Chestionarul de Personalitate pentru Adolescenţi

Webage Test online

Nu ai timp sau r─âbdare s─â cite╚Öti toate detalii despre acest test? F─â click pe butonul ÔÇŁF─â testulÔÇŁ ╚Öi mergi direct la formularul de test!

F─â testul

Acest test de personalitate pentru adolescen╚Ťi a fost realizat pentru a u╚Öura munca speciali╚Ötilor din domeniul psihologie, psihoterapie.

 

Acest chestionar poate fi utilizat doar de c─âtre persoanele ce au competen╚Ťe specifice acestor domenii. Chestionarul poate fi f─âcut doar cu supervizarea unui psiholog, psihoterapeut ╚Öi cu acordul p─ârin╚Ťilor adolescentului.

Chestionarul de personalitate pentru adolescen╚Ťi este un inventar de autoevaluare pentru copiii cu v├órste cuprinse ├«ntre (aproximativ) 12 ╚Öi 18 ani.

Acesta m─âsoar─â 14 caracteristici de personalitate despre care cercet─ârile au ar─âtat c─â sunt buni predictori ai comportamentului social, clinic, ocupa╚Ťional ╚Öi ╚Öcolar.

Aceste 14 caracteristici au fost identificate prin analiz─â factorial─â ╚Öi sunt urm─âtoarele: C─âldur─â, Inteligen╚Ť─â, Stabilitate emo╚Ťional─â, Excitabilitate, Dominan╚Ť─â, Entuziasm, Conformitate, Autosuficien╚Ť─â, Autodisciplin─â ╚Öi Tensiune.

Testul furnizează valorile brute și valorile STEN ale celor 14 factori (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, O, Q2, Q3 și Q4) precum și interpretarea factorilor primari și secundari.

Testul dureaz─â ├«ntre 45 ╚Öi 60 de minute. Este alc─âtuit din 142 de ├«ntreb─âri cu alegere multipl─â referitoare la r─âspunsurile persoanelor examinate la situa╚Ťii sociale, precum ╚Öi la preferin╚Ťele pentru viitoarele cariere ╚Öi timpul liber.

Rezultatele testului sunt utile pentru evaluarea rezultatele ╚Öcolare, interesului pentru ╚Öcoal─â, probabilit─â╚Ťii ca adolescentul s─â abandoneze liceul, stilurilor de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi evaluarea creativit─â╚Ťii.

├Än plus, ele pot fi folosite de psihologi, psihoterapeu╚Ťi ╚Öi psihiatri pentru a diagnostica tulbur─ârile de anxietate, pentru a prezice ce copii cu tulbur─âri de vorbire vor r─âspunde cel mai bine la tratament, pentru a prezice eficacitatea oric─ârui tratament terapeutic ╚Öi pentru a identifica copiii care prezint─â risc de dependen╚Ť─â chimic─â.┬áNormele de testare dezv─âluie un „profil de delincven╚Ť─â”, precum ╚Öi diferen╚Ťa dintre calit─â╚Ťile de lider ╚Öi popularitate la tineri.

Instruc╚Ťiuni:

Va trebui să răspunzi la 142 de întrebări. Pentru fiecare dintre acestea trebuie să alegi unul dintre cele trei răspunsuri sugerate. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai mult cu personalitatea ta. Nu ar trebui să te gândești prea mult.
De obicei, cel mai bun r─âspuns este cel cea care ╚Ťi-a venit prima dat─â ├«n minte. Nu exist─â r─âspunsuri corecte sau gre╚Öite ├«n test.
Durata test: aproximativ 45 minute.

Condi╚Ťii de utilizare: Acest formular online are scop demonstrativ ╚Öi este oferit cu titlu informativ ╚Öi educativ. Este important s─â re╚Ťine╚Ťi c─â acesta nu trebuie s─â fie utilizat pentru a lua decizii cu privire la cariera sau via╚Ťa personal─â f─âr─â o analiz─â atent─â ╚Öi complet─â a rezultatelor ╚Öi f─âr─â consultarea unui specialist calificat. Scopul acestui formular este de a ar─âta utilizatorilor beneficiile formularelor online. Rezultatele acestui formular nu ar trebui s─â fie utilizate pentru a judeca, discrimina sau eticheta pe cineva, ci doar ca o surs─â suplimentar─â de informa╚Ťii pentru a ajuta la ├«n╚Ťelegerea personalit─â╚Ťii. Este important s─â ├«n╚Ťelegem c─â nicio m─âsur─âtoare sau test nu poate oferi o imagine complet─â a personalit─â╚Ťii unei persoane. Prin urmare, acest formular online este oferit ÔÇ×a╚Öa cum esteÔÇŁ ╚Öi f─âr─â nicio garan╚Ťie. Utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusiv─â a utilizatorului. Webage.ro nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestui formular online sau de interpretarea incorect─â a rezultatelor sale.

Vorbește cu psihologul nostru virtual în mod gratuit prin chat online. Întotdeauna este pregătit să te asculte!

Ai nevoie de ajutor?

Hai s─â vorbim