15 avantaje esențiale pe care le oferim clienților noștrii

Cele 15 beneficii cheie de care vei avea parte alegând serviciile noastre de web design

Ați decis să vă extindeți afacerea în online sau să începeți un proiect digital nou? Felicitări pentru inițiativă! Un site web bine construit poate crește semnificativ vizibilitatea, vânzările și satisfacția clienților. Totuși, pentru a obține aceste rezultate este nevoie de furnizorul potrivit de servicii web design.

În acest articol vă prezentăm care sunt cele 15 beneficii majore de care veți avea parte alegând serviciile noastre de creare și promovare site web. Vom explica pe scurt fiecare punct, oferind exemple și detalii concrete despre cum vă putem ajuta.

 

1. Înțelegem rapid scopul și obiectivele proiectului

Discutând cu noi veți observa rapid cum identificăm care sunt așteptările, nevoile și scopul pe care îl urmăriți cu noul site. Fie că doriți leads, brand awareness, vânzări online sau alte obiective, le vom înțelege și vom concepe strategia digitală în consecință.

 

2. Identificăm rapid profilul clienților țintă și competitorii

Un site de succes se bazează pe cunoașterea aprofundată a publicului țintă. Folosind metode precum interviuri, cercetări de piață și analiză de date, ne asigurăm că știm cui ne adresăm și cum să-i atragem. Analizăm și competitorii direcți pentru a vă diferenția în online.

 

3. Economisire semnificativă de timp și efort din partea dvs.

Noi ne ocupăm de toți pașii necesari pentru un site reușit, de la concept creativ, design, copywriting, programare și până la promovarea online. Dvs. doar ne comunicați ideile și cerințele, noi venim cu soluția completă.

 

4. Vă arătăm o versiune demo pentru feedback iterativ

În loc să pornim de la zero, vă arătăm mai întâi 1-2 variante demo de site, homepage și câteva pagini. Puteți vedea vizual cum ar putea arăta și ne puteți comunica feedback-ul. Acest proces iterativ reduce riscurile și crește șansele unui rezultat pe placul dvs.

 

5. Explicăm pe îndelete fiecare decizie de design sau funcționalitate

Nu vă vom prezenta doar rezultatul final, ci explicăm de ce am ales anumite fonturi, culori, elemente grafice, plugin-uri, metode de promovare etc. Înțelegerea motivelor din spatele deciziilor vă face să le și însușiți.

 

6. Clarificăm întrebările cheie încă de la început

Știm că la început chiar nu știți ce să întrebați. De aceea, vă vom adresa noi întrebările esențiale și vă vom explica de ce sunt importante răspunsurile. Eliminăm confuzia și vă orientăm în direcția corectă.

 

7. Vă scriem textele profesionale SEO optimizate

Unul dintre cele mai dificile aspecte îl reprezintă scrierea textelor pentru un nou site. Copywriterii noștri cu experiență se ocupă de această sarcină, livrând un conținut optimizat, branduit și capabil să atragă clientul țintă.

8. Detalii complete despre costuri și buget

Încă de la început vă prezentăm costurile detaliate pentru fiecare etapă – design, programare, copywriting, promovare, mentenanță. Veți ști exact în ce investiție vă implicați fără surprize ulterioare. Vă putem recomanda și opțiuni mai accesibile dacă bugetul e limitat. Și nu uitați că puteți beneficia de plata site-ului în rate lunare.

 

9. Explicăm pe larg necesarul de mentenanță și costurile continue

Un site nu se oprește odată ce este gata. Este nevoie de monitorizare, actualizări, troubleshooting. Vă detaliem clar ce implică mentenanța, cum să o planificați și ce costuri așteptate aveți lună de lună.

 

10. Oferim plan complet de promovare online a site-ului

Chiar dacă site-ul arată impecabil, are nevoie și de promovare pentru a atrage trafic. Împreună analizăm care sunt cele mai bune metode de promovare SEO, PPC, social media, email, aliniate obiectivelor.

 

11. Asistență în alegerea domeniului și extensiei

Alegerea unui domeniu memorabil, brandabil și disponibil este decisivă. Vă sfătuim asupra extensiei (.com vs. .ro) și testăm variante de nume de domenii până găsim opțiunea ideală pentru proiect.

 

12. Securitate sporită prin soluții dedicate

Instalăm pe toate site-urile module de securitate și protecție împotriva atacurilor malware, phishing sau vulnerabilități. Vă explicăm cum funcționează și de ce e absolut necesară securitatea.

 

13. Backup complet pentru refacerea în caz de urgență

Backup-urile periodice vă permit să restaurați site-ul 100% în cazul problemelor majore, hack-uri sau migrare pe alt server. Este o asigurare pentru scenarii neprevăzute, pe care noi o includem implicit.

 

14. Compatibilitate smartphone/tabletă și site rapid

Testăm site-ul pe toate ecranele și dispozitivele, optimizăm imaginile și codul astfel încât experiența de navigare să fie excelentă. Un site rapid încarcă vizitatorii cu până la 40% mai mult, așadar viteza contează.

 

15. Automatizări și soluții pentru reducerea muncii administrative

Implementăm funcționalități precum programări online, formular aplicare joburi, mesagerie instant cu chatbots etc. Astfel reduc munca manuală și cresc productivitatea.

 

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile lucrului cu noi. Scopul nostru final este să vă ajutăm să aveți succes online pe termen lung. Iar asta înseamnă o colaborare deschisă, comunicare continuă și un partener de încredere.

Așadar analizați avantajele prezentate mai sus și nu ezitați să ne contactați pentru a discuta cum vă putem sprijini în lansarea sau creșterea afacerii online. Suntem entuziasmați să contribuim la proiect!

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre: modul de creare a unui site web, cât costă un site web profesional, mentenanța, administrarea și promovarea unui site web.

2 comentarii la “15 avantaje esențiale pe care le oferim clienților noștrii

  1. Bianca Tănase a scris:

    Apreciem efortul constant al echipei Webage de a îmbunătăți serviciile oferite clienților și dorința sinceră de a ajuta companiile să aibă succes online. Sunteți un partener de încredere și vă mulțumim pentru tot ce faceți.

  2. Cristian Păun a scris:

    Webage este o alegere inteligentă pentru orice companie care dorește să-și optimizeze prezența online. Viziunea și profesionalismul sunt impresionante. Vă doresc mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *