Creăm site-uri web pentru producătorii de mobilă la comandă

Creștem vânzările afacerii tale cu mobilier la comandă

Creăm site-uri profesionale pentru producătorii de mobilier la comandă

 

Produci mobilier? Ai nevoie de un site web care să îți crească vânzările și să genereze mai mulți clienți?

Iată ce îți oferă Webage:

 • Crearea unui site personalizat: conceput special pentru a prezenta produsele și serviciile tale într-un mod atractiv și profesional.
 • Crearea unui site ușor de folosit: cu un design modern și profesionist site-ul va fi optimizat pentru a atrage cât mai mulți clienți.
 • Design responsive: site-ul tău va arăta bine pe orice dispozitiv, fie că este vorba de un computer desktop, laptop, o tabletă sau un telefon mobil.
 • Formulare de calcul interactiv: permite clienților să calculeze prețul unei bucătării la comandă în timp real.
 • Optimizare SEO: site-ul tău va fi optimizat pentru motoarele de căutare, astfel încât să fie ușor de găsit de potențialii clienți.
 • Suport tehnic: te vom ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a administra site-ul tău web.
 • Promovare online: te vom ajuta să îți promovezi produsele și serviciile online.

Preț creare site producător de mobilier la comandă: de la 749€

Folosește formularul nostru de calcul, pentru a estima prețul unui site de mobilă la comandă.

Extinde funcționalitatea site-ului tău WordPress cu ”Calculatorul de preț bucătărie la comadă” de la Webage!

 

Experiența noastră în web design pentru producătorii de mobilier ne-a arătat că implementarea unui calculator de prețuri pe site este esențială!

Am conceput o soluție care permite clienților să aleagă caracteristicile dorite pentru mobilierul lor – lungime, corpuri suspendate, calitate, stil și materiale – iar calculatorul va estima automat costul.

Testează calculatorul nostru de preț mobilă de bucătărie la comandă

Ce avantaje îți aduce un astfel de calculator de prețuri, dacă îl implementezi pe site-ul tău?

 

 • Cel mai important avantaj este GENERAREA DE TRAFIC. Vei atrage mai mulți vizitatori pe site, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a numărului de clienți și a veniturilor. Conform statisticilor noastre, implementarea unui astfel de instrument duce la o creștere cu până la 30% a traficului în primele 6 luni.
 • Vei oferii o experiență interactivă și personalizată vizitatorilor site-ului.
 • Vei satisface nevoia de informații a vizitatorului, privind costurile mobilierului la comandă.
 • Va crește numărului de cereri și comenzi.
 • Va crește încrederea clienților în serviciile tale.

Află cum reușește site-ul webage.ro, să apară pe primele poziții din rezultatele de căutare Google, pentru mobila la comandă, deși webage.ro este un site ce oferă servicii de creare a site-urilor web?

Preț implementare fomular de calcul: de la 149€

Putem instala calculatorul de preț mobilier de bucătărie la comandă, și pe site-urile deja existente, construite în WordPress.

Dacă ai un site WordPress, și dorești un astfel de formular pe site-ul tău, iată pașii de urmat:

 1. Contactează-ne: Ne trimiți un email la contact@webage.ro, ne suni sau ne trimiți un mesaj la tel: +40799560470, și ne spui că ești interesat să adaugi formularul de calcul.
 2. Analizăm site-ul: În cel mai scurt timp, facem o analiză rapidă a site-ului din punct de vedere tehnic pentru a identifica cea mai bună modalitate de integrare a formularului de calcul.
 3. Instalare Rapidă: Dacă totul este ok, într-o zi, vei avea deja instalat pe site-ul tău unul dintre formularele noastre standard de calcul. Acesta va fi configurat pentru a se potrivi perfect cu design-ul și funcționalitățile existente ale site-ului tău.
 4. Opțiuni Personalizate: Dacă dorești o variantă personalizată sau ai cerințe specifice suntem aici pentru a te ajuta.

Așteptăm mesajul tău pentru o analiză preliminară gratuită! Echipa Webage îți stă la dispoziție pentru orice întrebare.

De ce site-ul webage.ro apare pe prima pagină Google pentru cuvinte de căutare despre mobilă, deși nu produce mobilă?

Dacă vei căuta pe Google termeni precum „calcul manopera mobila„, „calculator mobila la comanda„, „calcul manopera mobila„, „calculator mobila„, „mobila calculator„, „cat costa mobila la comanda„, „mobila bucatarie la comanda pret„,  „pret mobila bucatarie la comanda” etc. vei fi probabil surprins să afli că printre primele rezultate ale căutării apare formularul de calcul bucătărie la comandă de la webage.ro, deși Webage.ro este specializat în web design (crearea de site-uri web, formulare online, promovare online etc). 

Cum de un astfel de site apare în top pentru aceste cuvinte cheie despre mobilă? Acest lucru pare fascinant, având în vedere că site-ul nostru nu este direct implicat în industria mobilei de bucătărie, ci doar oferă soluții tehnologice pentru site-urile web. 

Chiar dacă webage.ro nu produce sau comercializează mobilă, un simplu formular de calcul al prețului mobilei, aduce pe site-ul nostru, foarte mulți vizitatori care caută informații despre prețuri. Acest lucru demonstrează cum un instrument util și bine optimizat poate aduce un trafic semnificativ.

Ești producător de mobilă la comandă? De ce să nu profiți și tu de un astfel de avantaj? Solicită instalarea unui astfel de formular de calcul personalizabil pe site-ul tău. Fă-o acum, și profită de facest formular, care te va ajuta să-ți afișezi site-ul printre primele poziții în căutările Google.

Calculator estimare preț creare site producător mobilier

Consultanță GRATUITĂ