Despre mine

Web Designer

Sunt Dragoslav Radovan, un web designer specializat în crearea de site-uri remarcabile și inovatoare care te ajută să te diferențiezi de concurență.

Cu peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, achiziții, management de proiect, management de produs, optimizare de procese, retail, industrie, training, recrutare și alte domenii de afaceri, am dezvoltat o perspectivă unică care îmi permite să înțeleg rapid cerințele afacerii tale și să concep o strategie personalizată pentru dezvoltarea unui site web care să se potrivească nevoilor tale specifice.

Pentru mine, un site web este mai mult decât o simplă carte de vizită digitală – este o unealtă puternică care te poate ajuta să-ți dezvolți și să-ți extinzi afacerea.

Nu ezita să mă contactezi pentru a discuta planul de dezvoltare a proiectului și cerințele tale. Sunt la doar un mesaj distanță și mereu bucuros să te ajut.

Indiferent dacă pornești de la zero sau dorești să faci îmbunătățiri la un site existent, am expertiza și experiența necesară pentru a te ghida prin proces și a crea o prezență online de succes pentru afacerea ta.

Date de contact

Nume : Dragoslav Radovan
Email : contact@webage.ro
Telefon : (+40) 799 560 470
Website : webage.design
Romania, Timiș, Dumbrăvița

Contact De ce să alegi serviciile mele? Cum lucrez?
Dragoslav Radovan Webdesigner Webage

Dragoslav Radovan

Webage Logo

webage

Abilități personale:

 • Abilitatea de a înțelege rapid cerințele clienților și nevoile afacerii, precum și de a identifica soluții optime pentru site-uri web.
 • Abilitatea de a lucra independent și în echipe, respectând termenele limită și îndeplinind standardele de calitate.
 • Atenție la detalii și concentrare asupra calității finale a lucrării.

Experiență profesională:

 • Experiență în crearea și gestionarea site-urilor, inclusiv a magazinelor online pe platforma WordPress.
 • Competențe în design web, cunoștințe despre teoria culorilor, tipografie și aranjarea elementelor.
 • Abilități avansate în HTML, CSS, JavaScript, MySQL, UX/UI.
 • Experiență în crearea de formulare online, inclusiv formulare de contact, formulare de colectare a datelor utilizatorilor, formulare de calcul, teste online și chestionare.
 • Abilități în scrierea și optimizarea conținutului pentru site-uri web.
 • Abilități în optimizarea vitezei de încărcare a site-urilor și optimizarea SEO.
 • Experiență în promovarea online a site-urilor și marketing digital. Abilități în implementarea automatizărilor pe site-uri.

Despre partea mea artistică:

Bun venit în lumea mea, un spațiu unde minimalismul se intersectează cu un univers vibrant de creativitate artistică. Sunt un artist, un creator, un povestitor vizual. Dar mai presus de toate, sunt un web designer cu o viziune clară și o pasiune intensă pentru a dezvolta experiențe online cu adevărat captivante.

Călătoria mea artistică a început cu desenulcreion, cărbune, culori pastel fiecare un mediu de exprimare în sine, dar împreună, oferind un spectru de posibilități nelimitate. Desenul, în esența lui, este un exercițiu de minimalism, desprinzând fiecare detaliu în esența sa pură. Această sensibilitate către detalii m-a ajutat să captez subtilitățile designului web, și să creez interfețe care, deși minimaliste, nu lasă nimic la voia întâmplării.

Pictura în acuarelă, culori ulei și culori acrilice, mi-a deschis ochii către magia colorată a lumii. Interacțiunea culorilor, gradul lor de saturație și contrast, modul în care împreună pot transmite anumite stări sau sentimente, toate acestea au devenit o parte integrantă a procesului meu creativ. Fiecare culoare are locul ei, atât în picturile mele, cât și în site-urile pe care le proiectez.

Experiența mea cu vitralii și pictura pe sticlă în culori acrilice m-a învățat cum să jonglez cu lumina și culorile. Aceasta a influențat modul în care abordez transparența și reflexia în designul web, aducând o nouă dimensiune de profunzime și complexitate lucrărilor mele.

În lumea sculpturii, fie că este vorba de lut sau de lemn, am învățat că formele și texturile au puterea de a transmite mesaje puternice. Această apreciere pentru formă și textură se regăsește și în abordarea mea minimalistă a designului web, unde fiecare element își are locul său bine definit și funcționează în armonie cu celelalte.

Tablourile mele cu plante vii și licheni, și produsele de decorațiuni interioare pe care le-am creat, demonstrează legătura mea profundă cu natura și cu felul în care designul poate îmbogăți și anima spațiile. Acesta este un principiu pe care îl aplic și în designul web, cu abordarea mea de a face site-uri vii și responsive.

Nu în ultimul rând, fotografia profesională este un alt domeniu în care mă exprim. Portrete, peisaje, natură statică, fotografii de studio, fotografii sau videoclipuri de călătorie – fiecare dintre acestea mi-a oferit o nouă perspectivă asupra lumii și a modului în care o putem prezenta. Cu toate că minimalismul este caracteristica mea definitorie, fiecare fotografie pe care o fac este o dovadă a faptului că, chiar și în cel mai simplu cadru, există o profunzime și o complexitate extraordinare.

În concluzie, am o multitudine de unelte artistice la dispoziție și o dorință arzătoare de a le combina pentru a crea designuri web minimaliste, dar încărcate de semnificație.

Stilul meu de lucru:

În peisajul dens al internetului, stilul meu se evidențiază prin aprecierea simplității, a eleganței funcționale și a atenției acordate detaliilor. Optez pentru un stil minimalist, nu doar ca o tendință, ci ca o necesitate într-o eră în care informațiile se îngrămădesc într-un flux constant. Scopul meu este de a curăța zgomotul de informații și de a scoate în evidență ceea ce este cu adevărat esențial și valoros.

Sunt dedicat în a găsi soluția tehnică optimă, iar pentru a realiza acest lucru, îmi actualizez constant cunoștințele, sunt la curent cu ultimele tendințe tehnologice și colaborez cu cei mai buni specialiști din domeniu. În procesul de creare a site-urilor web, nu mă limitez la o primă încercare, ci prin atenție asupra detaliilor și prin modificări iterative, mă străduiesc să livrez cea mai bună versiune a produsului final.

Înțeleg că lansarea unui site web este doar punctul de plecare al unei călătorii mai lungi. De aceea, îmi dedic eforturile pentru a oferi suport constant clienților mei, încă de la primele discuții, furnizându-le toate informațiile necesare pentru a naviga cu succes în spațiul online.

Acord o importanță deosebită teoriei culorilor. Cunosc sensurile și emoțiile pe care le evocă diferitele culori la nivel subconștient, permițându-mi astfel să creez o paletă de culori eficientă, care să depășească purul aspect estetic și să transmită mesajul corect vizitatorilor site-ului.

Prin aceste principii și abordări, mi-am transformat pasiunea pentru web design într-o artă ce poate fi admirată și apreciată. Sunt mereu nerăbdător să împărtășesc această artă cu cei care solicită expertiza mea, asigurându-i că experiența lor alături de mine va fi una remarcabilă și plină de succes.

Feedback:

 • I have to say that, apart the excellent service, the knowledge they gave me about the internet world and websites was perhaps the best benefit of working with Webage. In... read more

  m&m Competitions Avatar m&m Competitions

  Încântați de colaborare. Mulțumim pentru răbdare și profesionalism. Detaliile și timpul alocat pentru explicarea soluțiilor tehnice propuse, au făcut diferența.

  Arta Decorativa Avatar Arta Decorativa

  Pret corect, produsul livrat la timp. Sunt profesionisti si rabdatori. Recomand cu caldura.

  Agro Romania Avatar Agro Romania

  Flexibili, creativi , pasionati si implicati in ceea ce fac au dat viata ideilor mele si au creat un site atractiv si profesionist.

  Liliana BOGDAN Avatar Liliana BOGDAN
 • Exceptional collaboration, excellent solutions and excellent result! Thanks for the communication and collaboration! I recommend!

  Otilia Stoica Avatar Otilia Stoica

  Short time to make an attractive website, impeccable quality. Creativity and professionalism at home! I highly recommend Webage Web Design.

  Patricia Costea Avatar Patricia Costea

  Recomand ! Sunt profesionisti,raspund nevoilor clientilor ,vin cu recomandari pentru afacerea ta.

  Laura Micsa Avatar Laura Micsa

  Flexible, creative, passionate and involved in what I do, they gave life to my ideas and created an attractive and professional site.

  Liliana BOGDAN Avatar Liliana BOGDAN
 • Colaborare exceptionala, solutii excelente si rezultat excelent! Multumesc pentru comunicare si colaborare! Recomand!

  Otilia Stoica Avatar Otilia Stoica

  Recomand pentru profesionalism și promptitudine. O colaborare foarte bună, o comunicare ușoară și sunt receptivi la dorințele clientului!

  Petrisor Catalina Avatar Petrisor Catalina

  Site-uri perfecte! Design-uri moderne, inspirate, te ajută să creezi și conținutul dacă nu ai habar ce vrei pe site, personalizat pentru afacerea ta. Goob job!

  Mihai Craciun Avatar Mihai Craciun

  Experiența cu Webage a fost una foarte plăcuta de la inceput pentru ca insasi Radovan a făcut ca lucrurile sa mearga usor si in beneficiul meu si al unei comunitati... read more

  Agnes D Avatar Agnes D
 • I recommend for professionalism and promptness. A very good collaboration, an easy communication and they are receptive to the client's wishes!

  Petrisor Catalina Avatar Petrisor Catalina

  O colaborare foarte faina:rapiditate și profesionalism. A avut răbdare cu toate cerințele mele care nu au fost puține di mi-a făcut și sugestii utile. Recomand

  Gutu Bianca Lucia Avatar Gutu Bianca Lucia

  Webage offers you a complete package and a lot of useful information that will help you understand the field online. I found out things I didn't even suspect. I understood... read more

  Infinite Life Avatar Infinite Life

  Timp scurt de realizare a unui site web atractiv, calitate ireproșabilă. Creativitatea și profesionalismul la ele acasă! Recomand cu drag Webage Web Design.

  Patricia Costea Avatar Patricia Costea
 • Am fost ascultat, mi s-au propus solutii/variante, sunt profesionisti. Recomand cu incredere!

  Marius Chetea Avatar Marius Chetea

  I was listened to, I was offered solutions / variants, they are professionals. I recommend with confidence!

  Marius Chetea Avatar Marius Chetea

  Webage is one of the best developers we have dealt with in years, and we plan on using them on several more projects moving forward! They went above and beyond... read more

  Audio Video Avatar Audio Video

  Site-ul meu a prins viață cu ajutorul lor. Receptivi, comunicativi, profesioniști. Au înțeles imediat ceea ce voiam și mi-au oferit asta. Și un pic mai mult. Le mulțumesc și îi recomand!

  Anca Adriana Rucăreanu Avatar Anca Adriana Rucăreanu
 • Webage îți oferă un pachet complet și foarte multe informații utile ce te vor ajuta să înțelegi domeniul online. Am aflat lucruri pe care nici măcar nu le bănuiam. Am înțeles... read more

  Infinite Life Avatar Infinite Life