Despre mine

Web Designer

Sunt Dragoslav Radovan, un web designer specializat în crearea de site-uri remarcabile și inovatoare care te ajută să te diferențiezi de concurență.

Cu peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, achiziții, management de proiect, management de produs, optimizare de procese, retail, industrie, training, recrutare și alte domenii de afaceri, am dezvoltat o perspectivă unică care îmi permite să înțeleg rapid cerințele afacerii tale și să concep o strategie personalizată pentru dezvoltarea unui site web care să se potrivească nevoilor tale specifice.

Pentru mine, un site web este mai mult decât o simplă carte de vizită digitală – este o unealtă puternică care te poate ajuta să-ți dezvolți și să-ți extinzi afacerea.

Nu ezita să mă contactezi pentru a discuta planul de dezvoltare a proiectului și cerințele tale. Sunt la doar un mesaj distanță și mereu bucuros să te ajut.

Indiferent dacă pornești de la zero sau dorești să faci îmbunătățiri la un site existent, am expertiza și experiența necesară pentru a te ghida prin proces și a crea o prezență online de succes pentru afacerea ta.

Date de contact

Nume : Dragoslav Radovan
Email : contact@webage.ro
Telefon : (+40) 799 560 470
Website : webage.design
Romania, Timiș, Dumbrăvița

Contact De ce să alegi serviciile mele? Cum lucrez?

Dragoslav Radovan

Webage Logo

webage

Abilități personale:

  • Abilitatea de a înțelege rapid cerințele clienților și nevoile afacerii, precum și de a identifica soluții optime pentru site-uri web.
  • Abilitatea de a lucra independent și în echipe, respectând termenele limită și îndeplinind standardele de calitate.
  • Atenție la detalii și concentrare asupra calității finale a lucrării.

Experiență profesională:

  • Experiență în crearea și gestionarea site-urilor, inclusiv a magazinelor online pe platforma WordPress.
  • Competențe în design web, cunoștințe despre teoria culorilor, tipografie și aranjarea elementelor.
  • Abilități avansate în HTML, CSS, JavaScript, MySQL, UX/UI.
  • Experiență în crearea de formulare online, inclusiv formulare de contact, formulare de colectare a datelor utilizatorilor, formulare de calcul, teste online și chestionare.
  • Abilități în scrierea și optimizarea conținutului pentru site-uri web.
  • Abilități în optimizarea vitezei de încărcare a site-urilor și optimizarea SEO.
  • Experiență în promovarea online a site-urilor și marketing digital. Abilități în implementarea automatizărilor pe site-uri.

Despre partea mea artistică:

Bun venit în lumea mea, un spațiu unde minimalismul se intersectează cu un univers vibrant de creativitate artistică. Sunt un artist, un creator, un povestitor vizual. Dar mai presus de toate, sunt un web designer cu o viziune clară și o pasiune intensă pentru a dezvolta experiențe online cu adevărat captivante.

Călătoria mea artistică a început cu desenulcreion, cărbune, culori pastel fiecare un mediu de exprimare în sine, dar împreună, oferind un spectru de posibilități nelimitate. Desenul, în esența lui, este un exercițiu de minimalism, desprinzând fiecare detaliu în esența sa pură. Această sensibilitate către detalii m-a ajutat să captez subtilitățile designului web, și să creez interfețe care, deși minimaliste, nu lasă nimic la voia întâmplării.

Pictura în acuarelă, culori ulei și culori acrilice, mi-a deschis ochii către magia colorată a lumii. Interacțiunea culorilor, gradul lor de saturație și contrast, modul în care împreună pot transmite anumite stări sau sentimente, toate acestea au devenit o parte integrantă a procesului meu creativ. Fiecare culoare are locul ei, atât în picturile mele, cât și în site-urile pe care le proiectez.

Experiența mea cu vitralii și pictura pe sticlă în culori acrilice m-a învățat cum să jonglez cu lumina și culorile. Aceasta a influențat modul în care abordez transparența și reflexia în designul web, aducând o nouă dimensiune de profunzime și complexitate lucrărilor mele.

În lumea sculpturii, fie că este vorba de lut sau de lemn, am învățat că formele și texturile au puterea de a transmite mesaje puternice. Această apreciere pentru formă și textură se regăsește și în abordarea mea minimalistă a designului web, unde fiecare element își are locul său bine definit și funcționează în armonie cu celelalte.

Tablourile mele cu plante vii și licheni, și produsele de decorațiuni interioare pe care le-am creat, demonstrează legătura mea profundă cu natura și cu felul în care designul poate îmbogăți și anima spațiile. Acesta este un principiu pe care îl aplic și în designul web, cu abordarea mea de a face site-uri vii și responsive.

