Magazin online gratuit pentru extinderea afacerii tale!

Magazin online complet gratuit pentru extinderea afacerii tale!

Magazin online complet gratuit pentru extinderea afacerii tale!

 

Cuprins:

 

Creăm site-ul tău eCommerce fără costuri inițiale!

Am lansat o campanie limitată pentru crearea gratuită de magazine online profesioniste, pentru antreprenorii care își doresc prezență online, dar vor să evite costurile inițiale de realizare a unui magazin online.

Pentru o perioadă limitată de timp, oferim crearea complet gratuită a magazinului tău online cu toate funcționalitățile necesare pentru a vinde cu succes în mediul digital!

Prin această campanie unică poți obține un magazin eCommerce profesionist, gata de utilizare, fără niciun cost inițial. Singura investiție va fi un comision mic, în funcție de vânzări. Este ocazia perfectă de a-ți extinde afacerea online, fără riscuri!

Specialiștii Webage se vor ocupa de toate etapele necesare: designul site-ului web, integrarea modulelor de plată online și de promovare. În doar câteva săptămâni poți începe să vinzi prin noul magazin. Datele arată creșteri ale vânzărilor de până la 50% pentru afacerile care își lansează un magazin online.

Profită acum de această ofertă unică pentru extinderea rapidă și eficientă a afacerii tale în mediul online! Locuri limitate!

 

Cui se adresează această oferta?

Iată câteva din categoriile de clienți care ar putea fi interesați de această campanie:

 1. Proprietarii de afaceri mici fără prezență online: Aceștia pot avea o afacere tradițională, dar doresc să își extindă operațiunile în mediul online.
 2. Antreprenorii și start-up-urile: Persoanele care sunt la începutul căii lor în antreprenoriat ar putea fi foarte interesate de această ofertă. Costurile inițiale reduse ar putea fi un mare avantaj pentru aceștia, deoarece bugetul lor este probabil limitat.
 3. Afacerile care își doresc să-și rebranduiască sau să-și îmbunătățească prezența online existentă: Există multe afaceri care au deja un magazin online, dar care nu sunt mulțumite de designul sau funcționalitatea acestuia.
 4. Companii care își extind afacerea: Companiile care își deschid noi linii de produse sau care intră pe noi piețe s-ar putea să aibă nevoie de un nou magazin online.
 5. Persoanele care doresc să înceapă o afacere de vânzare online sau dropshipping: Aceste persoane ar putea avea nevoie de un magazin online, dar s-ar putea să nu aibă cunoștințele necesare pentru a-l crea.
 6. Companiile care doresc rebranduirea site-ului actual. Un magazin nou le poate aduce design și funcționalități îmbunătățite pentru a-și spori vânzările.
 7. Persoanele fără experiență care vor să înceapă un business online. Campania le oferă ocazia unică de a obține un magazin profesionist fără investiție inițială și fără cunoștințe tehnice.
 8. Producătorii locali precum fermele, cultivatorii sau micii meșteșugari. De exemplu, un apicultor din zona Moldovei își poate vinde mierea mult mai ușor în toată țara prin intermediul unui magazin online.
 9. Producătorii de produse tradiționale precum olari, cojocari sau artizani în lemn. Un magazin online le-ar permite să își vândă obiectele în toată țara sau chiar la nivel internațional.
 10. Afacerile ce vizează ocazii speciale cum ar fi florăriile. De exemplu, o florărie și-ar putea promova aranjamentele florale pentru evenimente.
 11. Magazinele online tematice precum jucării, cărți, electronice. De exemplu, cineva pasionat de știință poate deschide un magazin cu cărți și jocuri educative.
 12. Afacerile ce vizează un public de nișă precum gameri sau sportivi. De exemplu, un magazin cu suplimente alimentare pentru sportivi de performanță.
 13. Afaceri axate pe comerț internațional sau diaspora. De exemplu, un magazin cu produse și suveniruri românești pentru clienții din străinătate.
 14. Producătorii de alimente ecologice: își pot crea un magazin online pentru a ajunge mai ușor la clienții urbani preocupați de un stil de viață sănătos.
 15. Atelierele de creație: pot vinde online lucrările de artă sau obiectele handmade către pasionații de design și decorațiuni.

 

Ce include magazinul online creat de noi:

 • Site modern, construit pe platforma WordPress – Woocommerce, ușor de utilizat atât de pe desktop cât și de pe dispozitive mobile.
 • Panou de administrare pentru gestionarea comenzilor, produselor, clienților. Permite adăugarea și editarea de categorii, produse, stocuri, prețuri într-un mod simplu.
 • Integrare cu metode de plată online sigure.
 • Branding și identitate vizuală profesionistă.
 • Securitate sporită împotriva fraudelor online prin soluții de autentificare în 2 pași, criptare date, monitorizare trafic.
 • Suport tehnic și asistență continuă din partea echipei Webage pentru optimizarea performanței.
 • Configurare pentru promovare în mediul online prin integrarea cu platformele de social media.
 • Administrare și mentenanță permanentă.

 

Cum funcționează oferta? Iată pașii:

 1. Completează formularul de mai jos, dacă ești interesat de oferă.
 2. Discutăm împreună despre așteptările și nevoile tale pentru site. Analizăm dacă afacerea prezentată este potrivită pentru un magazin online.
 3. Realizăm un audit al afacerii tale și o evaluare a pieței pentru a stabili cea mai bună strategie.
 4. Negociem termenii colaborării și procentul din vânzări.
 5. Îți prezentăm o propunere personalizată cu exemple relevante de magazine online.
 6. Semnăm contractul în care sunt stipulate detaliile colaborării.
 7. Configurăm împreună structura site-ului, designul, produsele și metodele de plată.
 8. Testăm versiunea beta a magazinului împreună și facem optimizările necesare înainte de lansare.
 9. Lansăm magazinul online și îl promovăm în mediul digital prin canale multiple.
 10. Îți oferim în continuare suport tehnic și consultanță marketing pentru maximizarea performanței.
 11. Oferim actualizări și mentenanță lunară a site-ului conform contractului.

Cerere de participare la programul magazin online fără costuri inițiale

 

Profită acum de oferta specială și solicită magazinul tău online complet gratuit!

Un magazin online profesional te poate ajuta să:

 • Atragi noi clienți din mediul online
 • Crești vânzările și veniturile afacerii
 • Economisești timp prin automatizări
 • Crești vizibilitatea și popularitatea brandului
 • Te extinzi pe noi piețe fără costuri suplimentare
 • Obții rapid feedback de la clienții online

 

Contactează-ne

Pentru mai multe detalii despre campania noastră specială de creare de magazine online, contactează-ne acum! Specialiștii noștri îți pot oferi o soluție personalizată pentru extinderea afacerii tale în mediul online.

Vezi serviciile complete de creare de site-uri web ale Webage sau modul în care lucrăm.

Află care sunt avantajele de a lucra cu Webage pentru crearea site-ului tău web.

Hai să discutăm cum te putem ajuta să îți dezvolți afacerea online!

Un comentariu la “Magazin online gratuit pentru extinderea afacerii tale!

 1. Clara a scris:

  Super tare sună chestia asta! Eu fac niște suveniruri handmade și le vând doar local prin zonă. Aș vrea să ajung și la clienți din toată România dar momentan nu îmi permit un site. Ce sanse am să mă valific?

  • Radovan D. a scris:

   Bună Clara,
   Completați vă rog formularul cu cât mai multe date despre firmă / afacere. Din punctul meu de vedere, aveți șanse să vă calificați.

 2. Elena Vadim a scris:

  Superbă inițiativă! Sunt designer vestimentar și lucrez de ceva vreme la propria mea colecție. Un magazin online m-ar ajuta să lansez prima mea colecție independentă! Sper să mă încadrez cu ideea mea.

  • Radovan D. a scris:

   Cu siguranță ideea dvs se potrivește perfect pentru crearea unui magazin online funcțional și elegant pentru noua colecție. Discutăm toate detaliile în cazul acceptării în program. Succes!

 3. Gabi a scris:

  Sunt contabila si lucrez pentru o firma, dar visam sa am propriul birou. Campania asta chiar suna bine, as putea incerca pe cont propriu fara sa bag toti banii din start.

 4. Cati Sandu a scris:

  Lucru intr-o florarie dar patronul nu vrea sa facem si online, desi i-am zis de multe ori. Cred c-a venit momentul sa ma desprind si sa-mi fac propria afacere in domeniu. Sper sa am sanse la precalificare!

 5. AdiSt a scris:

  Arata promitator! Am o firma mica de curierat in Brasov de 5 ani. Ne-ar ajuta un site de programari si tracking dar pana acum nu ne-am permis. O sa aplic la campanie, sper sa intru.

 6. Tania Costea a scris:

  Am o idee de business cu bijuterii handmade dar nu prea am indraznit sa bag bani intr-un site pana acum. Campania asta chiar m-ar motiva sa incerc, cu suportul lor.

 7. Vanda a scris:

  Aș dori să aplic cu serviciile mele de contabilitate și consultanță financiară. Site-ul ar fi folosit in special pentru programări online cu clienții. Se încadrează și astfel de servicii?

 8. Edi a scris:

  Am un centru de înfrumusețare, dar nu am prezență online. Cum aș putea integra serviciile mele de cosmetică și vânzarea de produse într-un magazin online? Aveți exemple?

  • Radovan D. a scris:

   Bună Edi,
   Campania se adresează celor care își doresc un magazin online. De obicei, serviciile de cosmetică nu se vând online. Dacă te gândești să vinzi și produse cosmetice prin intermediul site-ului, atunci am putea analiza colaborarea propusă de tine. Dacă nu, poți alege promoția noastră de crearea a site-ului în rate: https://webage.ro/fa-ti-un-site-web-cu-plata-in-12-rate-lunare/

 9. Adi Valcu a scris:

  Dețin o mică fermă ecologică. Aș dori să vând legumele și fructele mele online. Ce soluții de livrare mi-ați recomanda? Locuiesc la marginea unui oraș mic.

 10. Kiras a scris:

  Aș vrea să aplic cu un concept de site de tip marketplace, unde mai mulți producători locali își vând produsele. Se încadrează la campanie și astfel de idei mai complexe?

 11. Ateliercroitorie a scris:

  Dețin un mic atelier de croitorie. Ce pași aș avea de urmat pentru a încărca designurile și modelele mele în magazinul online? Există ajutor în acest sens?

  • Radovan D. a scris:

   Magazinul online, are un panou de administrare intuitiv pentru încărcarea produselor. Vă asistăm cu integrarea, prelucrarea pozelor, descrierilor etc.

 12. ApiNelu a scris:

  Sunt apicultor și vând miere 100% naturală. Cum aș putea promova cel mai bine magazinul și produsele într-un mod eficient? Care sunt cele mai bune practici?

  • Radovan D. a scris:

   Oferim servicii complete de promovare SEO și campanii online. Contactați-ne și discutăm împreună cea mai bună strategie pentru promovarea produsele dvs.

 13. Adelle a scris:

  Lucrez ca preparator de prăjituri artizanale. Cum pot configura corect prețurile și metodele de livrare, având în vedere specificul produselor? Aș avea nevoie de sfaturi în acest sens.

  • Radovan D. a scris:

   Analizăm împreună cea mai bună abordare privind prețurile, metodele de ambalare și livrare pentru produsele dvs. Gasim întotdeauna soluții personalizate.

 14. Auto Dani a scris:

  Am un service auto de 10 ani. Ne bazam pe clienti prin cunostinte si nu avem site. Cred c-am putea ajunge la mai multi clienti cu un site de prezentare, programari, facturare. Sper ca intra si serviciile.

 15. Nandi a scris:

  Lucrez ca nutritionist si vreau sa fac un pachet de consiliere cu abonament. Din pacate acum nu am bani de site. O sa aplic la campanie, sper ca e ok si ideea mea.

 16. HappyDay a scris:

  Fix ce-mi trebuia! De ceva vreme visez sa-mi deschid o mica patiserie online cu produse artizanale. Dar n-am indraznit sa bag bani in site pana acum. Acum cred c-a venit momentul, ma inscriu!

 17. Costel Antonesei a scris:

  Super tare sună această campanie! Și eu fac bijuterii artizanale unicat. M-ar interesa să am și un mic magazin online pentru promovarea creațiilor mele. Merită încercat, nu am nimic de pierdut.

  • Radovan D. a scris:

   Merită cu siguranță încercat! E o modalitate excelentă de a vă promova talentul și a ajunge la clienți din toată țara. Completați cu încredere formularul și discutăm detalii.

 18. Kelemen a scris:

  Cât durează până este gata magazinul odată ce aplic? Trebuie să pregătesc din timp textul de prezentare și pozele produselor? Mulțumesc!

  • Radovan D. a scris:

   Estimăm că durează aprox. 3-4 săptămâni de la semnarea contractului până la lansare. Da, vom avea nevoie de materialele dvs. pentru produse, ideal pregătite din timp. Vă ajutăm cu sfaturi pentru text și poze de calitate.

 19. Leonard a scris:

  Aș dori să particip cu o idee de magazin online pentru comercializarea fotografiilor mele cu peisaje naturale. Considerați că se încadrează la campanie? Vă stau la dispoziție cu orice alte informații necesare evaluării. Mulțumesc frumos!

  • Radovan D. a scris:

   Ne bucurăm că doriți să participați cu această idee interesantă de promovare a talentului fotografic. Cu siguranță se încadrează la campanie. Așteptăm formularul completat și ne puteți contacta oricând pentru discuții suplimentare.

 20. Ovi a scris:

  Bună. Eu am un mic atelier de produse făcute manual din lemn. Ce costuri aproximative implică după crearea gratuită a magazinului? Care este comisionul lunar? Mulțumesc anticipat!

  • Radovan D. a scris:

   Mulțumim pentru interes! După crearea gratuită, singura investiție va fi comisionul din vânzările realizate. Nu există alte costuri ascunse. Discutăm detalii despre comision la acceptarea în program. Succes!

 21. Alina Coșa a scris:

  Din ce oraș sunteți? As dori sa aplic pentru un magazin online cu articole vestimentare pentru gravide. Ma interesează dacă livrați in toată România sau doar anumite zone? Mulțumesc frumos!

  • Radovan D. a scris:

   Bună Alina! Suntem o agenție de web design din Timișoara. Dacă vă referiți la livrarea produslor dvs. atunci cu siguranță puteți stabilii parteneriate cu firme de curierat naționale. Dacă va fi cazul, discutăm acest gen de detalii la semnarea contractului pentru a configura cea mai bună soluție de livrare pentru clienții dvs.

 22. NutriOnline a scris:

  Sunt nutriționist și aș dori să îmi construiesc un pachet de consiliere nutritionistă online pe care să îl vând prin abonament lunar. Considerați fezabilă o astfel de idee? Aștept răspunsul dvs.

  • Radovan D. a scris:

   Ne bucurăm de interesul dvs. Cred că ideea de pachete de consiliere online cu abonament se pretează foarte bine pentru un magazin online. Discutăm toate detaliile tehnice la acceptarea în program. Succes!

 23. Mate Radu a scris:

  Super tare! Eu lucrez ca bucatar și mi-aș dori să îmi deschid un mic shop online cu prăjituri și produse de patiserie. Să știu că trebuie să am un anumit numar de produse pregătite dinainte sau merge și cu puține de la început.

  • Radovan D. a scris:

   Nu există un număr minim de produse impus, putem începe și cu doar câteva sortimente principale de la lansare. Adăugăm pe parcurs pe măsură ce diversificați oferta. Important e să avem câteva produse reprezentative pentru fotografiere și promovare inițială. Discutăm detalii la acceptare. Succes!

 24. Coca a scris:

  Tare interesant sună pentru mine care lucrez de ceva vreme la lansarea propriei mele linii de cosmetice naturale. Care sunt șansele să fiu acceptată în program cu un astfel de concept mai de nișă? Aștept răspunsul vostru și vă mulțumesc anticipat!

  • Radovan D. a scris:

   Conceptul dvs se încadrează perfect în program, nu ezitați să aplicați. Produsele de nișă precum cosmeticele naturale se pretează foarte bine pentru promovarea și vânzarea online. Discutăm detalii la acceptare. Mult succes!

 25. Estera a scris:

  Bun. Văd că nu menționați nimic de magazinele online care promovează servicii, nu doar produse. Eu de exemplu aș dori un site pentru serviciile mele de contabilitate și consultanță financiară. Se acceptă și astfel de idei?

  • Radovan D. a scris:

   Bună! Da, cu siguranță putem crea împreună un magazin online care să evidențieze serviciile dvs. de contabilitate și consultanță financiară, nu doar produsele. Important e să existe o modalitate de plată, cum ar fi abonamentele.

 26. Aki a scris:

  Eu lucrez de ceva vreme la lansarea unei afaceri cu produse din ceară de albine – lumanari, săpunuri parfumate. Considerați că se pot vinde astfel de produse printr-un magazin online?

  • Radovan D. a scris:

   Credem cu siguranță că produsele din ceară de albine ar avea succes online. Sunt unice, de calitate, iar magazinul le poate promova excelent către un public larg de clienți. Vă încurajăm să aplicați cu încredere! Discutăm detalii la acceptare în program.

 27. Timberland a scris:

  Văd că oferiți crearea gratuită a magazinului dar nu specificați cine se ocupă de mentenanță și actualizări. Acestea se fac tot gratis sau se plătesc separat?

  • Radovan D. a scris:

   Da, după crearea inițială gratuită, noi ne ocupăm în continuare de mentenanță, actualizări și suport tehnic pentru magazinul online, incluse în contract fără costuri suplimentare. Singura investiție ulterioară este comisionul din vânzări.

 28. Salas a scris:

  As dori sa aplic cu un proiect de magazin online pentru comercializarea serviciilor mele de design interior. Considerati ca se incadreaza la campanie chiar daca ofer doar servicii, nu produse fizice? Astept raspunsul vostru, va multumesc!

  • Radovan D. a scris:

   Depinde de modul de implementare al serviciilor. Aplicați, furnizați cât mai multe detalii și veți primi un răspuns.

 29. Indi a scris:

  Am o mică afacere cu produse naturale ayurvedicee, ceaiuri și tincturi naturale, proprii. Considerați că produsele mele se pot încadra în campanie?

  • Radovan D. a scris:

   Vă mulțumim pentru interes. Conceptul dvs cu preparate ayurvedice și produse naturale ne pare foarte interesant și credem că s-ar preta foarte bine pentru vânzarea online. Ne dorim diversitate în campanie, deci cu siguranță vă încurajăm să aplicați. Așteptăm formularul completat și discutăm detalii la acceptare.

 30. Kikoman a scris:

  As dori sa aplic pentru un magazin online de vanzare de blanuri exotice si caviar. Aveti experienta cu astfel de produse exclusive.

  • Radovan D. a scris:

   Bună ziua.Ne străduim să acoperim o paletă cât mai diversificată de domenii în cadrul campaniei. Totuși, blănurile exotice și caviarul ar putea ridica probleme legale, așa că vă sugerăm să vă reorientați spre alt tip de produse.

 31. wikis.ro a scris:

  Bravo pentru aceasta oferta de nerefuzat! Este un cadou pentru antreprenori, indeosebi pentru cei incepatori, in vederea dezvoltarii active in mediul online fara riscuri majore, din punct de vedere financiar. Te felicit pentru initiativa si sper sa profitam la maximum de aceasta oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *