6 Semne care îți spun că ar trebui să-ți refaci site-ul

6 Semne care îți spun că ar trebui să-ți refaci site-ul

Cum știi dacă este vremea pentru un redesign de website?

Hei, antreprenorule aflat într-o continuă luptă pentru a-ți menține online prezența la cele mai înalte standarde. Ai observat că site-ul tău arată cam depășit? Sau poate că ratele de conversie sunt în scădere, iar utilizatorii par să nu mai fie la fel de entuziasmați de ceea ce oferi? Dacă da, ai putea  să iei în considerare un redesign de amploare a site-ului tău.

 

Da, poate că nu este cea mai entuziasmantă idee de pe listă. Un redesign de site necesită timp, efort și… bani. Dar, înainte de a spune nu, ia o gură de aer proaspăt și ascultă motivele pentru care ar putea fi absolut necesară această schimbare.

 

Primul și cel mai important motiv? Cei de la Google, au spus-o deja de nenumărate ori. Dacă site-ul nu este optimizat pentru dispozitive mobile, algoritmii lor îl vor penaliza fără milă în clasamentele de căutare. Iar tu nu vrei să fii pe acea listă neagră, nu-i așa? Aproape trei sferturi dintre utilizatori navighează pe net de pe un mobil.

 

Dar asta nu este tot. Un design învechit sau o experiență de navigare proastă pot face ca utilizatorii să părăsească site-ul mai repede decât ai putea spune „conversie ratată”. Iar o rată de rebounduri ridicate este un semnal de alarmă că ceva nu funcționează așa cum trebuie.

 

Imaginează-ți apoi că ești un potențial client care caută serviciile tale. Ajungi pe un site ce pare să fi fost construit în epoca de piatră a internetului. Cam cât de multă încredere vei avea în acea companie? Exact, nu prea multă. Un design modern și captivant este esențial pentru a stabili credibilitatea și a-ți consolida brandul.

 

Și nu uita de viteză! Într-o lume în care oamenii sunt mai grăbiți decât oricând, un site leneș este un pericol real. O întârziere de câteva secunde poate face diferența între un client fericit și unul pierdut pentru totdeauna în lumea virtuală.

 

Ultimul, dar nu cel din urmă motiv? Ușurința de actualizare. Spre deosebire de paginile web statice de odinioară, un sistem modern de gestiune a conținutului îți permite să fii mereu la curent cu noutățile, fără a trebui să angajezi un hacker pentru fiecare modificare minoră.

 

Deci, ia-o ca pe un semn! Dacă oricare dintre aceste puncte ți-a făcut inima să bată mai repede, este momentul să acționezi. Un redesign de site nu este doar un capriciu, este o necesitate pentru succesul afacerii tale online. Iar rezultatele – mai mulți clienți fericiți, un brand mai puternic și, nu în ultimul rând, mai mulți bani în buzunar – vor face ca efortul să fie de departe unul profitabil.

 

Așa că nu mai ezita! Strânge-ți forțele, adună-ți echipa și pornește pe calea redesign-ului. Un site proaspăt și captivant te așteaptă să îl redescoperi, iar clienții tăi nu vor putea decât să rămână impresionați (și cu portofelele deschise).

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *