Cel mai bun moment pentru a posta pe Instagram

Cel mai bun moment pentru a posta pe Instagram pentru cel mai mare impact

Momentul zileiOre recomandateTipuri de conturi potrivite
Dimineața devremeÎnainte de 9Știri, educație, inspirație
Amiaza11 – 13Afaceri, organizații, evenimente de prânz
După-amiaza15 – 17Divertisment, cultură populară, artă
Seara18 – 21Conținut branded, reclame, promovare
Noaptea târziuDupă 21Public tânăr sau petrecăreț

 

Cuprins

 

Introducere

Când este cel mai bun moment pentru a posta pe Instagram pentru a obține cea mai bună acoperire a publicului și cele mai multe interacțiuni? Răspunsul depinde de publicul tău și nu există un moment magic universal care să funcționeze pentru toată lumea. Cu toate acestea, există unele tendințe și reguli generale care pot servi ca Google la selectarea celor mai bune momente. Iată un ghid cu cele mai potrivite momente ale zilei pentru a posta pe Instagram, pentru diferite tipuri de conturi.

 

Dimineața devreme

Dimineața devreme, înainte de ora 9, este un moment bun pentru a ajunge la oamenii care verifică telefonul la trezire. Aceștia au de obicei un nivel ridicat de angajament, așa că dacă te adresezi unui public care folosește Instagram pentru știri, inspirație sau motivație, cum ar fi site-urile web, webage sau conturile educaționale, atunci dimineața este momentul potrivit.

 

Amiaza

La amiază, între orele 11 și 13, vei prinde probabil cei care iau o pauză de la muncă pentru a verifica rețelele sociale. Acest lucru poate funcționa bine pentru branduri de afaceri sau organizații care doresc să ajungă la un public activ în timpul orelor de program. Poți folosi acest moment și pentru a promova evenimente sau campanii relevante pentru orele de prânz.

 

După-amiaza

După-amiaza târziu, între orele 15 și 17 se pare că este un moment popular pentru a posta pe Instagram. Mulți oameni verifică telefonul în drum spre casă de la serviciu sau în timp ce se relaxează după școală. Conturile de divertisment, cultură populară, artă și altele similare pot profita de traficul crescut în aceste ore.

 

Seara

Seara este probabil cel mai popular moment pentru a posta pe Instagram. Între orele 18 și 21 este vârful de trafic pe platformă, deoarece oamenii se uită la telefoane înainte de culcare. Branded content, reclame și alte postări comerciale pot funcționa bine în această fereastră de timp pentru a atinge cât mai multe persoane.

 

Noaptea târziu

Cu toate că activitatea scade pe Instagram după ora 21, unii utilizatori rămân angajați până după miezul nopții. Dacă ținta ta este un public tânăr sau de petrecăreți care rămân treji până târziu, atunci merită să postezi pe la miezul nopții. Poți testa și zilele de vineri sau sâmbătă seara pentru cele mai bune rezultate.

 

În final, este important să testezi diferite momente și să analizezi statisticile tale pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru comunitatea ta.

Asigură-te că optimizezi postările pentru mobile, folosești hashtag-uri relevante și creezi conținut de calitate pentru a-ți maximiza audiența.

Dacă ai nevoie de ajutor cu crearea de site web, magazin online, SEO, mentenanță site sau administrare site, contactează Webage pentru servicii profesionale de web design la cele mai bune prețuri!

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre: promovarea unui site web, digital marketing, modul de creare a unui site web, cât costă un site web profesional, mentenanța și administrarea site-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *