Adresați-vă mai multor clienți pe site-urile partenerilor

Aceasta este o recomandare făcută de Google Ads:

Adresați-vă mai multor clienți pe site-urile partenerilor. Extindeți-vă acoperirea cu ajutorul partenerilor din rețeaua de căutare Google

Puteți crește acoperirea și volumul de trafic al anunțurilor dacă le afișați pe site-urile partenerilor în Rețeaua de căutare Google. Ratele de clic de pe site-urile partenerilor în rețeaua de căutare nu afectează Scorurile de calitate. Este posibil să observați o creștere a numărului de clicuri dacă adăugați parteneri în rețeaua de căutare Google.

Se recomandă, deoarece anunțurile din Rețeaua de căutare pot genera trafic suplimentar pe site-urile partenerilor în rețeaua de căutare Google .

 

Ce înseamnă această recomandare?

Imaginează-ți că ai deschis o nouă afacere cu limonadă și vrei să le spui cât mai multor prieteni despre ea. Acum, te duci în parc și începi să le spui tuturor prietenilor despre limonada ta. Acesta este site-ul tău – locul unde îți afișezi anunțurile.

Dar apoi, te gândești că poate ar fi mai eficient dacă ai putea să îți faci publicitate și în alte locuri unde se adună oamenii. Așa că, te duci la piscină, la terenul de fotbal și le spui și oamenilor de acolo despre limonada ta. Aceste locuri sunt „site-urile partenerilor” – alte locuri unde Google poate afișa anunțurile tale pentru a ajunge la mai mulți oameni.

Când afișezi anunțurile pe site-urile partenerilor, poți ajunge la mai mulți oameni și poți obține mai mult trafic (sau „clicuri”). Și chiar dacă ratele de clicuri (numărul de oameni care vin să îți cumpere limonadă după ce au auzit despre ea) pot fi diferite pe site-urile partenerilor, aceasta nu va afecta „Scorurile de calitate”. Scorul de calitate este ca o notă pe care Google ți-o dă pentru cât de relevantă și utilă este limonada ta pentru oameni.

Deci, dacă adaugi parteneri în Rețeaua de căutare Google, este ca și cum ai spune anunțurile tale în mai multe locuri, și astfel ai putea să atragi mai mulți clienți. Dar trebuie să ții cont că, la fel ca în cazul în care ai face publicitate în mai multe locuri, s-ar putea să ai nevoie de mai mulți bani pentru a plăti pentru toate acele anunțuri.

Contactează-ne și îți vom oferii gratuit informații despre modul de creare și de implementare a campaniilor Google Ads.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *