Calculator preț construcție casă

Estimează rapid costurile de construcție a unei case

Cel mai utilizat formular de calcul al costului de construcție a unei case din România

Datorită creșterilor mari de prețuri la materiale și manoperă, prețul rezultat poate diferii semnificativ de prețul real de cost pentru construcția  unei case.

Calculator online webage

Nu vrei să citești toate detaliile despre acest formular? Atunci fă click pe butonul ”Calculează” și mergi direct la formularul de calcul!

Calculează

Cât costă să construiești o casă? 

Calculatorul online estimează costurile totale pentru construcția unei case, inclusiv materiale, manoperă și taxe asociate

 

Poți schimba datele introduse iar calculul se reface automat. Rezultatul calculului se va transmite la adresa de email dorită.

Pentru că sunt foarte multe variabile ce trebuie luate în calculul costului total, rezultatele afișate sunt pur orientative și au rolul de a vă face o imagine generală despre costurile de construcție ale unei case .

Un calcul exact poate fi făcut doar de o persoană specializată în domeniul construcțiilor care va ține cont de detaliile proiectului casei.

Calculul costului pentru construcția unei case este valabil doar pentru persoanele fizice. Calculul nu este valabil pentru persoane juridice.

Calculatorul online, va estima următoarele costuri legate de construcția unei case:
– Taxa notarială (autentificare contract) plătită la cumpărarea terenului;
– Taxa de intabulare (teren)  ANCPI;
– Valoare comision agenție imobiliară la cumpărarea terenului;
– Cost topograf pentru verificarea terenului;
– Cost studiu geotehnic;
– Cost proiect complet (arhitectură, rezistență, instalații);
– Cost certificat de urbanism și alte avize;
– Cost autorizație de construcție;
– Cost construcție casă la roșu;
– Cost construcție casă la gri;
– Cost construcție casă la cheie;
– Cost utilități curent;
– Cost utilități gaz;
– Cost utilități apă și canal;
– Cost instalații electrice;
– Cost instalații sanitare;
– Cost instalații termice;
– Cost diriginte de șantier;
– Cost certificat energetic;
– Cost intabulare casă.

Completează datele din formular

Pentru calculul cât mai corect al prețului final, bifează toate opțiunile.

Condiții de utilizare: Acest formular de calcul online este destinat să ofere o estimare generală a costurilor de construcție a unei case. Formularul afișează costurile detaliate ale construcției unei case, însă trebuie reținut faptul că rezultatele obținute sunt pur orientative și au rolul de a oferi o imagine generală asupra costurilor. Un calcul exact poate fi făcut doar de către o persoană specializată în domeniul construcțiilor, care va ține cont de detaliile proiectului casei. Este important de menționat că acest formular de calcul este general și valabil doar pentru persoane fizice. Nu este destinat persoanelor juridice. Rezultatele obținute prin utilizarea acestui formular nu sunt garantate și pot varia în funcție de diferitele variabile introduse. Nu suntem responsabili pentru orice daune sau probleme care pot apărea în urma utilizării acestui calculator. Este important de menționat faptul că nu suntem o firmă de arhitectură sau o firmă de construcții. Suntem o firmă de web design specializată în crearea de formulare online. Prin urmare, utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului și acesta trebuie să ia în considerare toate variabilele care pot influența costurile de construcție ale unei case.

Pret constructie casă, Cât costa o casa la rosu, Cost constructie casa la cheie, Cât costă construcția unei case, Cost constructie casă, Cât costa materialele pentru o casă, Cât costa un proiect de casă, Calculator constructie casă, Constructie casa în regie proprie.