Nu în ultimul rând, fotografia profesională este un alt domeniu în care mă exprim. Portrete, peisaje, natură statică, fotografii de studio, fotografii sau videoclipuri de călătorie – fiecare dintre acestea mi-a oferit o nouă perspectivă asupra lumii și a modului în care o putem prezenta. Cu toate că minimalismul este caracteristica mea definitorie, fiecare fotografie pe care o fac este o dovadă a faptului că, chiar și în cel mai simplu cadru, există o profunzime și o complexitate extraordinare.

În concluzie, am o multitudine de unelte artistice la dispoziție și o dorință arzătoare de a le combina pentru a crea designuri web minimaliste, dar încărcate de semnificație.

Stilul meu de lucru:

În peisajul dens al internetului, stilul meu se evidențiază prin aprecierea simplității, a eleganței funcționale și a atenției acordate detaliilor. Optez pentru un stil minimalist, nu doar ca o tendință, ci ca o necesitate într-o eră în care informațiile se îngrămădesc într-un flux constant. Scopul meu este de a curăța zgomotul de informații și de a scoate în evidență ceea ce este cu adevărat esențial și valoros.

Sunt dedicat în a găsi soluția tehnică optimă, iar pentru a realiza acest lucru, îmi actualizez constant cunoștințele, sunt la curent cu ultimele tendințe tehnologice și colaborez cu cei mai buni specialiști din domeniu. În procesul de creare a site-urilor web, nu mă limitez la o primă încercare, ci prin atenție asupra detaliilor și prin modificări iterative, mă străduiesc să livrez cea mai bună versiune a produsului final.

Înțeleg că lansarea unui site web este doar punctul de plecare al unei călătorii mai lungi. De aceea, îmi dedic eforturile pentru a oferi suport constant clienților mei, încă de la primele discuții, furnizându-le toate informațiile necesare pentru a naviga cu succes în spațiul online.

Acord o importanță deosebită teoriei culorilor. Cunosc sensurile și emoțiile pe care le evocă diferitele culori la nivel subconștient, permițându-mi astfel să creez o paletă de culori eficientă, care să depășească purul aspect estetic și să transmită mesajul corect vizitatorilor site-ului.

Prin aceste principii și abordări, mi-am transformat pasiunea pentru web design într-o artă ce poate fi admirată și apreciată. Sunt mereu nerăbdător să împărtășesc această artă cu cei care solicită expertiza mea, asigurându-i că experiența lor alături de mine va fi una remarcabilă și plină de succes.

Feedback:

Mihaela Avram
Mihaela Avram
2023-12-15
Colaborarea cu Webage a fost si este una profesionista. Am gasit promtitudine, consiliere si pasiune la Dl. Radovan. Recomand cu incredere!
Oana Cuesdeanu
Oana Cuesdeanu
2023-04-13
Profesionalismul, rabdarea si rapiditatea executiei m-au uimit! Dar ingredientul care ii ofera unicitate acestui creator unic de identitate virtuala, este capacitatea de a mentine directia. Am primit consultanta la fiecare pas al crearii site-ului si am avut parte de idei creative care m-au motivat sa cresc valoarea fiecarei fraze asezate in pagina. Acum invat cat de frumos este procesul de a creste vizibilitatea acestui proiect creat si ma bucur ca pot avea un colaborator atat de pasionat! Mulțumesc Dragoslav!
Ana-Maria Popescu
Ana-Maria Popescu
2022-12-15
Colaborarea cu Webage a fost excelenta. Au inteles ce avem nevoie si au raspuns foarte prompt. Recomand cu incredere!
Agnes D
Agnes D
2022-08-13
Experiența cu Webage a fost una foarte plăcuta de la inceput pentru ca insasi Radovan a făcut ca lucrurile sa mearga usor si in beneficiul meu si al unei comunitati intregi de psihologi. Solutiile implementate de el au fost rapide si extrem de eficiente. Capacitatea de a intelege nevoia clientului este punctul forte! Recomand cu toata increderea!
Otilia Stoica
Otilia Stoica
2021-07-16
Colaborare exceptionala, solutii excelente si rezultat excelent! Multumesc pentru comunicare si colaborare! Recomand!
Liliana BOGDAN
Liliana BOGDAN
2021-05-20
Flexibili, creativi , pasionati si implicati in ceea ce fac au dat viata ideilor mele si au creat un site atractiv si profesionist.
Marius Chetea
Marius Chetea
2021-04-13
Am fost ascultat, mi s-au propus solutii/variante, sunt profesionisti. Recomand cu incredere!
Petrisor Catalina
Petrisor Catalina
2021-04-12
Recomand pentru profesionalism și promptitudine. O colaborare foarte bună, o comunicare ușoară și sunt receptivi la dorințele clientului!
Laura Micsa
Laura Micsa
2021-04-07
Recomand ! Sunt profesionisti,raspund nevoilor clientilor ,vin cu recomandari pentru afacerea ta.
Patricia Costea
Patricia Costea
2021-04-07
Timp scurt de realizare a unui site web atractiv, calitate ireproșabilă. Creativitatea și profesionalismul la ele acasă! Recomand cu drag Webage Web Design.