Crește vânzările afacerii tale de mobilă la comandă cu un site web profesionist

Crește vânzările afacerii tale de mobilă la comandă cu un site web profesionist

Ești producător de mobilă la comandă și vrei să îți extinzi afacerea? Atunci ai nevoie de un site web profesionist care să te ajute să ajungi la mai mulți clienți potențiali și să îți crești vânzările.

 

Cunoaștem foarte bine provocările cu care te confrunți ca producător de mobilă la comandă. De aceea, echipa noastră de experți în web design creează soluții personalizate pentru nevoile și cerințele afacerii tale. Îți vom construi un site web atractiv, intuitiv și optimizat pentru dispozitive mobile, astfel încât potențialii clienți să poată explora ușor oferta ta de produse și servicii, indiferent dacă navighează de pe un computer, tabletă sau smartphone. Un design modern și responsive va asigura o experiență de navigare impecabilă pe toate gadget-urile, punând în valoare munca ta de calitate.

 

Dar cea mai mare atracție pentru viitorii tăi clienți va fi formularul de calcul interactiv. Acest instrument le permite să estimeze direct pe site costul mobilierului la comandă potrivit preferințelor lor. Ei vor introduce detalii precum lungimea, corpurile suspendate, calitatea, stilul și materialele, iar calculatorul va genera automat un preț estimativ. O experiență personalizată și interactivă care îi va încânta!

 

Ce beneficii concrete vei obține prin implementarea unui astfel de formular:

  1. Creștere semnificativă a traficului pe site (până la 30% în primele 6 luni);
  2. Mai multe cereri și comenzi de la clienți interesați;
  3. Satisfacerea nevoii de informații privind costurile;
  4. Creșterea încrederii clienților în serviciile tale.

 

Webage, am dezvoltat deja un asemenea formular de calcul pentru mobila de bucătărie. Acesta este atât de bine optimizat pentru motoarele de căutare, încât site-ul nostru apare în top pentru termeni ca „calculator mobilă la comandă”, „preț mobilă bucătărie la comandă” și alții similari – deși noi nu producem mobilier, ci oferim servicii web.

 

Imaginează-ți ce impact ar avea un astfel de instrument și pe site-ul tău! Ți-ai putea afișa produsele și serviciile printre primele rezultate Google, ceea ce înseamnă mai mult trafic, mai multe vânzări și o creștere a cifrei de afaceri.

 

Ce mai aștepți? Solicită-ne un site web complet pentru afacerea ta de mobilă la comandă. Îl vom crea de la zero, potrivit cerințelor tale, și îi vom integra formularul nostru de calcul al prețurilor.

 

Iar ca bonus, îți vom oferi consultanță gratuită în orice etapă a proiectului!

 

Contactează-ne acum pentru o analiză gratuită și fără obligații. Este momentul să îți iei afacerea la nivelul următor cu un site profesionist de la Webage!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *