casedumbravita.ro

Site specializat pentru agențiile imobiliare, dezvoltatori imobiliari sau agenții independenți. Este permisă înregistrarea utilizatorilor, agenților, agențiilor sau dezvoltatorilor, care își pot lista proprietățile gratuit, contra cost sau pe baza unui abonament.

CARACTERISTICI SITE

– căutare avansată imobile după țară, județ, localitate, categorii, suprafețe, preț etc.
– modul de gestionare a cererilor de la potențialii clienți;
– poziționarea imobilelor pe hartă;
– banner promotional;
– testimoniale;
– blog/știri;
– tur virtual;
– modul de adaugare schițe imobil;
– modul gestionare agenți, agenții, dezvoltatori;
– modul clasă energetică imobil;
– statistici vizualizare imobile;
– etc.

MODULE SUPLIMENTARE INSTALATE PE SITE

 Module securitate site: protejează site-ul împotriva atacurilor, blochează autentificarea neautorizată, oferă rapoarte legate de atacuri și încercări de autentificare neautorizată;
– Modul SEO: optimizează site-ul astfel încât să poată fi indexat ușor și corect de către motoarele de căutare. Permite optimizarea fiecărei pagini și a fiecărui articol de pe site;
– Modul newsletter: permite realizarea de campanii de marketing prin email;
– Modul automatizare rețele de socializare: pentru a obține un număr cât mai mare de vizitatori și pentru o indexare cât mai bună de către motoarele de căutare, este esențial ca paginile site-ului și articolele să apară cu regularitate pe paginile de socializare gen: Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest, Twitter, Reddit, Google Business etc. Postarea cu regularitate pe aceste site-uri este un proces care consumă foarte mult timp. Se poate adăuga un modul pe site care odată setat, poate face aceste postări automat.
– Modul formulare: permite crearea de formulare de colectare a anumitor informații de la vizitatorii site-ului;
– Modul robot chat live: permite afișarea unei ferestre de discuții cu vizitatorii site-ului, punerea de întrebări prestabilite și direcționarea lor către informațiile pe care le caută sau către un operator uman.
– Modul protectie spam: un site care permite comentarile din partea vizitatorilor, va avea într-un timp foarte scurt de la lansare, comentarii de tip spam. Există module care elimină spam-ul.
– Modul back-up: salvează tot site-ul și în cazul unor probleme gen infectare cu viruși, site-ul poate fi refăcut de la zero.