Calculator costuri construcție casă

CEL MAI UTILIZAT FORMULAR de calcul al costului total (cost construcție casă, teren avize, autorizații etc) din ROMÂNIA.

Calculul se face în timp real. Poți schimbă datele introduse iar calculul se reface automat. Rezultatul calculului se va transmite la adresa de email dorită. Formularul are în acest moment peste 35.000 de utilizări. Pentru că sunt foarte multe variabile ce trebuie luate în calculul costului total, rezultatele afișate sunt pur orientative și au rolul de a va face o imagine generală despre costurile de construcție ale unei case . Un calcul exact poate fi făcut doar o persoană specializată în domeniul construcțiilor (firma de construcții) care va ține cont de detaliile proiectului casei.

Acest calculator, încearcă să răspundă la căutările voastre pe Google legate de termenii: Pret constructie casă, Cât costa o casa la rosu, Cost constructie casa la cheie, Cât costă construcția unei case, Cost constructie casă, Cât costa materialele pentru o casă, Cât costa un proiect de casă, Calculator constructie casă, Constructie casa în regie proprie.

Dacă ți-a fost de folos, distribuie acest formular pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp sau chiar pe email. Îți mulțumim!

Implementăm pe web site-ul dumneavoastră, diverse tipuri de formulare online. Citiți acest articol despre formularele online.