Cât costă un site web?

Cât costă un site web, este o căutare des întâlnită pe Internet, lucru care arată interesul tot mai mare al oamenilor pentru domeniul online.

Am creat acest formular de calcul preț site web, cu scopul de a oferi un reper pentru cei la început de drum.

Scopul formularului nu este de a calcula prețul unui site web cu exactitate, pentru că acest lucru este imposibil, având în vedere variația foarte mare a prețurilor pentru serviciile din acest domeniu. Totuși, calculatorul vă va ajuta să vă faceți o imagine generală despre costurile pe care le implică procesul de creare a unui site web. Calculul are un caracter general și ține cont de media prețurilor pentru web design, hosting și copywriting practicate pe piața din România.

Formularul vă permite să alegeți atât variantele cele mai ieftine, dar și cele mai complexe. Puteți alege totodată și costurile suplimentare ce apar în general la construcția unui site cum ar fi: hosting-ul, domeniul web, înregistrarea site-ului în motoarele de căutare, optimizarea pentru o afișare corectă pe dispozitivele mobile, mentenanța web site-ului etc. și pe care foarte multă lume nu le ia în calcul din diverse motive.

Dacă ți-a fost de folos, distribuie acest formular pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp sau chiar pe email. Îți mulțumim!


Citiți articolele de pe blogul Webage Web Design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *