Categorie arhivă: Blog Webage Română

Blog Webage Română

Viitorul sumbru al agențiilor de social media în era video și inteligenței artificiale

Viitorul sumbru al agențiilor de social media în era video și inteligenței artificiale

Agențiile de social media se zbat într-o mare de schimbări. Modelul lor de business tradițional, bazat pe tehnică și trucuri, a devenit învechit. Acum, conținutul de calitate, în special videoclipurile, este rege. Dar producerea acestui conținut este costisitoare și necesită creativitate deosebită. În plus, amenințarea inteligenței artificiale planează deasupra lor, sugerând că întreaga industrie ar putea dispărea în viitorul apropiat.

De ce vânzarea de cursuri online nu este o afacere simplă?

Vânzarea de cursuri online nu este o afacere simpla

Vânzarea de cursuri online nu este o afacere simplă, deși poate părea la prima vedere. Îți faci un site, încarci cursurile online și oamenii vor da buluc să le cumpere. Și uite așa vei obține simplu și ușor, un venit pasiv. Defapt este ceva mai complicat. Citește articolul meu și află de ce?

Creșterea interesului pentru psihologie și psihoterapie în Romania – analiza anului 2023

Creșterea interesului pentru psihologie și psihoterapie

Căutările online despre psihoterapie au crescut semnificativ. Anxietatea și depresia sunt la vârful listei preocupărilor, deschizând oportunități pentru psihologi și psihoterapeuți. Profita acum de trendurile online, creează un site captivant și promovează-ți serviciile pentru a atrage clienții.

Statistici SEO 2023/2024: Ce trebuie să știi pentru a-ți îmbunătăți vizibilitatea online

Statistici interesante despre SEO în 2023/2024

Ești pregătit să fii vedetă pe scena online? SEO este cheia! Peste 80% dintre utilizatori nu trec de prima pagină de căutare, iar căutările vocale și Google Maps devin game-changer-uri. Cu 53,3% din traficul website-urilor provenind din căutarea organică, ignorarea SEO-ului este ca și cum ai sta în spatele scenei la un concert, pierzând toată atenția și aplauzele.