Cum lucrăm? Care sunt valorile noastre?

Simplitatea este suprema sofisticare

Webage Logo

Capacitatea de a simplifica înseamnă să elimini inutilul pentru ca utilul să poată fi scos în evidență.

Simplitatea este modul nostru de abordare în domeniul web design.

În realizarea site-urilor noastre, abordăm acest stil nu pentru că ne plac citatele de pe internet de genul ”Less is more”, ci pentru că în ultimii ani, informația vizuală și auditivă se revarsă în cantități imense pe toate canalele mass media. Este prea mult iar oamenii nu mai pot procesa cantitatea enormă de informații. Din acest motiv, am decis să facem lucrurile cât mai simple.

Ne documentăm în mod constant și suntem la curent cu noutățile tehnologice din domeniu. Căutăm în mod constant cea mai bună soluție tehnică pentru site-urile pe care le construim. Nu ne ferim să colaborăm și să cerem ajutorul celor mai buni specialiști atunci când acest lucru este necesar.

Atenția la detalii este importantă în procesul de creare a unui site web. Site-urile nu ne ies perfect din prima încercare. De fapt niciunui designer nu-i iese. Procesul de creare a unui site web, presupune modificări succesive ale structurii paginilor, culorilor, fonturilor, textelor până când într-un final ajungem la cea mai bună variantă.

De la primele discuții, oferim potențialilor clienți toate informațiile de care au nevoie pentru a înțelege corect domeniul online. Crearea unui site web este doar începutul unui drum lung, care poate fi un real succes dacă ști tot timpul ce ai de făcut.

Această teorie ține cont de percepția umană asupra culorilor și asociațiile pe care omul le face instinctiv. Culorile evocă semnificații și emoții, adesea la nivel subconștient.

Selecția culorilor în designul unui site web nu se reduce doar la aspectul estetic. Pentru a crea o paletă de culori eficientă pentru un site web, este important să înțelegem teoria, psihologia și armonia culorilor.

… îți returnăm toți banii, fără să cerem explicații.

Scopul nostru este de a avea doar clienți mulțumiți. Din acest motiv vom face tot posibilul ca produsele și servciile noastre să fie impecabile.

Contactează-ne! Despre Webage