Testul de personalitate online

Webage Test online

Nu ai timp sau r─âbdare s─â cite╚Öti toate detalii despre acest test? F─â click pe butonul ÔÇŁF─â testulÔÇŁ ╚Öi mergi direct la formularul de test!

F─â testul

Acest test de personalitate online, va face o evaluare a personalit─â╚Ťii prin m─âsurarea a patru dimensiuni ale personalit─â╚Ťii: Extrovertit vs. Introvertit, Senzorial vs. Intuitiv, G├óndire vs. Sentiment ╚Öi Judecat─â vs. Percep╚Ťie. Aceste patru dimensiuni pot fi combinate pentru a forma 16 tipuri de personalitate diferite.

Testul este creat pentru a fi utilizat ├«n contextul muncii cu clien╚Ťii de c─âtre psihologi, psihoterapeu╚Ťi, consilieri ╚Öi al╚Ťi profesioni╚Öti specializa╚Ťi. Scorul final al testului indic─â tipul t─âu de personalitate, care poate fi folosit pentru a-╚Ťi dezvolta o mai bun─â ├«n╚Ťelegere a modului ├«n care g├ónde╚Öti, sim╚Ťi ╚Öi ac╚Ťionezi ├«n diferite situa╚Ťii.

Instruc╚Ťiuni de utilizare:

 

Număr întrebări: 93;

Timp mediu de realizare a testului: 20-30 de minute.

R─âspunde╚Ťi la ├«ntreb─âri prin selectarea r─âspunsului care se potrive╚Öte cel mai bine cu sentimentele ╚Öi comportamentele tale ├«n general. Nu exist─â r─âspunsuri bune sau rele, deoarece acesta este un test de personalitate subiectiv ╚Öi depinde de interpretarea ╚Öi experien╚Ťele personale ale fiec─ârei persoane.

Dup─â terminarea testului, vei primi un raport cu tipul t─âu de personalitate ╚Öi o descriere detaliat─â a tr─âs─âturilor ╚Öi caracteristicilor asociate cu acesta. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â acest test online este doar o interpretare brut─â a personalit─â╚Ťii tale ╚Öi interpretarea precis─â poate fi f─âcut─â doar de un psiholog.

 

Condi╚Ťii de utilizare: Acest formular online are scop demonstrativ ╚Öi este oferit cu titlu informativ ╚Öi educativ. Este important s─â re╚Ťine╚Ťi c─â acesta nu trebuie s─â fie utilizat pentru a lua decizii cu privire la cariera sau via╚Ťa personal─â f─âr─â o analiz─â atent─â ╚Öi complet─â a rezultatelor ╚Öi f─âr─â consultarea unui specialist calificat. Scopul acestui formular este de a ar─âta utilizatorilor beneficiile formularelor online. Rezultatele acestui formular nu ar trebui s─â fie utilizate pentru a judeca, discrimina sau eticheta pe cineva, ci doar ca o surs─â suplimentar─â de informa╚Ťii pentru a ajuta la ├«n╚Ťelegerea personalit─â╚Ťii. Este important s─â ├«n╚Ťelegem c─â nicio m─âsur─âtoare sau test nu poate oferi o imagine complet─â a personalit─â╚Ťii unei persoane. Prin urmare, acest formular online este oferit ÔÇ×a╚Öa cum esteÔÇŁ ╚Öi f─âr─â nicio garan╚Ťie. Utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusiv─â a utilizatorului. Webage.ro nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestui formular online sau de interpretarea incorect─â a rezultatelor sale.

Vorbește cu psihologul nostru virtual în mod gratuit prin chat online. Întotdeauna este pregătit să te asculte!

Ai nevoie de ajutor?

Hai s─â vorbim

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *