Test pentru adolescenți

Webage Test online

Adolescenții sunt rugați să răspundă la fiecare afirmație pe baza modului în care s-au simțit și s-au comportat în ultimele 6 luni.

Chestionarul durează aproximativ 30-45 de minute pentru a fi completat și poate fi administrat de un profesionist instruit într-o clinică sau într-un birou.

Testul online va genera un raport detaliat, care include scoruri pentru fiecare dintre tulburările psihologice evaluate prin chestionar, precum și un profil psihologic general.

Acest raport poate fi utilizat de către profesioniștii din domeniul sănătății mintale pentru a diagnostica tulburările psihologice, pentru a elabora planuri de tratament și pentru a monitoriza eficacitatea tratamentului.

Instrucțiuni de utilizare:

Aceast test conţine o serie de afirmaţii folosite de oameni pentru a se descrie. Aceste afirmații te vor ajuta să îți descri sentimentele şi atitudinile.
 
Încercă să fi cât mai onest (onestă) şi mai serios (serioasă) cu putinţă în marcarea răspunsurilor tale.
Nu îți fă griji dacă unele afirmaţii sunt neobişnuite; ele sunt alese pentru a descrie persoane cu probleme variate.
 
Dacă crezi că o afirmaţie te descrie, răspunde cu A – ADEVĂRAT.
Dacă nu ești de acord, sau dacă afirmaţia nu este adevărată în cazul tău, răspunde cu F – FALS.
 
Trebuie să răspunzi cu A – ADEVARAT sau F – FALS la fiecare afirmaţie, chiar dacă nu ești absolut sigur (sigură) de poziţia ta.
Dacă, în ciuda încercărilor, nu te poți hotărî asupra răspunsului care ți se potriveşte cel mai mult, bifează răspunsul F – FALS,
 
Răspunde la toate întrebările și nu omite nici una.
După terminarea testului, fă clic pe butonul „Vezi rezultatele”.

Condiții de utilizare: Acest formular online are scop demonstrativ și este oferit cu titlu informativ și educativ. Este important să rețineți că acesta nu trebuie să fie utilizat pentru a lua decizii cu privire la cariera sau viața personală fără o analiză atentă și completă a rezultatelor și fără consultarea unui specialist calificat. Scopul acestui formular este de a arăta utilizatorilor beneficiile formularelor online. Rezultatele acestui formular nu ar trebui să fie utilizate pentru a judeca, discrimina sau eticheta pe cineva, ci doar ca o sursă suplimentară de informații pentru a ajuta la înțelegerea personalității. Este important să înțelegem că nicio măsurătoare sau test nu poate oferi o imagine completă a personalității unei persoane. Prin urmare, acest formular online este oferit „așa cum este” și fără nicio garanție. Utilizarea acestui formular este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Webage.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestui formular online sau de interpretarea incorectă a rezultatelor sale.