Remediați problemele legate de eticheta Google, pentru a vă asigura că nu pierdeți conversii

Aceasta este o recomandare făcută de Google Ads:

Remediați problemele legate de eticheta Google, pentru a vă asigura că nu pierdeți conversii

Eticheta Google (gtag.js) sau eticheta Google Manager de etichete trebuie să se afle pe fiecare pagină ca să poată identifica utilizatorii sau clicurile care provin de la adresa URL a paginii de destinație. Întrucât poate fi necesar oricând să schimbați paginile de destinație spre care redirecționează anunțurile dvs., plasarea unei etichete în fiecare pagină a site-ului asigură cea mai bună urmărire a conversiilor odată cu dezvoltarea anunțurilor. Această setare este recomandată deoarece configurarea etichetei Google poate fi incorectă sau incompletă.

 

Ce înseamnă această recomandare?

Gândește-te la eticheta Google (gtag.js) sau la Google Tag Manager ca la o fel de cameră de supraveghere pe site-ul tău web. Aceste camere de supraveghere te ajută să vezi cine vine pe site-ul tău, de unde vin și ce fac când sunt acolo.

Dacă ai un magazin de jucării și vrei să știi câți oameni cumpără jucării, trebuie să ai o cameră de supraveghere în fiecare cameră a magazinului. Dacă nu ai o cameră în camera cu jucării de pluș, nu vei ști niciodată câți oameni cumpără jucării de pluș.

La fel este și cu etichetele Google. Dacă nu le ai pe fiecare pagină a site-ului tău, nu vei putea vedea tot ce se întâmplă. Poate că oamenii vin și cumpără lucruri, dar dacă nu ai o „cameră de supraveghere” pe acea pagină, nu vei putea să vezi asta. Aceasta este o „conversie” – când cineva face ceva ce vrei pe site-ul tău, ca de exemplu să cumpere ceva.

Acum, Google te avertizează că este posibil să ai o problemă cu camerele de supraveghere. Poate că unele nu funcționează corect, sau poate că lipsește una din camera cu jucării de pluș. Deci, te sfătuiește să verifici toate camerele de supraveghere și să te asiguri că funcționează bine, pentru a nu pierde nicio conversie.

Deci, pentru a remedia această problemă, ar trebui să te asiguri că fiecare pagină a site-ului tău are o etichetă Google care funcționează corect. Aceasta te va ajuta să urmărești mai bine conversiile și să îți îmbunătățești campania de publicitate.

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre modul de creare și de implementare a campaniilor Google Ads.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *