Cum să promovezi site-ul tău cu bani puțini și multe vise frumoase 😂.

Cum să promovezi site-ul tău cu bani puțini și multe vise frumoase 😂.
Expert agenție advertising: Bună ziua, ce vă aduce la mine în agenție astăzi?
 
Client: Am un site web pe care vreau să-l promovez. Să facem ceva!

Expert agenție advertising: Sigur, ne-am dori cu toții să fim ca Google, nu-i așa? Dar ce buget aveți?

Client: Nu prea mare, cam 500 de lei.

Expert agenție advertising: Ah, deci vă doriți să vă promovăm site-ul înaintea altor mii de competitori, dar cu un buget de cheltuieli publicitare cmai mititel?

Client: Da, cam asta ar fi bugetul meu. Ce putem face?

Expert agenție advertising: Păi, am putea încerca să vă promovăm site-ul cu ajutorul unei campanii de e-mail marketing. Este ca și cum ați trimite un spam, dar fără a fi penalizați de Google. Dar nu vă faceți griji, sigur veți avea câteva click-uri de la acei câțiva oameni care nu au blocat încă toate reclamele.

Client: Aha, sună bine. Dar cum putem fi siguri că va fi eficient?

Expert agenție advertising: Ha-ha, eficienta! Aceeași întrebare pe care și-o pune și soarecele când aleargă în roata de exerciții. Nu putem garanta eficacitatea campaniei, dar putem garanta că veți plăti pentru ea!

Client: Hmm, încep să mă îndoiesc. Există alte opțiuni?

Expert agenție advertising: Sigur, există întotdeauna SEO-ul. Adică, optimizarea pentru motoarele de căutare. Vom face site-ul dvs. să apară în primele pagini ale căutărilor, dar poate fi costisitor. În plus, există mereu riscul să fie penalizați de Google. Dar, hei, fiecare afacere are nevoie de o aventură din când în când, nu-i așa?

Client: Hmm, nu știu ce să zic.

Expert agenție advertising: Nu e nicio problemă, haideți să păstrăm acești 500 de lei și să-i investim într-un joc de noroc online. Ar fi mai amuzant și poate aveți mai mult noroc decât cu marketingul online. Dar, să revenim la subiect, poate că ar trebui să ne gândim la ceva mai creativ. Ce-ar fi să facem o campanie cu un hashtag unic și să promovăm site-ul dvs. pe toate rețelele sociale?

Client: Sună bine, dar nu sunt prea sigur cum funcționează toate acestea.

Expert agenție advertising: Ei bine, ideea este să postăm cât mai multe mesaje și să folosim acel hashtag unic pentru a atrage atenția utilizatorilor. S-ar putea să obținem câteva sute de like-uri, poate chiar unii dintre ei vor accesa site-ul dvs.

Client: OK, sună interesant. Dar cât costă o astfel de campanie?

Expert agenție advertising: Costurile depind de numărul de postări și de numărul de platforme pe care doriți să le folosim. Dar hai să spunem că ar fi în jur de 1000 de lei.

Client: Hmm, încă este mult mai mult decât îmi permite bugetul.

Expert agenție advertising: Nu vă faceți griji, avem o altă opțiune. S-ar putea să nu fie la fel de populară, dar poate fi la fel de eficientă. Vă propunem să încercăm marketingul prin e-mail.

Client: Din nou e-mail marketing? Nu sună a spam?

Expert agenție advertising: Nu-i nimic rău în spam, mai ales dacă o facem profesionist. Vă vom trimite un e-mail personalizat, pe care probabil nu-l va deschide nimeni, dar măcar vom fi încercat.

Client: Nu prea mă convingeți. Sunteți sigur că asta ar ajuta site-ul meu să se promoveze?

Expert agenție advertising: Ei bine, dacă nu vă place nicio idee, atunci vă sugerez să încercați să vă promovați site-ul singur. Creați un blog, scrieți postări și împrăștiați-le pe rețelele sociale. Dar, asta este gratuit și prea obișnuit, nu-i așa?

Client: Mă tem că trebuie să-mi caut altă agenție.

Expert agenție advertising: Sigur, puteți să faceți asta. Dar nu uitați, marketingul online este ca și cum ai încerca să găsești un ac într-un car de fân. Poate veți găsi acea ac, poate nu, dar cu siguranță va fi distractiv să încercați. La revedere și vă dorim mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *