Dezavantajele unui site web gratuit – 2022

Dezavantajele unui site web gratuit, Die Geheimnisse hinter kostenlosen Websites, secrets des sites Web gratuits, Segreti di siti web gratuiti, Secretos de los sitios web gratuitos

Dezavantajele unui site web gratuit.

Site-urile web gratuite (de exemplu blogurile ) sunt un foarte bun început. Pot fi create ușor într-un timp scurt și îți vor oferi experiența minimă necesară pentru acest început de drum.
În cazul în care iei în serios activitatea ta de blogging, dezavantajele site-urilor web gratuite sunt mult mai multe decât avantajele. În scurt timp vei începe să simți limitările, pentru că în final primești exact ceea ce plătești.
 
Și nu uita! Dacă nu plătești pentru un produs, atunci chiar tu ești produsul!
 
– Cine este vânzătorul?
– Cel care deține platforma pe care se află blogul tău, de exemplu Google dacă folosești blogger.com, blogspot.com.
 
– Cine sunt clienții?
– Companiile care cumpără publicitate de la Google.
 
– Care este produsul vândut?
– TU și VIZITATORII site web-ului tău, pentru care muncești și scrii articole de calitate.
 
– Ce câștigi TU din toată activitatea ta de blogging?
– Probabil nimic în afară de experiență sau prea puțin față de cât ai putea câștiga dacă ai avea propriul tău site și nu ai face profit pentru alții.
 
Același lucru este valabil și în cazul paginilor și grupurilor de Facebook. Acestea sunt instrumente excelente pentru promovarea afacerii tale. Dar și în acest caz, tu împreună cu cei ce îți urmăresc pagina sunteți produsul pe care Facebook îl vinde mai departe companiilor ce își fac publicitate.
 
Dacă ai o afacere care se bazează doar pe o pagină de Facebook, atunci ai abordat total greșit afacerea ta online.
 
Dacă îți dorești o afacere online, nu mai sta pe gânduri și fă-ți propriul tău site web. Nu mai fi doar o marfă tranzacționată de către marile platforme de pe Internet (Google, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest etc.). Fii mai mult de atât și profită de serviciile gratuite oferite de acestea. Fă și tu parte din afacere. Începe să faci bani online! Îți vom da sfaturi și te ajutăm să îți faci propriul tău site web.
 
Îți recomand să citești și articolul Site web sau o pagină de Facebook?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.