10 motive să îți faci un site web 💡 2024

motive să îți faci un site web, Gründe eine Website zu besitzen, raisons d'avoir un site Internet, motivi per fare un sito web, razones por tener un sitio web

10 motive să îți faci un site web.

 

Dacă ești un freelancer sau deți o afacere, ai nevoie de un site web și o prezență online puternică. Nu vorbim doar despre pagină de Facebook, un cont pe Instagram sau pe alte rețele de socializare ci de un site web bine construit și de o strategie de marketing bine gândită.

1. Site-ul web este cel mai puternic instrument de comunicare!

Pentru că în acest moment site-ul WEB este cel mai puternic instrument de comunicare!

În ziua de azi, pare de neconceput să ai o afacere și să nu ai un web site de prezentare. Cum ar fi să mergi la o întâlnire de afaceri fără carte de vizită? Web site-ul tău va fi cartea ta de vizită și din acest motiv, contează foarte mult cum arată și cum funcționează.

2. Site-ul web este proprietatea ta virtuală!

Să ai propriul web SITE este ca și cum ai deține o proprietate imobiliară, dar mult mai ieftin!

Din momentul în care vei deține propriul nume de domeniu www.siteulmeu.ro, vei avea și propria ta adresă virtuală online pe care nimeni nu ți-o poate lua.

Să ai propriul site web este ca și cum ai deține o proprietate imobiliară, dar mult mai ieftin! Orice ai decide să construiești pe această proprietate depinde de tine și ai putea chiar să vinzi această bucată de teren virtual sau să o păstrezi și să câștigi bani! A avea un site web este o mină de aur. Dar nu toată lume știe unde să sape.

3. Totul este și va fi online!

Online, găsești tot ce îți dorești!

Da, aproape orice. Vrei un film, îl găsești pe net.  Vrei să comanzi de mâncare, o poți face online. Vrei un soț sau poate o aventură de o noapte, o poți rezolva online. Dacă vinzi un produs sau un serviciu și nu ai propriul web site, vei fi scos de pe piață de concurenții tăi în cel mai scurt timp.

4. Ai acces la piața globală!

Gândește-te la oportunități. Ai șansa să te extinzi la nivel global!

Dacă vrei să îți crești afacerea, va trebui să te adresezi unui număr din ce în ce mai mare de persoane. Chiar dacă ai doar o afacere locală, vei fi surprins de câți oameni sunt dispuși să călătorească în întreaga lume pentru a obține ceea ce oferi tu. Vei fi surprins de câți oameni din diverse colțuri ale lumii sunt dispuși să îți comande produsele.

5. Site-ul tău web lucră nonstop pentru tine!

E plăcut să știi că site-ul tău lucrează 24 din 24, 7 zile pe săptămână!

Dacă web site-ul este corect configurat, își va face treaba cu succes singur chiar și în afara orelor de lucru ale angajaților tăi.

Va prelua comenzileva încasa banii, va furniza informații clienților, va discuta cu clienții, va posta produsele și serviciile firmei pe web site-urile de socializare, va face analize etc.

6. Oamenii au nevoie de informații!

oamenii se așteaptă să vadă site-ul TĂU pentru a obține mai multe informații despre TINE SAU BRAND!

Potențialii doritori/cumpărători te caută deja online. Doresc să te cunoască pe tine, compania, produsele, serviciile etc. Este foarte important pentru ei să găsească sursa directă a informațiilor căutate și nu doar părerile postate pe alte web site-uri.

7. Site-ul web este esențial pentru oameni creativi!

Ești o persoană creativă, un artist sau un blogger de succes? Atunci ai nevoie de propriul tău web site.

Nu mă refer la un cont pe Facebook sau un blog online pe web site-urile gratuite. Toate aceste instrumente gratuite, te vor limita mai devreme sau mai târziu. Dacă iei lucrurile în serios și vrei să faci și bani din această pasiune, va trebui să treci în liga profesionistă, făcându-ți propriul site. Acesta vine împreună cu toate instrumentele necesare pentru promovare, analiză, publicitate etc. Și din acest moment ”the sky’s the limit”.

8. Un site web este foarte ieftin!

Site-ul web îți oferă unul din cele mai bune rapoarte costuri/beneficii.

Un web site este ieftin. Practic cu 250€ poți avea web site-ul tău personalizat perfect funcțional în mai puțin de 48 de ore. Cam tot atât te-ar putea costa un set de cărți de vizită pentru colegii din firmă sau dacă ești fumător țigările pe o lună de zile. Un web site îți deschide orizontul către o mare de oportunități. Tu decizi dacă vei profita de ele.

9. Fii la zi cu tendințele noilor generații!

În ultimii ani dinamica vieții este amețitoare. Dacă vei sta deoparte, vei fi exclus din joc.

Ai o afacere, o organizație, ești un artist, activist sau blogger? Ști prea bine că nu ești singur pe piață iar concurența e mai acerbă ca niciodată. Dacă vrei să rămâi pe piață și să te dezvolți, nu poți sta deoparte. Trebuie să intri în joc. Fă-ți un web site și apucă-te de treabă. Competitorii tăi au făcut-o deja.

10. Te putem ajuta!

Pentru cei care nu au web site:

Scrie-ne despre ideile tale. Pune-ne întrebări. Te vom ajuta să înțelegi la ce este bun un web site și cum te poate ajuta la dezvoltarea ta sau a afacerii tale.

Dacă vrei un web site simplu, îl poți alege dintre exemplele de pe acest web site: accesează meniul Exemple.

Pentru cei care au deja un web site dar nu știu cum să profite de utilitatea lui:

Îți vom spune cum să îți promovezi web site-ul, produsele și serviciile pe rețelele de socializare și în căutările Google și astfel să crești numărul clienților. Te vom ajuta să automatizezi cu ajutorul web site-ului, procese mari consumatoare de timp și resurse și să colectezi regulat informații importante despre concurență.

Un comentariu la “10 motive să îți faci un site web 💡 2024

 1. GptMan a scris:

  Există multe motive pentru a construi un site web, printre care:

  Pentru a stabili o prezență online: Un site web poate fi un bun valoros pentru întreprinderile, organizațiile și persoanele fizice care doresc să-și stabilească o prezență online și să ajungă la un public mai larg.

  Pentru a prezenta produse sau servicii: Un site web poate fi o platformă utilă pentru a vă prezenta produsele sau serviciile și pentru a furniza informații despre afacerea dumneavoastră.

  Pentru a genera lead-uri și vânzări: Un site web bine conceput și ușor de utilizat poate fi un instrument puternic pentru generarea de lead-uri și vânzări prin furnizarea de informații despre produsele sau serviciile dvs. și prin facilitarea acțiunilor utilizatorilor.

  Pentru a oferi informații și resurse: Un site web poate fi o resursă utilă pentru a oferi informații și resurse publicului dumneavoastră, cum ar fi tutoriale, întrebări frecvente sau știri din domeniu.

  Pentru a vă conecta cu clienții și utilizatorii: Un site web poate fi o platformă de conectare cu clienții și utilizatorii, prin intermediul unor caracteristici precum formulare de contact, integrare în rețelele sociale sau chat pentru asistență clienți.

  Pentru a construi credibilitate și încredere: Un site web cu aspect profesional poate contribui la stabilirea credibilității și încrederii în rândul publicului dumneavoastră și poate fi un atu valoros pentru construirea brandului dumneavoastră.

  În general, construirea unui site web poate fi o investiție valoroasă pentru întreprinderile, organizațiile și persoanele fizice care doresc să își stabilească o prezență online, să ajungă la un public mai larg și să genereze clienți potențiali și vânzări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *