Prețuri pentru crearea site-urilor web

Creăm site-uri web remarcabile

Vezi prețurile

Prețuri

Plata în rate

Detalii

De ce Webage?

Detalii

Transparență

Detalii

Oferte de preț pentru site-uri web

Îți prezentăm 3 pachete standard de preț, pentru creare unui site: Starter, Best Buy și Premium. Acestea sunt cele mai populare opțiuni alese de clienții noștri. Dar acestea nu sunt sigurele opțiuni!

Fiecare client sau afacere are nevoi unice. De aceea, putem crea orice variantă de site web, de la un simplu site de o pagină la site-uri complexe, cu funcționalități diverse. Prețurile pentru aceste opțiuni personalizate variază în funcție de cerințele specifice ale proiectului, începând de la 250€ pentru site-urile de o pagină. Pentru a discuta despre nevoile tale și a primi o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

STARTER

Potrivit pentru site-uri de prezentare simple și afaceri mici.

de la 499€

 • 1-5 pagini
 • Site adaptat pentru dispozitive mobile
 • Blog
 • Modul backup site
 • Module de securitate site
Vreau site Vezi exemple site-uri

BEST BUY

Potrivit pentru afaceri medii și site-uri web de complexitate medie.

de la 649€

 • 1-10 pagini
 • Site adaptat pentru dispozitive mobile
 • Blog
 • Modul backup site web
 • Module securitate site web
 • Modul SEO
Vreau site Vezi exemple site-uri

PREMIUM

Potrivit pentru oricine își dorește un site web personalizat, complex cu funcțiuni multiple.

de la 1490€

 • 15+ pagini
 • Site web adaptat pentru dispozitivele mobile
 • Blog
 • Modul backup site
 • Modul securitate site
 • Modul Google maps
 • Înregistrare site motoare de căutare
 • Modul SEO
 • Integrare site rețele socializare
 • Modul newsletter
 • Înregistrare Google Analytics
 • Modul testimoniale
Vreau site Vezi exemple site-uri

De ce să alegi Webage pentru realizarea site-ului tău?

 1. Îți oferim varianta de plată în rate a site-ului web.
 2. Vei primi de la început consultanță gratuită care include informații atât despre crearea unui site web cât și despre promovarea site-ului, analiza concurenței și cum poți ajunge pe primele poziții în căutările Google.
 3. Înțelegem rapid scopul proiectului tău.
 4. În prima fază vom crea pentru tine o versiune demonstrativă a site-ului, pe baza căruia vom discuta cerințele tale.
 5. Creăm site-ul de la A la Z, iar tu nu trebuie să depui niciun efort. Ne spui ce dorești și noi venim cu soluția completă.
 6. Concepem textele site-ului pentru tine, iar tu vei face doar cu ajustările necesare.
 7. Alegem imaginile pentru site-ul tău, urmând ca tu să decizi pe care le vom folosi în varianta finală și pe care le vom schimba.
 8. Îți creăm logo-ul site-ului în varianta simplă. Vei putea alege din 2 variante de logo propuse de noi. Dacă nu ești mulțumit, putem trece la realizarea logo-ului în varianta profesională, artistică, cu caracter de unicitate.
 9. Îți propunem o paleta de culori de bază, care să se potrivească cu specificul site-ului tău. Dacă nu îți place, modificăm paleta de culori, conform dorințelor tale.
 10. Site-ul tău va conține toate paginile absolut necesare pentru o funcționare corectă, gen: Pagina de contact, Pagina ”Termeni și condiții de utilizare a site-ului”, ”Politica de confidențialitate a site-ului” etc.
 11. Designul site-ului va fi compatibil cu dispozitive mobile. Altfel spus, site-ul tău se va afișa corect pe smartphone-uri, tablete etc.
 12. Site-ul va avea instalat un modul specializat pentru crearea formularelor online complexe. Acest modul poate fi utilizat la crearea formularelor simple, gen formulare de contact, până la formulare de calcul complicate, formulare de cereri de ofertă, teste, chestionare etc. Vezi aici exemple de formulare online care pot fi create cu acest modul.
 13. Site-ul va fi construit astfel încât să permită o dezvoltare ulterioară ușoară și rapidă. Poți începe cu o variantă simplă de site și în timp vei putea să adaugi funcționalități tot mai complexe.
 14. Dacă nu ești complet satisfăcut de site-ul realizat de noi, îți garantăm returnarea integrală a investiției tale.
 15. Vom instala implicit pe site-ul tău, următoarele module:
 • Modul GDPR, absolut necesar pentru site-urile care se adresează vizitatorilor din UE.
 • Modul de backup total al site-ului. Astfel, oricând va fi nevoie, putem reface site-ul de la zero.
 • Modul de securitate. Site-ul web va fi protejat împotriva atacurilor cibernetice.
 • Modul de conectare la Google Analytics. În felul acesta vei putea vedea cine îți vizitează site-ul și multe alte date statistice despre site-ul tău.
 • Modulul Blog. Astfel, poți scrie oricâte articole dorești pe blogul site-ului.

Toate caracteristicile de mai sus sunt valabile inclusiv pentru varianta cea mai ieftină adică varianta Starter. 

Oferim un serviciu complet de web design și dezvoltare de site-uri și un produs final gata de utilizare, care să nu îți creeze bătăi de cap și să te ajute să îți atingi obiectivele online în cel mai scurt timp posibil.

Așadar, indiferent dacă ești la început cu afacerea ta și ai nevoie de un site simplu de prezentare, sau dacă ai nevoie de un site complex, cu funcționalități multiple, Webage are soluția pentru tine.

Contactează-ne astăzi și hai să începem lucrul la proiectul tău!

Suntem transparenți cu costurile pentru crearea site-ului web

La Webage, transparența este cheia în toate relațiile cu clienții noștri. Din acest motiv, considerăm că este util pentru tine să înțelegi care sunt costurile de creare a unui site web. După ce vei ști aceste costuri, vei putea să estimezi corect prețul și să apreciezi calitatea unui site web.

Află factorii principali care influențează prețul unui site web.

Estimează costul unui site web pentru piața din România.

Nu ne poziționăm ca fiind cei mai ieftini creatori de site-uri web de pe piață, dar ne mândrim cu faptul că politica noastră de preț reflectă în mod corect valoarea adăugată și calitatea pe care o aducem fiecărui proiect.

Oferim nu doar un produs, ci un parteneriat. Înțelegem că succesul tău este și succesul nostru, și suntem dedicați să ajutăm fiecare client să atingă vârful în mediul online.

Când alegi să lucrezi cu noi, primești mai mult decât un simplu site web. Îți oferim un pachet complet de servicii, care include consultanță gratuită, design adaptabil la orice dispozitiv, module de securitate și conformitate cu GDPR, opțiuni pentru backup total și multe altele.

Ne implicăm în fiecare proiect cu atenție și profesionalism, dedicând timp și efort pentru a ne asigura că rezultatele vor satisface cele mai înalte standarde.

În concluzie, la Webage, politica noastră de preț este un reflect al calității, profesionalismului și serviciilor complete pe care le oferim. Dacă ești în căutarea unui partener de încredere, care să îți transforme viziunea în realitate, te invităm să descoperi serviciile noastre și să vezi cum putem lucra împreună pentru a-ți dezvolta afacerea online. Nu este vorba doar despre un preț – este vorba despre a investi într-un parteneriat care va duce afacerea ta la nivelul următor.

Un site web este o parte esențială a oricărei afaceri. Un site web bine proiectat și optimizat pentru motoarele de căutare vă poate ajuta să creșteți vizibilitatea online și să atrageți mai mulți clienți. Webage oferă servicii de creare site-uri web la prețuri competitive, începând de la 449€.

Prețuri pentru site-uri web, site-uri de prezentare pentru firme, site-uri de prezentare produse și servicii, construite pe platforma WordPress.

Creăm bloguri personale, site-uri portofoliu de produse, site-uri pentru cursuri online, site-uri pentru publicarea de joburi, site-uri director firme, director produse, site-uri pentru recenzii.

Vezi portofoliul Webage
Webage Site demo gratuit

Facem varianta DEMO a site-ului web GRATUIT! Vei putea să-ți faci o imagine clară despre ”cum va arăta site-ul tău”.

Vreau site demo Contact

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre: modul de creare a unui site web, cât costă un site web profesional, mentenanța, administrarea și promovarea unui site web.

Webage 100 la suta banii inapoi garantat site web

Suntem convinși că vei aprecia colaborarea cu noi. Dacă nu vei fi mulțumit de serviciile noastre îți returnăm banii plătiți fără să cerem explicații suplimentare.

Dacă te întrebi „cât costă un site”, Webage îți poate oferi cel mai corect și transparent preț pentru crearea site-ului, adaptat atât bugetului, cât și cerințelor pe care le ai.

Webage realizează site-uri web pe platforma WordPress, de la simple pagini de prezentare până la magazine online profesionale. Prețurile pe care le practicăm sunt întotdeauna avantajoase pentru clienții noștri.

Iată câteva exemple de prețuri pentru crearea unui site:

 • Site de prezentare 3 pagini – 250 €
 • Site de promovare cu landing page – 449 €

Bineînțeles, aceste sume sunt doar repere orientative. Prețul final depinde atât de funcționalitățile dorite pentru site, cât și de serviciile incluse în pachetul ales de tine.

Printre factorii care influențează costurile unui site se numără: design-ul, numărul de pagini, opțiuni de plată integrate, cerințe de securitate, viteza de încărcare, optimizări SEO și multe altele.

Prin urmare, pentru un preț de creare site personalizat nevoilor tale, te invit să ne contactezi online. Te voi ajuta să alegi pachetul care ți se potrivește atât ca buget cât și funcționalități.

Prețul unui site web reflectă investiția în imaginea ta online; asigură-te că valoarea este pe măsură. Costul unui site reflectă atenția acordată detaliilor – investește în fiecare pixel, investește în succes.

Te aștept cu un preț pentru crearea site-ului tău imbatabil!

Dacă te întrebi „cât costă un site”, Webage îți poate oferi cel mai corect și transparent preț pentru crearea site-ului, adaptat atât bugetului, cât și cerințelor pe care le ai.

Webage realizează site-uri web pe platforma WordPress, de la simple pagini de prezentare până la magazine online profesionale. Prețurile pe care le practicăm sunt întotdeauna avantajoase pentru clienții noștri.

Iată câteva exemple de prețuri pentru crearea unui site:

Bineînțeles, aceste sume sunt doar repere orientative. Prețul final depinde atât de funcționalitățile dorite pentru site, cât și de serviciile incluse în pachetul ales de tine.

Printre factorii care influențează costurile unui site se numără: design-ul, numărul de pagini, opțiuni de plată integrate, cerințe de securitate, viteza de încărcare, optimizări SEO și multe altele.

Prin urmare, pentru un preț de creare site personalizat nevoilor tale, te invit să ne contactezi online. Te voi ajuta să alegi pachetul care ți se potrivește atât ca buget cât și funcționalități.

Te aștept cu un preț pentru crearea site-ului tău imbatabil!

pagina web pret , pret site prezentare, cat costa o pagina web, pret realizare site web, Preț site web, Tarife site web, Cost site web, Estimare preț site web, Cât costă un site web, Prețul serviciilor de web design, Planuri de preț pentru site-uri web, Oferte preț site web, Buget site web, Prețuri pentru dezvoltare site-uri web, Tarif web design.