De ce să alegi serviciile Webage?

Echipa în care poți avea încredere

18 motive să alegi serviciile noastre de web design

Știm că alegerea unui furnizor de servicii este dificilă, mai ales dacă ești la început de drum în acest domeniu. Din acest motiv îți vom explica avantajele de care vei beneficia dacă alegi serviciile noastre de web design:

1. Înțelegem rapid scopul proiectului.

2. Aflăm în cel mai scurt timp care sunt competitorii tăi și vom definii profilul potențialilor tăi clienți.

3. Vei consuma foarte puțin timp și efort în procesul de creare a site-ului.

4. Este suficient să ne spui o simplă idee, iar noi îți facem versiunea demonstrativă a site-ului. Este mai simplu să vezi un model gata făcut pe baza căruia să discutăm apoi detaliile.

4. Nu te vom agasa cu multe întrebări preliminare, pentru că de multe ori chiar nu ști răspunsul. Din contră, vom pune întrebarea și vom răspunde tot noi ca să înțelegi cât mai bine întregul proces de construcție al site-ului.

5. Textele site-ului sunt de multe ori prima piedică de care te lovești. Pare simplu să scri textele pentru site-ul tău, dar vei vedea că este greu, că nu ai inspirație, că nu ști de unde să o apuci. Îți scriem noi toate textele, pentru că avem experiență în foarte multe domenii de activitate.

6. Îți explicăm în detaliu tot ce îți propunem. De ce am ales o anumită paletă de culori, de ce este de preferat un anumit tip de design, de ce este bine să implementăm anumite funcționalități, ce tip de promovare este mai eficientă, cum poți ajunge în fața competitorilor în căutările Google etc..

7. Nu îți vindem iluzii. Îți explicăm clar ce înseamnă să administrezi un site, cum, când și în ce condiții vei obține rezultatele dorite.

8. Îți prezentăm toate costurile în detaliu, cu riscul de a te face să te răzgândești și de a alege alt furnizor de servicii de web design, pentru că ”Dincolo era mai ieftin!”. Știm că nu este cea mai bună strategie, dar acesta este modul nostru de lucru.

9. Îți prezentăm toate costurile ulterioare de întreținere a unui site: costuri lunare server, mentenanță, administrare etc. și cum le poți reduce cât mai mult.

10. Îți oferim informații detaliate despre promovarea site-ului. Vei afla care sunt metodele de promovare potrivite, care sunt costurile, în cât timp poți obține rezultatele dorite, cum să te promovezi eficient pe rețelele de socializare.

11. Te vom ajuta să alegi numele pentru domeniu și extensia acestuia (.ro, .com, .net etc.).

12. Îți explicăm ce înseamnă și de ce este importantă securitatea site-ului. Instalăm implicit pe toate site-urile, module de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

13. Îți explicăm ce înseamnă un backup, de ce este necesar și cum poți să îți refaci site-ul de la zero, dacă ai probleme majore sau dacă vrei să-l muți pe alt server. Instalăm implicit pe toate site-urile un modul de backup.

15. Îți explicăm ce înseamnă un site afișat corect pe dispozitivele mobile, optimizarea vitezei de încărcare a site-ului, optimizarea SEO și de ce sunt importante.

16. Automatizăm procesele de pe site, ca să-ți ușurăm munca și să-ți reducem timpul alocat administrării site-ului.

17. Îți vom spune cum poți să dezvolți ulterior site-ul și cum să gândești o afacere online scalabilă la nivel global.

18. Te vom ajuta să înțelegi cum poți face bani cu un site web.

Contactează-ne și află toate detaliile importante pentru crearea noului tău site.

Email WhatsApp Contact

Garanția Webage

Webage Site demo gratuit

Webage își asumă riscurile colaborării. Îți facem varianta DEMO a site-ului GRATUIT, ca să ai o imagine cât mai clară despre cum va arăta noul tău site web.

Webage 100 la suta banii inapoi garantat site web

Nu îți vom ascunde niciun cost. Vei primi lista detaliată a prețurilor pentru fiecare modul instalat sau serviciu pe care îl oferim.

Dacă nu vei fi mulțumit de serviciile noastre îți returnăm banii fără să cerem explicații suplimentare.

Vreau varianta demo Sunt interesat WhatsApp