Live Chat robotizat pentru website

Chatbot

O variantă eficientă și ieftină de comunicare cu vizitatorii site-ului tău este ”automatizarea procesului de discuții” prin utilizarea roboților inteligenți.

Crezi că vizitatorii site-ului tău, știu exact ce caută? De cele mai multe ori răspunsul este nu.
Studiile arată că 83% dintre ei au nevoie de ajutor pentru a lua o decizie de cumpărături. Mai mult, este posibil ca, cumpărătorii să nu găsească ceea ce caută din cauza problemelor de navigare, s-ar putea să aibă întrebări de înregistrare, plată, finalizare și livrare sau poate exista o lipsă de informații despre un anumit produs. Altfel spus, au nevoie de ajutor și dacă nu îl primesc vor continua căutările pe alte site-uri.

Există o soluție de a capta atenția și de a oferi informații. Acest lucru se realizează prin intermediul operatorilor umani care vor aborda o parte din vizitatori începând o discuție directă cu ei. Este varianta ideală de comunicare, dar operatorii umani reprezintă costuri pe care s-ar putea să nu ți le permiți.

O variantă eficientă și mult mai ieftină este automatizarea procesului de discuții cu clienții prin utilizarea roboților inteligenți. În toate aceste situații, roboții pot oferi asistență în timp real, la fel cum o face o persoană de vânzări dintr-un magazin real. Ei pot fi programați să pună întrebări și să obțină răspunsuri importante pentru tine.

Live chat robotizat - chatbot

Unii dintre ei sunt destul de simpli și pot fi setați să răspundă la întrebări frecvente, alții pot ajunge și la utilizarea Inteligenței Artificiale pentru a anticipa întrebările și nevoile interlocutorilor.
Studiile arată că la nivel global oamenii folosesc mai mult aplicațiile de mesagerie decât rețele sociale. Generațiile tinere preferă din ce în ce mai mult să scrie mesaje în loc să sune sau trimită un e-mail. În același timp, cu toții dorim răspunsuri cât mai rapide, la întrebările pe care le avem. Dar să plătești o persoană care să răspundă tuturor clienților 24/7, 365 zile pe an, nu este o soluție eficientă în majoritatea cazurilor. Din acest motiv vă recomand roboții pentru discuții numiți ”chatbots”.

Live Chat robotizat pentru website | Web design | Creare site | Web design Timisoara

Robot recrutare

Avantajele ”chatbot-ilor”:
Avantajele ”chatbot-ilor”:
– odată instalați și pregătiți de lucru își fac treaba 24ore/7zile, 365 de zile pe an, fără costuri suplimentare;
– sunt rapizi și pot aborda toți vizitatorii site-ul tău simultan și indiferent de numărul lor;
– discuțiile pot avea loc la orice oră, și în orice limbă, de fiecare dată cu același entuziasm. Acest aspect te va ajuta dacă dorești să abordezi piața internațională;
– poți genera rapoarte pe baza datele colectate de roboți;
– poți colecta și apoi analiza, obiceiurile vizitatorilor site-ului tău (ce pagini vizitează, la ce produse/servicii se uită etc.);
– poți anunța vizitatorii despre promoțiile site-ului;- poți oferii discount-uri vizitatorilor pentru cumpărarea anumitor produse/servicii de pe site.

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.