Creăm site-uri web pentru firmele de transport

Instalăm pe site-ul tău formulare de calcul costuri de transport persoane, marfă, colete.

Transportul de marfă eficient începe cu un site web bine conceput.

Webage s-a specializat în crearea site-urilor web profesionale și eficiente pentru firmele de transport de mărfuri, persoane, colete și autovehicule pe platformă. Ne concentrăm în mod special, pe nevoile și cerințele firmelor de transport mici și mijlocii.

Site-urile de transport construite de Webage, includ design personalizat, integrare de formulare online, optimizare SEO și asistență continuă pentru mentenanța și actualizarea lor.

Preț site transport: de la 649€

Folosește formularul nostru de calcul, pentru a estima prețul unui site de transport.

Unul dintre punctele noastre forte este implementarea formularelor de calcul pentru tarifele de transport. Acestea sunt esențiale pentru transparența și ușurința în interacțiunea cu clienții. 

Însă, cel mai important avantaj pe care îl oferă aceste formulare de calcul este generarea de TRAFIC pentru siteul tău. Prin oferirea unei soluții interactive și utile pentru calculele de transport, vei atrage mai mulți vizitatori pe site, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a numărului de clienți și a veniturilor.

Iată câteva dintre formularele de calcul pe care le putem integra în site-ul tău WordPress:

Cu aceste formulare de calcul, clienții tăi pot obține rapid și precis estimări de cost pentru serviciile tale de transport. Formularele de calcul pentru tarifele de transport reprezintă o investigație profitabilă pentru firmele din domeniul transporturilor de marfă, persoane, colete și autovehicole.

Preț implementare fomular de calcul: de la 149€

Extinde funcționalitatea site-ului tău WordPress cu ”Formulare de calcul costuri de transport” de la Webage!

Bineînțeles, putem instala formularele noastre de calcul cost transport și pe site-urile deja existente, construite în WordPress.

Dacă ai un site WordPress, și dorești un astfel de formular pe site-ul tău, iată pașii de urmat:

  1. Contactează-ne: Ne trimiți un email la contact@webage.ro, ne suni sau ne trimiți un mesaj la tel: +40799560470, și ne spui că ești interesat să adaugi un formular de calcul costuri transport pe site-ul tău.
  2. Analizăm site-ul: În cel mai scurt timp, facem o analiză rapidă a site-ului din punct de vedere tehnic pentru a identifica cea mai bună modalitate de integrare a formularului de calcul.
  3. Instalare Rapidă: Dacă totul este ok, într-o zi, vei avea deja instalat pe site-ul tău unul dintre formularele noastre standard de calcul. Acesta va fi configurat pentru a se potrivi perfect cu design-ul și funcționalitățile existente ale site-ului tău.
  4. Opțiuni Personalizate: Dacă dorești o variantă personalizată sau ai cerințe specifice pentru formularul de calcul costuri transport, suntem aici pentru a te ajuta. Ne vom asigura că formularul întâlnește exact nevoile și preferințele afacerii tale.

Așteptăm mesajul tău pentru o analiză preliminară gratuită! Echipa Webage îți stă la dispoziție pentru orice întrebare.

Calculator estimare cost creare site web transport

Consultanță GRATUITĂ