Test de personalitate online

Te-ai întrebat vreodată cine ești cu adevărat?

Webage Test online

Nu ai timp sau răbdare să citești toate detaliile despre acest test? Fă click pe butonul ”Fă testul” și mergi direct la formularul de test!

Fă testul

Testul măsoară patru dimensiuni ale personalității: Extrovertit vs. Introvertit, Senzorial vs. Intuitiv, Gândire vs. Sentiment, și Judecată vs. Percepție

Acest test de personalitate online, va face o evaluare a personalității prin măsurarea a patru dimensiuni ale personalității: Extrovertit vs. Introvertit, Senzorial vs. Intuitiv, Gândire vs. Sentiment și Judecată vs. Percepție. Aceste patru dimensiuni pot fi combinate pentru a forma 16 tipuri de personalitate diferite.

Testul este creat pentru a fi utilizat în contextul muncii cu clienții de către psihologi, psihoterapeuți, consilieri și alți profesioniști specializați. Scorul final al testului indică tipul tău de personalitate, care poate fi folosit pentru a-ți dezvolta o mai bună înțelegere a modului în care gândești, simți și acționezi în diferite situații.

Chestionarul de personalitate explorează doi factori principali: extraversiunea/introversiunea și nevrotismul, furnizând o perspectivă clară asupra orientării personalității individuale.

Factori de bază ai chestionarului:

  • Extraversiunea/Introversiunea: Reflectă orientarea personalității spre lumea exterioară (extraversiune) sau lumea interioară (introversiune).
  • Nevrotismul: Caracterizează stabilitatea emoțională, cu extreme de la stabilitate la instabilitate.

Descrierea tipurilor temperamentale:

  • Extravertiții sunt sociabili, impulsivi, flexibili și adaptabili.
  • Introvertiții sunt rezervați, pasivi, nesociabili, și pot întâmpina dificultăți de adaptare socială.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Număr întrebări: 93;
  • Timp mediu de realizare a testului: 20-30 de minute.

Răspundeți la întrebări prin selectarea răspunsului care se potrivește cel mai bine cu sentimentele și comportamentele tale în general.

Nu există răspunsuri bune sau rele, deoarece acesta este un test de personalitate subiectiv și depinde de interpretarea și experiențele personale ale fiecărei persoane.

După terminarea testului, vei primi un raport cu tipul tău de personalitate și o descriere detaliată a trăsăturilor și caracteristicilor asociate cu acesta.

Vă rugăm să rețineți că acest test online este doar o interpretare brută a personalității tale și interpretarea precisă poate fi făcută doar de un psiholog.

Completează formularul de test

Condiții de utilizare: Acest formular online are scop demonstrativ și este oferit cu titlu informativ și educativ. Este important să rețineți că acesta nu trebuie să fie utilizat pentru a lua decizii cu privire la cariera sau viața personală fără o analiză atentă și completă a rezultatelor și fără consultarea unui specialist calificat. Scopul acestui formular este de a arăta utilizatorilor beneficiile formularelor online. Rezultatele acestui formular nu ar trebui să fie utilizate pentru a judeca, discrimina sau eticheta pe cineva, ci doar ca o sursă suplimentară de informații pentru a ajuta la înțelegerea personalității. Este important să înțelegem că nicio măsurătoare sau test nu poate oferi o imagine completă a personalității unei persoane. Prin urmare, acest formular online este oferit „așa cum este” și fără nicio garanție. Utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Webage.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestui formular online sau de interpretarea incorectă a rezultatelor sale.