Asistent virtual pentru psihologie și psihoterapie

Instalăm asistenți virtuali, pe site-ul tău

asistent virtual psiholog

Cauți o soluție inovatoare pentru sprijinul tău în sănătatea mintală?

Indiferent dacă ești psiholog, psihoterapeut, consilier sau doar dorești să oferi resurse de sănătate mintală pe site-ul tău, Webage vine în întâmpinarea ta cu o soluție inovatoare. Cu o integrare simplă pe site-ul tău, asistentul virtual poate fi accesat oriunde și oricând ai nevoie de sprijin. Îți prezentăm cum poți integra asistentul virtual pentru sănătate mintală pe site-ul tău, pentru a oferi vizitatorilor tăi suport valoros și înțelegere în momentele cheie.

Testează asistentul Cere informații suplimentare

Preț instalare modul asistent virtual pe site-urile Wordpress: 249€

Pregătirea pentru Integrare: Un proces simplu

Integrarea asistentului virtual Webage AI pe site-ul tău începe cu o discuție despre nevoile și obiectivele tale. Echipa noastră de experți va analiza contextul site-ului tău și va identifica cele mai potrivite locații pentru implementarea asistentului. Pregătim o strategie personalizată pentru a te asigura că experiența vizitatorilor tăi este fluidă și îmbunătățită.

 

Pas Cu Pas spre Integrare

  1. Personalizarea: Echipa noastră va personaliza asistentul virtual pentru sănătate mintală pentru a se potrivi cu brandul și nevoile tale. Se vor dezvolta scenarii de conversație relevante, care să acopere o varietate de subiecte și întrebări.
  2. Integrarea Tehnică: Asistentul virtual Webage AI va fi integrat pe paginile selectate ale site-ului tău. Un buton de chat strategic plasat va facilita accesul vizitatorilor la conversațiile cu asistentul. Interfața va fi intuitivă și prietenoasă pentru a oferi o experiență fluidă.
  3. Testare și Optimizare: Înainte de a lansa asistentul virtual pe site-ul tău, vom efectua teste riguroase pentru a ne asigura că totul funcționează așa cum trebuie. Vom optimiza scenariile de conversație și interacțiunea pentru a asigura cea mai bună experiență pentru vizitatori.

 

O integrare care adaugă valoare

Cu asistentul virtual pentru sănătate mintală integrat pe site-ul tău, vizitatorii vor putea să inițieze conversații în timp real. Ei pot să pună întrebări, să solicite sfaturi sau să primească sprijin emoțional în momentele cheie. Această abordare interactivă adaugă valoare site-ului tău, crește timpul petrecut pe pagină și poate aduce mai mulți vizitatori fideli. Nu uita că unul dintre cele mai căutate cuvinte pe Google este ”psiholog online gratuit chat”. Oferă un astfel de serviciu vizitatorilor site-ului tău.

 

Contactează-ne și transformă-ți site-ul astăzi!

Dacă vrei să aduci valoare reală vizitatorilor tăi, să le oferi o experiență unică și să integrezi asistentul virtual Webage AI pe site-ul tău, nu ezita să ne contactezi aici.

Transformă-ți site-ul într-o sursă de inspirație și informație cu Webage AI!

Implementăm ChatGpt pe site-ul tău

Asistentul cu inteligență artificială WebageAI

Dacă vrei să faci diferența în conversația cu clienții tăi, ChatGpt este soluția de care ai nevoie. Webage îți va insera renumitul ChatGPT de la Open AI, pe site-ul tău. ChatGPT îți va permite să comunici cu clienții tăi într-un mod eficient și personalizat. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Completează formularul Email WhatsApp Contact

Cerere implementare asistent virtual

Vorbește cu psihologul nostru virtual în mod gratuit prin chat online. Întotdeauna este pregătit să te asculte!

Ai nevoie de ajutor?

Hai să vorbim