Stiri imobiliare
Vezi site-ul

Caracteristici site web

Site specializat pentru publicarea știrilor sau articolelor pentru revistele online. Site-ul este complet autonom și funcționează fără intervenția operatorului uman. Știrile sunt preluate și publicate în mod automat de pe alte site-uri de pe internet, la intervale prestabilite de timp.

Modulul de colectare a știrilor permite preluarea informației în diverse variante inclusiv a informației video sau audio.

Pot fi preluate informații în parametrii doriți de pe alte site-uri de știri, bloguri, rețele de socializare sau site-uri specializate (Amazon, Ebay, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Reddit, Flickr, Youtube, Vimeo, DailyMotion, SoundCloud, Itunes etc.

MODULE SUPLIMENTARE INSTALATE PE SITE

– Module securitate site: protejează site-ul împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizată;
– Modul SEO: optimizează site-ul astfel încât să poată fi indexat ușor și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini și a fiecărui articol de pe site;
Modul protectie spam: un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Există module care elimină spam-ul.
– Modul back-up: salvează tot site-ul și în cazul unor probleme gen infectare cu viruși, site-ul poate fi refăcut de la zero.
Modul de colectare automată a știrilor: Modulul permite colectarea și postarea automată:
● de pe orice pagină web;
● din fluxurile RSS;
● produsele de pe eBay;
● produsele de pe Walmart;
● produsele de pe ClickBank;
● informații de pe Craigslist;
● joburi de pe CareerJet;
● postări de pe Facebook;
● postări de pe Twitter;
● poze de pe Instagram;
● postări de pe Pinterest;
● postări de pe Reddit;
● poze de pe Flickr;
● clipuri video de pe YouTube;
● clipuri video de pe Vimeo;
● clipuri video de pe DailyMotion.