Optimizarea SEO este un concept enervant și complicat 😂.

Optimizarea SEO este un concept enervant și complicat

Ați auzit de ceva numit optimizare SEO?

 

Oh, bineînțeles că ați auzit, dacă aveți un site web, sunteți probabil bombardat cu astfel de termeni și concepte de optimizare.

Dar hai să fim serioși, cine are nevoie de optimizare SEO? De ce ar trebui să-ți pierzi timpul și energia în optimizarea site-ului tău pentru motoarele de căutare? Nu ar fi mai bine să te lași pur și simplu pe mâna hazardului și să aștepți ca cineva să găsească site-ul tău pe Google, eventual?

Haideți să lăsăm tehnologia să facă munca grea și să ne bucurăm de viață fără griji și stresul optimizării SEO. Vă rugăm să ignorați toate sfaturile și ghidurile de optimizare și să începeți să publicați conținut fără discernământ și fără o structură clară, deoarece aceasta este calea spre succes, nu-i așa?

De ce să vă chinuiți să găsiți cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs. sau să creați conținut de calitate atunci când puteți pur și simplu să adăugați o mulțime de cuvinte-cheie la site-ul dvs. și să publicați conținut plin de cuvinte goale? Uitați de experiența utilizatorului sau de navigarea ușoară pe site-ul dvs., lasă-i pe utilizatori să se lupte cu design-ul și să se împiedice de fiecare colț al site-ului tău.

Și de ce să te deranjezi cu link-uri de construcție și interacțiune cu comunitatea online? Nu ar fi mai bine să-ți petreci ziua făcând cu totul altceva decât să cauți oportunități de link building sau să faci eforturi pentru a crește vizibilitatea site-ului tău pe social media? Lasă-i pe alții să se ocupe de asta, ei probabil au un timp liber mult mai mult decât tine.

Într-adevăr, optimizarea SEO este un concept enervant și complicat, deci, de ce să nu evităm cu desăvârșire să învățăm și să implementăm bazele SEO? Haideți să lăsăm tehnologia să decidă destinul site-ului nostru și să nu ne facem griji în privința vizibilității noastre online. Haideți să ne trăim viața și să publicăm orice în mod aleatoriu, fără a ne interesa de ce ar putea căuta cineva pe site-ul nostru.

 

PS: Articolul despre optimizarea SEO a fost scris în glumă și a fost menit să parodieze atitudinea sarcastică și indiferentă față de SEO-ul a unor proprietari de site-uri web. Cu toate acestea, vrem să vă încurajăm să învățați despre bazele optimizării SEO și să vă asigurați că site-ul vostru este vizibil online. Cu toții știm că există multți factori care influențează succesul afacerii tale online, dar optimizarea SEO poate fi unul dintre acești factori. Deci, nu vă lăsați purtați de valul glumei mele și încercați să învățați mai multe despre SEO pentru a obține o afacere online de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *