Prețuri pentru crearea site-urilor web

Creăm site-uri web remarcabile

Vezi prețurile

Prețuri

Plata în rate

Detalii

De ce Webage?

Detalii

Transparență

Detalii

Oferte de preț pentru site-uri web

Vrei să ști cât costă un site web creat de Webage? Îți prezentăm 3 pachete standard de preț, pentru creare unui site: Starter, Best Buy și Premium. Acestea sunt cele mai populare opțiuni alese de clienții noștri. Dar acestea nu sunt sigurele opțiuni!

Fiecare client sau afacere are nevoi unice. De aceea, putem crea orice variantă de site web, de la un simplu site de o pagină la site-uri complexe, cu funcționalități diverse. Prețurile pentru aceste opțiuni personalizate variază în funcție de cerințele specifice ale proiectului, începând de la 250€ pentru site-urile de o pagină. Pentru a discuta despre nevoile tale și a primi o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

STARTER

Potrivit pentru site-uri de prezentare simple și afaceri mici.

de la 499€

 • 1-5 pagini
 • Site adaptat pentru dispozitive mobile
 • Blog
 • Modul backup site
 • Module de securitate site
Vreau site Vezi exemple site-uri

BEST BUY

Potrivit pentru afaceri medii și site-uri web de complexitate medie.

de la 649€

 • 1-10 pagini
 • Site adaptat pentru dispozitive mobile
 • Blog
 • Modul backup site web
 • Module securitate site web
 • Modul SEO
Vreau site Vezi exemple site-uri

PREMIUM

Potrivit pentru oricine își dorește un site web personalizat, complex cu funcțiuni multiple.

de la 1490€

 • 15+ pagini
 • Site web adaptat pentru dispozitivele mobile
 • Blog
 • Modul backup site
 • Modul securitate site
 • Modul Google maps
 • Înregistrare site motoare de căutare
 • Modul SEO
 • Integrare site rețele socializare
 • Modul newsletter
 • Înregistrare Google Analytics
 • Modul testimoniale
Vreau site Vezi exemple site-uri

De ce să alegi Webage pentru realizarea site-ului tău?

 
 1. Îți oferim varianta de plată în rate a site-ului web.
 2. Vei primi de la început consultanță gratuită care include informații atât despre crearea unui site web cât și despre promovarea site-ului, analiza concurenței și cum poți ajunge pe primele poziții în căutările Google.
 3. Înțelegem rapid scopul proiectului tău.
 4. În prima fază vom crea pentru tine o versiune demonstrativă a site-ului, pe baza căruia vom discuta cerințele tale.
 5. Creăm site-ul de la A la Z, iar tu nu trebuie să depui niciun efort. Ne spui ce dorești și noi venim cu soluția completă.
 6. Concepem textele site-ului pentru tine, iar tu vei face doar cu ajustările necesare.
 7. Alegem imaginile pentru site-ul tău, urmând ca tu să decizi pe care le vom folosi în varianta finală și pe care le vom schimba.
 8. Îți creăm logo-ul site-ului în varianta simplă. Vei putea alege din 2 variante de logo propuse de noi. Dacă nu ești mulțumit, putem trece la realizarea logo-ului în varianta profesională, artistică, cu caracter de unicitate.
 9. Îți propunem o paleta de culori de bază, care să se potrivească cu specificul site-ului tău. Dacă nu îți place, modificăm paleta de culori, conform dorințelor tale.
 10. Site-ul tău va conține toate paginile absolut necesare pentru o funcționare corectă, gen: Pagina de contact, Pagina ”Termeni și condiții de utilizare a site-ului”, ”Politica de confidențialitate a site-ului” etc.
 11. Designul site-ului va fi compatibil cu dispozitive mobile. Altfel spus, site-ul tău se va afișa corect pe smartphone-uri, tablete etc.
 12. Site-ul va avea instalat un modul specializat pentru crearea formularelor online complexe. Acest modul poate fi utilizat la crearea formularelor simple, gen formulare de contact, până la formulare de calcul complicate, formulare de cereri de ofertă, teste, chestionare etc. Vezi aici exemple de formulare online care pot fi create cu acest modul.
 13. Site-ul va fi construit astfel încât să permită o dezvoltare ulterioară ușoară și rapidă. Poți începe cu o variantă simplă de site și în timp vei putea să adaugi funcționalități tot mai complexe.
 14. Dacă nu ești complet satisfăcut de site-ul realizat de noi, îți garantăm returnarea integrală a investiției tale.
 15. Vom instala implicit pe site-ul tău, următoarele module:
 • Modul GDPR, absolut necesar pentru site-urile care se adresează vizitatorilor din UE.
 • Modul de backup total al site-ului. Astfel, oricând va fi nevoie, putem reface site-ul de la zero.
 • Modul de securitate. Site-ul web va fi protejat împotriva atacurilor cibernetice.
 • Modul de conectare la Google Analytics. În felul acesta vei putea vedea cine îți vizitează site-ul și multe alte date statistice despre site-ul tău.
 • Modulul Blog. Astfel, poți scrie oricâte articole dorești pe blogul site-ului.

Toate caracteristicile de mai sus sunt valabile inclusiv pentru varianta cea mai ieftină adică varianta Starter. 

 
Oferim un serviciu complet de web design și un produs final gata de utilizare, care să nu îți creeze bătăi de cap și să te ajute să îți atingi obiectivele online în cel mai scurt timp posibi. 
 
Așadar, indiferent dacă ești la început cu afacerea ta și ai nevoie de un site simplu de prezentare, sau dacă ai nevoie de un site complex, cu funcționalități multiple, Webage are soluția pentru tine. Contactează-ne astăzi și hai să începem lucrul la proiectul tău!

Suntem transparenți cu costurile pentru crearea site-ului web

 

Pentru mine transparența este cheia în toate relațiile cu clienții Webage. Din acest motiv, cred că este util și necesar ca tu, clientul meu potențial, să înțelegi care sunt costurile de creare a unui site web. După ce vei ști aceste costuri, vei putea să estimezi corect prețul oferit și să apreciezi calitatea unui site web.

 

Află factorii principali care influențează prețul unui site web.

 

Estimează costul unui site web pentru piața din România.

 

Subiectul acesta al prețurilor, este unul destul de sensibil pentru multe companii din domeniul web design. Unele, tratează prețul ca pe un mare secret bine păzit. Eu cred însă că e important să fiu cât se poate de deschis cu clienții de la bun început.


De ce? Pentru că doresc să fiu corect: crearea unui site profesionist nu e deloc un proces ieftin. Sunt multe aspecte care influențează costul final – complexitatea site-ului, timpul de lucru, tehnologiile folosite și multe altele.

 

Din păcate nu pot garanta cel mai bun preț de pe piață. Ce pot promite însă e că investiția ta va reflecta întru totul valoarea adăugată pe care o vei găsi în fiecare proiect Webage. Pentru că, la Webage, nu e vorba doar de a livra un simplu produs și gata. E vorba de un parteneriat de durată, o colaborare strânsă în care înțeleg nevoile tale, mă implic și găsesc cele mai bune soluții.

 

Un site eficient nu se rezumă doar la un design frumos. Încerc să creez o platformă gândită strategic, ușor de utilizat, securizată și optimizată pentru succes tău online.  Iar pentru asta este nevoie de timp, expertiză și multă muncă în spate.

 

Așa că, da, s-ar putea ca prețurile Webage să fie mai mari decât ale unor competitori. Dar ce primești la schimb e cu totul altceva: un produs premium, servicii complete, suport dedicat și mai presus de orice, un partener de încredere care va fi alături de tine pentru a-ți dezvolta afacerea online. 

Un site web este o parte esențială a oricărei afaceri. Un site web bine proiectat și optimizat pentru motoarele de căutare vă poate ajuta să creșteți vizibilitatea online și să atrageți mai mulți clienți. Webage oferă servicii de creare site-uri web la prețuri competitive, începând de la 449€.

Prețuri pentru site-uri web, site-uri de prezentare pentru firme, site-uri de prezentare produse și servicii, construite pe platforma WordPress.

Creăm bloguri personale, site-uri portofoliu de produse, site-uri pentru cursuri online, site-uri pentru publicarea de joburi, site-uri director firme, director produse, site-uri pentru recenzii.

Vezi portofoliul Webage
Webage Site demo gratuit

Facem varianta DEMO a site-ului web GRATUIT! Vei putea să-ți faci o imagine clară despre ”cum va arăta site-ul tău”.

Vreau site demo Contact

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre: modul de creare a unui site web, cât costă un site web profesional, mentenanța, administrarea și promovarea unui site web.

Webage 100 la suta banii inapoi garantat site web

Suntem convinși că vei aprecia colaborarea cu noi. Dacă nu vei fi mulțumit de serviciile noastre îți returnăm banii plătiți fără să cerem explicații suplimentare.

pagina web pret , pret site prezentare, cat costa o pagina web, pret realizare site web, Preț site web, Tarife site web, Cost site web, Estimare preț site web, Cât costă un site web, Prețul serviciilor de web design, Planuri de preț pentru site-uri web, Oferte preț site web, Buget site web, Prețuri pentru dezvoltare site-uri web, Tarif web design.