De ce s─â alegi serviciile Webage?

╚śtim c─â alegerea unui furnizor de servicii este dificil─â, mai ales dac─â e╚Öti la ├«nceput de drum ├«n acest domeniu. Din acest motiv ├«╚Ťi vom explica avantajele de care vei beneficia dac─â alegi serviciile noastre de web design:

– ├Än╚Ťelegem rapid scopul proiectului.

– Afl─âm ├«n cel mai scurt timp care sunt competitorii t─âi ╚Öi vom definii profilul poten╚Ťialilor t─âi clien╚Ťi.

– Vei consuma foarte pu╚Ťin timp ╚Öi efort ├«n procesul de creare a site-ului.

– Este suficient s─â ne spui o simpl─â idee, iar noi ├«╚Ťi facem versiunea demonstrativ─â a site-ului. Este mai simplu s─â vezi un model gata f─âcut pe baza c─âruia s─â discut─âm apoi detaliile.

– Nu te vom agasa cu multe ├«ntreb─âri preliminare, pentru c─â de multe ori chiar nu ╚Öti r─âspunsul. Din contr─â, vom pune ├«ntrebarea ╚Öi vom r─âspunde tot noi ca s─â ├«n╚Ťelegi c├ót mai bine ├«ntregul proces de construc╚Ťie al site-ului.

– Textele site-ului sunt de multe ori prima piedic─â de care te love╚Öti. Pare simplu s─â scri textele pentru site-ul t─âu, dar vei vedea c─â este greu, c─â nu ai inspira╚Ťie, c─â nu ╚Öti de unde s─â o apuci. ├Ä╚Ťi scriem noi toate textele, pentru c─â avem experien╚Ť─â ├«n foarte multe domenii de activitate.

– ├Ä╚Ťi explic─âm ├«n detaliu tot ce ├«╚Ťi propunem. De ce am ales o anumit─â palet─â de culori, de ce este de preferat un anumit tip de design, de ce este bine s─â implement─âm anumite func╚Ťionalit─â╚Ťi, ce tip de promovare este mai eficient─â, cum po╚Ťi ajunge ├«n fa╚Ťa competitorilor ├«n c─âut─ârile Google etc..

– Nu ├«╚Ťi vindem iluzii. ├Ä╚Ťi explic─âm clar ce ├«nseamn─â s─â administrezi un site, cum, c├ónd ╚Öi ├«n ce condi╚Ťii vei ob╚Ťine rezultatele dorite.

– ├Ä╚Ťi prezent─âm toate costurile ├«n detaliu, cu riscul de a te face s─â te r─âzg├ónde╚Öti ╚Öi de a alege alt furnizor de servicii de web design, pentru c─â ÔÇŁDincolo era mai ieftin!ÔÇŁ. ╚śtim c─â nu este cea mai bun─â strategie, dar acesta este modul nostru de lucru.

– ├Ä╚Ťi prezent─âm toate costurile ulterioare de ├«ntre╚Ťinere a unui site: costuri lunare server, mentenan╚Ť─â, administrare etc. ╚Öi cum le po╚Ťi reduce c├ót mai mult.

– ├Ä╚Ťi oferim informa╚Ťii detaliate despre promovarea site-ului. Vei afla care sunt metodele de promovare potrivite, care sunt costurile, ├«n c├ót timp po╚Ťi ob╚Ťine rezultatele dorite, cum s─â te promovezi eficient pe re╚Ťelele de socializare.

– Te vom ajuta s─â alegi numele pentru domeniu ╚Öi extensia acestuia (.ro, .com, .net etc.).

– ├Ä╚Ťi explic─âm ce ├«nseamn─â ╚Öi de ce este important─â securitatea site-ului. Instal─âm implicit pe toate site-urile, module de protec╚Ťie ├«mpotriva atacurilor cibernetice.

– ├Ä╚Ťi explic─âm ce ├«nseamn─â un backup, de ce este necesar ╚Öi cum po╚Ťi s─â ├«╚Ťi refaci site-ul de la zero, dac─â ai probleme majore sau dac─â vrei s─â-l mu╚Ťi pe alt server. Instal─âm implicit pe toate site-urile un modul de backup.

– ├Ä╚Ťi explic─âm ce ├«nseamn─â un site afi╚Öat corect pe dispozitivele mobile, optimizarea vitezei de ├«nc─ârcare a site-ului, optimizarea SEO ╚Öi de ce sunt importante.

Automatiz─âm procesele de pe site, ca s─â-╚Ťi u╚Öur─âm munca ╚Öi s─â-╚Ťi reducem timpul alocat administr─ârii site-ului.

– ├Ä╚Ťi vom spune cum po╚Ťi s─â dezvol╚Ťi ulterior site-ul ╚Öi cum s─â g├ónde╚Öti o afacere online scalabil─â la nivel global.

– Te vom ajuta s─â ├«n╚Ťelegi cum po╚Ťi face bani cu un site web.

Contactează-ne și află toate detaliile importante pentru crearea noului tău site.

Email WhatsApp Contact

Garan╚Ťia Webage

Webage Site demo gratuit

Webage ├«╚Öi asum─â riscurile colabor─ârii. ├Ä╚Ťi facem varianta DEMO a site-ului GRATUIT, ca s─â ai o imagine c├ót mai clar─â despre cum va ar─âta noul t─âu site web.

Webage 100 la suta banii inapoi garantat site web

Nu ├«╚Ťi vom ascunde niciun cost. Vei primi lista detaliat─â a pre╚Ťurilor pentru fiecare modul instalat sau serviciu pe care ├«l oferim.

Dac─â nu vei fi mul╚Ťumit de serviciile noastre ├«╚Ťi return─âm banii f─âr─â s─â cerem explica╚Ťii suplimentare.

Vreau varianta demo Sunt interesat WhatsApp