Dezavantajele unui site web gratuit – 2023 ­čĹÄ­čĆ╗

Dezavantajele unui site gratuit

Dezavantajele unui site web gratuit.

 
Site-urile web gratuite (de exemplu blogurile ) sunt un foarte bun ├«nceput. Pot fi create u╚Öor ├«ntr-un timp scurt ╚Öi ├«╚Ťi vor oferi experien╚Ťa minim─â necesar─â pentru acest ├«nceput de drum.
 
├Än cazul ├«n care iei ├«n serios activitatea ta de blogging, dezavantajele site-urilor web gratuite sunt mult mai multe dec├ót avantajele. ├Än scurt timp vei ├«ncepe s─â sim╚Ťi limit─ârile, pentru c─â ├«n final prime╚Öti exact ceea ce pl─âte╚Öti.
 
 
╚śi nu uita! Dac─â nu pl─âte╚Öti pentru un produs, atunci chiar tu e╚Öti produsul!
 
 
– Cine este v├ónz─âtorul?
– Cel care de╚Ťine platforma pe care se afl─â blogul t─âu, de exemplu Google dac─â folose╚Öti blogger.com, blogspot.com.
 
– Cine sunt clien╚Ťii?
– Companiile care cump─âr─â publicitate de la Google.
 
– Care este produsul v├óndut?
– TU ╚Öi VIZITATORII site web-ului t─âu, pentru care munce╚Öti ╚Öi scrii articole de calitate.
 
– Ce c├ó╚Ötigi TU din toat─â activitatea ta de blogging?
– Probabil nimic ├«n afar─â de experien╚Ť─â sau prea pu╚Ťin fa╚Ť─â de c├ót ai putea c├ó╚Ötiga dac─â ai avea propriul t─âu site ╚Öi nu ai face profit pentru al╚Ťii.
 
 
Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi ├«n cazul paginilor ╚Öi grupurilor de Facebook. Acestea sunt instrumente excelente pentru promovarea afacerii tale. Dar ╚Öi ├«n acest caz, tu ├«mpreun─â cu cei ce ├«╚Ťi urm─âresc pagina sunte╚Ťi produsul pe care Facebook ├«l vinde mai departe companiilor ce ├«╚Öi fac publicitate.
 
 
Dacă ai o afacere care se bazează doar pe o pagină de Facebook, atunci ai abordat total greșit afacerea ta online.
Cite╚Öte cele ÔÇŁ10 dezavantaje ale unei pagini de FacebookÔÇŁ.
 
Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o afacere online, nu mai sta pe g├ónduri ╚Öi f─â-╚Ťi propriul t─âu site web. Beneficiaz─â de oferta noastr─â special─â!
 
Nu mai fi doar o marf─â tranzac╚Ťionat─â de c─âtre marile platforme de pe Internet (Google, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest etc.). Fii mai mult de at├ót ╚Öi profit─â de serviciile gratuite oferite de acestea. F─â ╚Öi tu parte din afacere.
 
├Äncepe s─â faci bani online! ├Ä╚Ťi vom da sfaturi ╚Öi te ajut─âm s─â ├«╚Ťi faci propriul t─âu site web.
 
├Ä╚Ťi recomand s─â cite╚Öti ╚Öi articolul┬áSite web sau o pagin─â de Facebook?

Un comentariu la “Dezavantajele unui site web gratuit – 2023 ­čĹÄ­čĆ╗

 1. GptMan a scris:

  Exist─â c├óteva dezavantaje poten╚Ťiale ale utiliz─ârii unui site web gratuit:

  Control limitat: Cu un site web gratuit, este posibil s─â ave╚Ťi un control limitat asupra designului ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťii site-ului dvs. ╚Öi este posibil s─â nu ├«l pute╚Ťi personaliza ├«n func╚Ťie de nevoile sau preferin╚Ťele dvs. specifice.

  Spa╚Ťiu de stocare ╚Öi l─â╚Ťime de band─â limitate: Site-urile web gratuite sunt adesea ├«nso╚Ťite de limite privind cantitatea de spa╚Ťiu de stocare ╚Öi l─â╚Ťime de band─â pe care le pute╚Ťi utiliza, ceea ce poate fi o problem─â dac─â ave╚Ťi mult con╚Ťinut sau un volum mare de trafic.

  Func╚Ťii limitate: Este posibil ca site-urile web gratuite s─â nu ofere toate caracteristicile ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťile de care a╚Ťi putea avea nevoie, cum ar fi capacit─â╚Ťile de comer╚Ť electronic sau instrumentele avansate de analiz─â.

  Publicitate: Site-urile web gratuite pot afișa reclame pentru a genera venituri, ceea ce poate fi deranjant pentru vizitatori și poate să nu se alinieze cu brandul sau obiectivele dvs. de afaceri.

  Lipsa de proprietate: Cu un site web gratuit, este posibil s─â nu ave╚Ťi proprietatea complet─â a site-ului dvs. ╚Öi a con╚Ťinutului s─âu, iar furnizorul poate avea dreptul de a v─â elimina site-ul sau con╚Ťinutul acestuia ├«n orice moment.

  ├Än general, site-urile web gratuite pot fi o op╚Ťiune bun─â pentru cei care sunt la ├«nceput de drum sau care au resurse limitate, dar s-ar putea s─â nu fie potrivite pentru ├«ntreprinderile sau persoanele fizice care au nevoie de mai mult control, caracteristici sau resurse.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *