Promovare online materiale de construcții

Îți propunem, unul dintre cele mai eficiente moduri de promovare a produselor și serviciilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare, folosind ”Calculatorul online pentru costul construcției unei case”.

Reclama ta, chiar pe pagina cu rezultatul calculului costului de construcție a unei case!

Lunar, sunt peste 5.000 de utilizări ale acestui formular de calcul pe acest site web. O parte dintre persoanele care utilizează acest formular își doresc sau chiar se pregătesc pentru construcția unei case.

Cum funcționează reclama?

  • Reclama ta va fi afișată în pagina cu rezultatul calculului (vezi cum arată această pagină).
  • Reclama poate fi afișată sub formă de banner (text și imagini).
  • Reclama poate fi afișată doar utilizatorilor din anumite localități, județe. Dacă utilizatorul formularului de calcul este din București, se va afișa automat o reclamă care se adresează bucureștenilor. Dacă utilizatorul este din Cluj, se va afișa o reclamă destinată clujenilor ș.a.m.d..
  • Dacă dorești, putem face diverse formulare de calcul la comandă, specifice domeniului tău de activitate.

Creăm site-uri de prezentare pentru firme construcții.

promovare online construcții, optimizare site construcții, marketing digital construcții, publicitate online materiale de construcții, campanii PPC construcții, strategii SEO construcții, branding construcții online, vizibilitate online materiale de construcții, promovare social media construcții, analiză de piață construcții online, promovare site-uri de construcții locale, strategii de promovare a firmelor de construcții cu buget redus, promovare online materiale de construcții eco-friendly, publicitate online pentru produse de construcții innovative, cum să-ți promovezi afacerea de construcții folosind Google My Business, cum să crești traficul site-ului tău de construcții folosind conținut video, strategii de promovare a afacerii de construcții pe platformele de social media, optimizare site-uri de construcții pentru conversii, analiză de concurență în domeniul construcțiilor online, promovare online a afacerii de construcții înainte de sezonul de vară.