Teste, chestionare și formulare de calcul online

SITE-URI WEB

Calculează cât costă un site web

Folose╚Öte acest formular de calcul pentru a afla pre╚Ťul de realizare a unui site web, magazin online, site de prezentare, blog etc. Sunt detaliate inclusiv costurile suplimentare cum ar fi: abonamentul de hosting, mentenan╚Ťa site-ului, realizarea site-ului ├«n mai multe limbi, servicii de social media etc.

Calculeaz─â

Calculează cât costă SEO pentru un site web

Folose╚Öte acest formular de calcul pentru a afla pre╚Ťul pentru optimizarea SEO┬á a unui site web, magazin online, site de ╚Ötiri, site de imobiliare, site de cursuri online, site de joburi etc.

Calculeaz─â

TESTE DE PERSONALITATE și psihologice

Test Cattel, test de personalitate 16PF

Testul 16PF (16 factori de personalitate sau testul Cattell) este un instrument fiabil, validat, cu zeci de ani de utilizare. Testul oferă valorile brute ale celor 16 factori (A, B, C, E, F, G, H, I, L, M, N, O, Q1, Q2, Q3 și Q4). Aceste valori sunt utile pentru interpretarea ulterioară a datelor de către profesioniștii din domeniile psihologie, psihoterapie, sociologie și a celor ce activează în domeniul resurselor umane.

F─â testul

Test de personalitate Eysenck

Află ce fel de personalitate ai. Folosește testul Eysenck, unul dintre cele mai utilizate teste psihologice și află dacă ești o persoană introvertită sau extrovertită.

F─â testul

Test de comunicare asertiv─â

Fă acest test de personalitate și află stilul tău predominant de comunicare, nivelul de asertivitate, non-asertivitate, manipulare și agresivitate.

F─â testul

Chestionar de aptitudini profesionale ÔÇô testul Holland

F─â acest test de evaluare psihologic─â a intereselor profesionale ╚Öi afl─â care este personalitatea ta dominant─â: Realist, Investigativ, Artistic, Social, ├Äntreprinz─âtor, Conven╚Ťional. Poate ├«╚Ťi va fi de folos ├«n alegerea drumului pe care ├«l vei parcurge ├«n cariera ta ╚Öi ├«n via╚Ť─â.

F─â testul

Test de personalitate Belbin, test de stabilire a rolului în echipă

F─â acest test de evaluare psihologic─â pentru a afla ce rol ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine ├«ntr-o echip─â. Exist─â 8 roluri: Implementator, Coordonator, Investigatorul de resurse, Lucr─âtor al echipei, Monitor – Evaluator, Inovator, Modelator, Finalizator. Este un test utilizat des de departamentele de resurse umane ├«n faza de angajare a candida╚Ťilor.

F─â testul

Test de percepţie senzorială

F─â acest test de evaluare psihologic─â pentru a afla care este principalul t─âu sistem de percep╚Ťie senzorial─â. Vei afla la ce fel de stimuli func╚Ťionezi cel mai bine: vizuali, auditivi, de mi╚Öcare (kinestezici) sau e╚Öti o persoan─â a ÔÇŁdialogului interiorÔÇŁ.

F─â testul

Test pentru determinarea nivelului de inteligen╚Ť─â emo╚Ťional─â

S-a demonstrat deja c─â inteligen╚Ťa emo╚Ťional─â (EQ) este mai important─â ca ╚Öi inteligen╚Ťa cognitiv─â (IQ).┬áCeea ce conteaz─â cu adev─ârat pentru succesul t─âu, fericire ╚Öi realiz─âri pe tot parcursul vie╚Ťii este un set de abilit─â╚Ťi emo╚Ťionale – EQ – nu doar abilit─â╚Ťile pur cognitive IQ.

F─â acest test de evaluare pentru a afla care este nivelul t─âu de inteligen╚Ť─â emo╚Ťional─â ╚Öi c├ót de bine stai la categoriile autocunoa╚Ötere, gestionare a emo╚Ťiilor, automotivare, empatie ╚Öi abilit─â╚Ťile sociale.

