Calculator preț construcție casă

CEL MAI UTILIZAT FORMULAR de calcul al costului total (cost construcție casă, teren, avize, autorizații etc) din ROMÂNIA.

Datorită creșterilor mari de prețuri la materiale și manoperă, prețul rezultat poate diferii semnificativ de prețul real de cost pentru construcția  unei case. Modificarea constantă a acestor prețuri face aproape imposibilă actualizarea acestui formular de calcul.

Calculul se face în timp real. Poți schimba datele introduse iar calculul se reface automat. Rezultatul calculului se va transmite la adresa de email dorită. Pentru că sunt foarte multe variabile ce trebuie luate în calculul costului total, rezultatele afișate sunt pur orientative și au rolul de a vă face o imagine generală despre costurile de construcție ale unei case . Un calcul exact poate fi făcut doar de o persoană specializată în domeniul construcțiilor (firma de construcții) care va ține cont de detaliile proiectului casei.

Pentru calculul cât mai corect al prețului final, bifați toate opțiunile ce urmează. Dacă valorile introduse nu sunt preluate automat, apăsați Enter, Tab sau faceți click pe următoarea celulă.

Dacă ți-a fost util, distribuie acest formular pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp sau trimite linkul pe email, celor interesați. Îți mulțumim!

Acest calculator, încearcă să răspundă la căutările voastre pe Google legate de termenii: Pret constructie casă, Cât costa o casa la rosu, Cost constructie casa la cheie, Cât costă construcția unei case, Cost constructie casă, Cât costa materialele pentru o casă, Cât costa un proiect de casă, Calculator constructie casă, Constructie casa în regie proprie.