Chestionar scala de anxietate Hamilton

Test online

Scala de anxietate Hamilton (HAM-A) este utilizat─â pentru a evalua severitatea simptomelor anxiet─â┼úii, at├ót la copii c├ót ┼či la adul┼úi.

Acest chestionar poate fi utilizat pentru o evaluare ini╚Ťial─â sau pentru a vedea modific─ârile simptomelor de anxietate ├«n timp. Pe baza rezultatului, vei putea decide dac─â ai nevoie de ajutor profesional medical de specialitate.

Despre anxietate
Anxietatea este o afec╚Ťiune caracterizat─â de o stare interioar─â de agita╚Ťie, iritabilitate ╚Öi team─â, care declan╚Öeaz─â o reac╚Ťie somatic─â de lupt─â sau de fug─â a organismului.
De╚Öi majoritatea oamenilor experimenteaz─â sentimente de fric─â sau anxietate la un moment dat ├«n via╚Ť─â, exist─â o limit─â dup─â care acestea devin patologice ╚Öi dup─â care sentimentele de anxietate devin un simptom al unei tulbur─âri psihice.
Tulburarea de anxietate generalizat─â (GAD) este cel mai frecvent diagnostic ├«n cazul persoanelor cu anxietate, ├«ns─â exist─â ╚Öi alte afec╚Ťiuni care prezint─â simptome similare, atacuri de panic─â sau fobii specifice.
Instruc╚Ťiuni:
Răspundeţi la fiecare întrebare alegând varianta care corespunde cel mai mult stării dumneavoastră.
Dac─â valorile introduse nu sunt preluate automat, ap─âsa╚Ťi Enter, Tab sau face╚Ťi click pe urm─âtoarea celul─â.

Dac─â ╚Ťi-a fost util, distribuie acest formular pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp sau trimite linkul pe email, celor interesa╚Ťi. ├Ä╚Ťi mul╚Ťumim!