F─â testul

Chestionar scala de anxietate Hamilton

F─â acest chestionar pentru a afla nivelul st─ârii tale de anxietate.

F─â testul

HSPQ online ÔÇô Chestionarul de Personalitate pentru Adolescen┼úi

Chestionarul de personalitate pentru adolescen╚Ťi (High School Personality Questionnaire ÔÇô HSPQ) este un inventar de autoevaluare pentru adolescen╚Ťi cu v├órste cuprinse ├«ntre (aproximativ) 12 ╚Öi 18 ani. Chestionarul poate fi f─âcut doar cu supervizarea unui psiholog, psihoterapeut ╚Öi cu acordul p─ârin╚Ťilor adolescentului.

F─â testul

Construc╚Ťie cas─â - IMOBILIARE

Calcul cost construc╚Ťie cas─â

Afl─â costul de construc╚Ťie a unei case la cheie, la ro╚Öu, costul instala╚Ťiilor sanitare ╚Öi electrice, costul autoriza╚Ťiilor, proiect proiectului etc..

Calculeaz─â

Calcul cost proiect cas─â

Afl─â care este costul unui proiect de arhitectur─â necesar pentru construc╚Ťia unei case.

Calculeaz─â

Calcul cost achizi╚Ťie teren

Afl─â care sunt costurile de cump─ârare ale unui teren, costuri notariale, taxa ANCPI, comision agen╚Ťie imobiliar─â etc..

Calculeaz─â

Calcul cost POT și CUT 

Calculeaz─â online POT (Procentul de Ocupare a Terenului) ╚Öi CUT (Coeficientul de Utilizare a Terenului), plec├ónd de la suprafa╚Ťa terenului.

Calcul suprafa╚Ť─â construit─â a casei, suprafa╚Ť─â util─â ╚Öi amprent─â la sol, dac─â ╚Öti┬á suprafa╚Ťa terenului, POT-ul ╚Öi CUT-ul din certificatul de urbanism.

Calculeaz─â

Calculeaz─â online c├ó╚Ťi metri are un pogon, un ar, un iug─âr

Converte╚Öte online un pogon ├«n metri p─âtra╚Ťi, hectare sau ari.

Calculeaz─â

Calculator taxe notariale persoane fizice

Calculează online, toate costurile notariale aferente încheierii unui contract de vânzare-cumpărare pentru un bun imobil ca și persoană fizică.

Calculeaz─â

Calculator taxe notariale persoane juridice

Calculează online, toate costurile notariale aferente încheierii unui contract de vânzare-cumpărare pentru un bun imobil ca și persoană juridică.

Calculeaz─â

Calculator taxe notariale credit ipotecar

Calculeaz─â online taxele notariale aferente unui credit ipotecar.

Calculeaz─â

Calculator taxe notariale prima cas─â

Calculeaz─â online taxele notariale ├«n cazul achizi╚Ťion─ârii unui imobil prin prima cas─â.

Calculeaz─â

TESTE cu tematica medicl─â

Calculează cât costă un implant dentar

Calculează online costul estimativ al unui implant dentar (implantul propriu zis, bontul proteic și coroana dentară).

Calculeaz─â

Calculează câte calorii trebuie să mănânci ca să slăbești

Folose╚Öte acest formular de calcul pentru a afla num─ârul zilnic maxim de calorii, pe care le po╚Ťi lua din alimenta╚Ťia zilnic─â pentru a sl─âbi un anumit num─âr de kg ├«ntr-o anumit─â perioad─â de timp.

Calculeaz─â

DIVERSE

Calculează cât costă o mobilă de bucătărie

Folose╚Öte acest formular de calcul pentru a afla pre╚Ťul unui mobilier de buc─ât─ârie la comand─â, introduc├ónd lungimea mobilierul, stilul, materialul etc..

Calculeaz─â

dorești un anume tip de test?

CONTACTEAZ─é-NE!

Dac─â testul propus de tine este interesant ╚Öi dispui de documenta╚Ťia necesar─â pentru realizarea lui, ├«l facem GRATUIT.

Contact