Site gratuit vs. site propriu: Care este alegerea înțeleaptă pentru afacerea ta online?

Site gratuit vs site propriu?

Ești doar o marfă pe internet? Descoperă de ce un site web propriu este esențial pentru succesul tău online

Ești tentat să folosești un site web gratuit pentru afacerea ta online? Înainte de a face acest pas, permite-mi să îți prezint câteva dezavantaje ale acestei abordări și de ce investiția într-un site web propriu este esențială pentru succesul tău pe termen lung.

 

La început, site-urile web gratuite par o opțiune atractivă. Sunt ușor de creat, nu necesită costuri inițiale și îți oferă o experiență minimă în lumea online. Totuși, pe măsură ce afacerea ta crește, vei începe să simți limitările acestor platforme gratuite. Și nu uita un aspect crucial: dacă nu plătești pentru un produs, atunci chiar tu ești produsul!

 

Să analizăm puțin situația. Cine este vânzătorul în cazul unui blog gratuit? Cel care deține platforma, de exemplu Google pentru blogger.com sau blogspot.com. Iar clienții? Companiile care cumpără publicitate de la aceste platforme. Și produsul vândut? Tu și vizitatorii site-ului tău, pentru care muncești și creezi conținut de calitate. Dar ce câștigi tu din toată această activitate? Probabil nimic în afară de experiență sau prea puțin față de cât ai putea obține cu propriul tău site.

 

Același principiu se aplică și în cazul paginilor și grupurilor de Facebook. Deși sunt instrumente excelente pentru promovarea afacerii tale, și aici tu și urmăritorii tăi sunteți produsul vândut companiilor care își fac publicitate. Dacă te bazezi doar pe o pagină de Facebook pentru afacerea ta online, ai abordat complet greșit strategia.

 

Deci, ce ar trebui să faci? Fă pasul către propriul tău site web! Nu mai fi doar o marfă tranzacționată de marile platforme precum Google, Facebook, Instagram sau YouTube. Fii mai mult de atât și profită de serviciile gratuite oferite de acestea, dar fă și tu parte din afacere.

 

Începe să faci bani online cu ajutorul unui site web propriu. Vei avea control total asupra designului, funcționalităților și conținutului. Vei putea să îți construiești brandul și să îți promovezi produsele sau serviciile fără limitări. Iar cel mai important, vei putea să îți monetizezi eforturile și să generezi venituri consistente.

 

Nu mai sta pe gânduri! Fă-ți propriul site web și transformă-ți pasiunea într-o afacere profitabilă online. Iar dacă ai nevoie de ajutor, echipa noastră de experți îți stă la dispoziție. Contactează-ne pentru sfaturi și soluții personalizate pentru crearea și administrarea site-ului tău web.

 

Nu lăsa potențialul tău să fie limitat de platformele gratuite. Investește în viitorul afacerii tale online cu un site web propriu și începe să culegi roadele muncii tale. Succesul te așteaptă!

Vezi prețurile serviciilor

Prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *