Test de aptitudini profesionale

Descoperă-ți viitorul profesional!

Webage Test online

Nu ai timp sau răbdare să citești toate detaliile despre acest test? Fă click pe butonul ”Fă testul” și mergi direct la formularul de test!

Fă testul

Fă testul de aptitudini pentru a înțelege ce carieră ți se potrivește cel mai bine

Află mai multe despre tine! Ce job sau carieră ți se potrivește? În ce domeniu ar trebui să activezi pentru a lucra cu plăcere și pentru a obține cele mai bune rezultate?

La aceste întrebări, îți va răspunde acest test de aptitudini profesionale. După ce vei face testul, vei ști ce opțiuni ai pentru viitoarea ta carieră și în ce direcție să mergi.

Testul este un instrument de evaluare psihologică folosit pentru a determina interesele profesionale ale unei persoane și pentru a ajuta la identificarea domeniilor care se potrivesc cel mai bine cu abilitățile și preferințele sale.

Poți utiliza acest test în combinație cu ”Testul de evaluare personală”, test ce va încerca să determine care este pasiunea ta, pe care o poți transforma într-o carieră de succes.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Număr întrebări: 104;
  • Timp mediu de realizare a testului: 15 min.

 

Răspunde la următoarele întrebări cu ”Îmi place”, ”Îmi este indiferent”, ”Nu îmi place”. 

Dacă uneori afirmația este adevarată și alteori falsă, gândește-te la cum este cel mai frecvent.

Nu există răspunsuri bune sau rele, există doar răspunsuri sincere, care te caracterizează. Răspunde rapid, cu primul răspuns care îți vine în minte.

Conform testului poți avea mai multe personalități dominante, nu doar una singură.

Dacă ai obținut mai mult de 3 tipuri de personalități dominante, testul este irelevant. În acest caz, te rugăm să refaci testul și să acorzi mai multă atenție răspunsurilor alese.

Completează formularul de test

Condiții de utilizare: Acest formular online are scop demonstrativ și este oferit cu titlu informativ și educativ. Este important să rețineți că acesta nu trebuie să fie utilizat pentru a lua decizii cu privire la cariera sau viața personală fără o analiză atentă și completă a rezultatelor și fără consultarea unui specialist calificat. Scopul acestui formular este de a arăta utilizatorilor beneficiile formularelor online. Rezultatele acestui formular nu ar trebui să fie utilizate pentru a judeca, discrimina sau eticheta pe cineva, ci doar ca o sursă suplimentară de informații pentru a ajuta la înțelegerea personalității. Este important să înțelegem că nicio măsurătoare sau test nu poate oferi o imagine completă a personalității unei persoane. Prin urmare, acest formular online este oferit „așa cum este” și fără nicio garanție. Utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Webage.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestui formular online sau de interpretarea incorectă a rezultatelor sale.