De ce sunt dezamăgiți majoritatea posesorilor de site-uri web?

De ce sunt dezamăgiți, having a website is not enough,Warum sind Website-Besitzer enttäuscht, propriétaires de sites Web, proprietari di siti Web, propietarios de sitios web

De ce sunt dezamăgiți majoritatea posesorilor de site-uri web?

Ți-ai făcut un site web și totuși nu se întâmplă nimic deosebit cu el? Nu este ce ți-ai imaginat și se pare că nu te ajută cu nimic la dezvoltarea afacerii tale? Tragi concluzia că nu a fost o investiție bună și ignori site-ul în continuare?

În primul rând trebuie să te gândești că internetul nu începe cu site-ul tău. Sunt peste 1,2 miliarde de site-uri în acest moment. Chiar dacă multe dintre acestea nu sunt active, numărul tot rămâne impresionant.
Nu ai greșit cu nimic atunci când ți-ai făcut un site web. Clienții potențiali sunt prezenți online și caută informații, produse și servicii pe care tu le ai pe site-ul tău. Problema este că te-ai oprit aici și nu ai făcut următorul pas: promovarea site-ului. Iar promovarea nu înseamnă doar publicitate ci și o analiză atentă a potențialilor tăi clienți precum și a produselor sau serviciilor pe care le oferi.
Unele promovări sunt complexe și durează mult timp. Altele sunt simple și au efect imediat.

Dar înainte de a-ți promova site-ul ar trebui să te asiguri că:
1. Site-ul arată profesional. 
75% dintre utilizatorii de internet apreciază credibilitatea și performanța unei companii pe baza designului site-ului lor.

2. Site-ul funcționează fără erori și toate modulele care îi asigură o funcționare corectă sunt actualizate în mod regulat. Dacă site-urile nu sunt întreținute, acestea nu vor produce rezultatele pe care le aștepți.

3. Site-ul funcționează corect pe dispozitivele mobile.
Numărul de utilizatori care accesează internetul prin dispozitivele lor mobile a ajuns la 75%.
93% dintre site-urile micilor afaceri nu sunt afișate corect pe un smartphone.

4. Site-ul este protejat împotriva atacurilor cibernetice și asigură securitatea digitală a vizitatorilor.

5. Site-ul este simplu, ușor de utilizat, oferă cititorului informații concise și utile fără prea multe animații, solicitări publicitare, redare automată de videoclipuri, muzică de fundal etc.

6. Site-ul se încarcă rapid.

7. Utilizatorul găsește ușor și rapid datele de contact (adresa de email, numărul de telefon și adresa fizică dacă este cazul).
– 49% dintre site-urile micilor afaceri nu au un număr de telefon;
– 93% nu afișează o adresă de e-mail sau afișează doar un formular de contact. Formularele de contact, deși sunt des folosite, nu sunt o alternativă grozavă;

8. Informațiile sunt actualizate atât pe site cât și în Google Business și în paginile de socializare.
– 85% dintre site-urile micilor afaceri afișează informații incorecte;
– 64% dintre proprietarii de site-uri consideră că actualizarea este o provocare majoră deși lucrurile nu sunt chiar atât de complicate iar actualizările sunt absolut necesare.

9. Site-ul îți furnizează informații statistice despre utilizatori și comportamentul acestora.
– 75% dintre afacerile mici nu folosesc site web ale site-urilor.

Ai un site web? Vrei să afli ce probleme are și cum poți să îi îmbunătățești performanțele? Vrei să afli cum îți poți promova website-ul?
Întreabă-ne și te ajutăm cu plăcere. Consultanța este gratuită.

Vreau evaluare site Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.