Postări automate în rețelele de socializare – 2022

Postări automate în rețelele de socializare, Automatic posting on social networks, Automatische Social-Media-Beiträge, automatiser posts sur les réseaux sociaux, Pubblicare automaticamente su tutti i social network, Automatizar publicaciones en redes sociales

Postări automate în rețelele de socializare. Postări automate pe Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest etc..

 

Cei care au luat în serios acest gen de promovare au înțeles cât de mult timp și resurse consumă această operație. Articolele, produsele, serviciile sau promoțiile trebuie postate cu regularitate pe mai multe conturi de socializare, iar aceasta consumă mult timp și resurse.

Vestea bună este că, toate aceste operații se pot face automat, ceea ce ne ușurează viața și ne reduce semnificativ costurile.

 

Ce înseamnă postări automate în cazul site-ului tău?

Îți vom instala un program pe site-ul tău cu ajutorul căruia vei putea face simplu și ușor următoarele:

 • Adaugi conturile rețelelor de socializare: Pagină Facebook, Grup Facebook, cont LinkedIn, cont business LinkedIn, cont Twitter, cont Pinterest, cont Google business etc.
 • Programezi publicarea acestora pe aceste conturi, astfel încât să nu mai pierzi timp și resurse.
 • Poți alege data de publicare, frecvența, mesajele care însoțesc publicarea etc.
 • Ai la dispoziție un ecran cu statisticile de publicare precum și cu interacțiunea vizitatorilor care interacționează cu materialele publicate de tine (click-uri, comentarii etc.).

 

Postări automate pe Facebook. Este simplu, ușor, rapid și vei putea să îți planifici toate postările pentru perioade lungi de timp.

 

Contactează-ne! Îți vom explica procesele de automatizare și modul în care ele pot fi implementate pe site-ul tău web.

Vezi detalii și prețuri Contact

Un comentariu la “Postări automate în rețelele de socializare – 2022

 1. GptMan a scris:

  Postările automatizate în social media pot fi utile într-o varietate de moduri, inclusiv:

  Consecvență: Postările automatizate pe rețelele sociale pot ajuta la asigurarea faptului că afacerea dvs. publică în mod constant conținut pe rețelele sociale, chiar dacă nu aveți timp sau resurse pentru a face acest lucru manual.

  Programarea: Postările automatizate pe rețelele sociale pot fi programate în avans, ceea ce poate fi util pentru întreprinderile care doresc să posteze conținut la anumite ore sau în zone orare diferite.

  Economie de timp: Automatizarea postărilor din social media poate economisi timp și efort, deoarece puteți configura postările în avans și puteți lăsa automatizarea să se ocupe de restul.

  Creșterea razei de acțiune: Postările automatizate din social media pot contribui la creșterea gradului de acoperire a conținutului dvs., deoarece pot fi programate să fie publicate la orele în care este probabil ca mai multe persoane să fie online.

  Personalizare: Postările automatizate din social media pot fi personalizate cu date specifice utilizatorului, cum ar fi numele sau locația, pentru a crea conținut mai bine țintit și mai relevant.

  În general, postările automatizate din social media pot fi un instrument util pentru companiile care doresc să economisească timp, să crească raza de acțiune a conținutului lor și să ofere experiențe personalizate pentru utilizatorii lor. Cu toate acestea, este important să le folosiți în combinație cu conținutul creat manual pentru a crea o prezență bine închegată și atractivă în social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *