Dezavantajele unui site web gratuit – 2024 👎🏻

Dezavantajele unui site gratuit

Dezavantajele unui site web gratuit.

 
Site-urile web gratuite (de exemplu blogurile ) sunt un foarte bun început. Pot fi create ușor într-un timp scurt și îți vor oferi experiența minimă necesară pentru acest început de drum.
 
În cazul în care iei în serios activitatea ta de blogging, dezavantajele site-urilor web gratuite sunt mult mai multe decât avantajele. În scurt timp vei începe să simți limitările, pentru că în final primești exact ceea ce plătești.
 
 
Și nu uita! Dacă nu plătești pentru un produs, atunci chiar tu ești produsul!
 
 
– Cine este vânzătorul?
– Cel care deține platforma pe care se află blogul tău, de exemplu Google dacă folosești blogger.com, blogspot.com.
 
– Cine sunt clienții?
– Companiile care cumpără publicitate de la Google.
 
– Care este produsul vândut?
– TU și VIZITATORII site web-ului tău, pentru care muncești și scrii articole de calitate.
 
– Ce câștigi TU din toată activitatea ta de blogging?
– Probabil nimic în afară de experiență sau prea puțin față de cât ai putea câștiga dacă ai avea propriul tău site și nu ai face profit pentru alții.
 
 
Același lucru este valabil și în cazul paginilor și grupurilor de Facebook. Acestea sunt instrumente excelente pentru promovarea afacerii tale. Dar și în acest caz, tu împreună cu cei ce îți urmăresc pagina sunteți produsul pe care Facebook îl vinde mai departe companiilor ce își fac publicitate.
 
 
Dacă ai o afacere care se bazează doar pe o pagină de Facebook, atunci ai abordat total greșit afacerea ta online.
 
Dacă îți dorești o afacere online, nu mai sta pe gânduri și fă-ți propriul tău site web. Beneficiază de oferta noastră specială!
 
Nu mai fi doar o marfă tranzacționată de către marile platforme de pe Internet (Google, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest etc.). Fii mai mult de atât și profită de serviciile gratuite oferite de acestea. Fă și tu parte din afacere.
 
Începe să faci bani online! Îți vom da sfaturi și te ajutăm să îți faci propriul tău site web.
 
Îți recomand să citești și articolul Site web sau o pagină de Facebook?

Un comentariu la “Dezavantajele unui site web gratuit – 2024 👎🏻

 1. GptMan a scris:

  Există câteva dezavantaje potențiale ale utilizării unui site web gratuit:

  Control limitat: Cu un site web gratuit, este posibil să aveți un control limitat asupra designului și funcționalității site-ului dvs. și este posibil să nu îl puteți personaliza în funcție de nevoile sau preferințele dvs. specifice.

  Spațiu de stocare și lățime de bandă limitate: Site-urile web gratuite sunt adesea însoțite de limite privind cantitatea de spațiu de stocare și lățime de bandă pe care le puteți utiliza, ceea ce poate fi o problemă dacă aveți mult conținut sau un volum mare de trafic.

  Funcții limitate: Este posibil ca site-urile web gratuite să nu ofere toate caracteristicile și funcționalitățile de care ați putea avea nevoie, cum ar fi capacitățile de comerț electronic sau instrumentele avansate de analiză.

  Publicitate: Site-urile web gratuite pot afișa reclame pentru a genera venituri, ceea ce poate fi deranjant pentru vizitatori și poate să nu se alinieze cu brandul sau obiectivele dvs. de afaceri.

  Lipsa de proprietate: Cu un site web gratuit, este posibil să nu aveți proprietatea completă a site-ului dvs. și a conținutului său, iar furnizorul poate avea dreptul de a vă elimina site-ul sau conținutul acestuia în orice moment.

  În general, site-urile web gratuite pot fi o opțiune bună pentru cei care sunt la început de drum sau care au resurse limitate, dar s-ar putea să nu fie potrivite pentru întreprinderile sau persoanele fizice care au nevoie de mai mult control, caracteristici sau resurse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *