Importanța unui site web pentru psihologi și psihoterapeuți în 2022 👩🏻‍⚕️

Site web pentru psihologi, Website for psychologists,, Website für Psychologen, site web pour les psychologues, sito web per psicologi, Sitio web para psicólogos

Site web pentru psihologi și psihoterapeuți în 2022.

Importanța unui site web, pentru un psiholog, psihoterapeut este esențială pentru cariera acestuia. Află ce ar trebui să faci dacă nu ai un site web, dacă ai doar o pagină de Facebook, dacă ai un site care arată neprofesional și ce îmbunătățiri importante poți aduce site-ului tău.

1. Dacă nu ai un site web,
și dacă ai ezitat până în acest moment să abordezi domeniul online, acum este momentul să o faci. Decizia de a deveni activ în online este esențială și trebuie să o vezi ca o investiție fără de care va fi tot mai greu să rămâi vizibil pentru clienții tăi.

Citește 10 motive pentru care să îți faci un web site.

Află prețul estimativ al unui site web făcut de web designerii din România. Calculează cât costă un site web?

2. Dacă ai doar o pagină de Facebook,
citește acest articol pentru a vedea dezavantajele unei astfel de pagini: 10 dezavantaje ale unei pagini de Facebook

3. Dacă ai deja un site web,
nu neglija aspectul site-ului, organizarea și utilitatea informațiilor publicate. Site-ul web va crea o primă impresie potențialilor clienți, despre tine și serviciile pe care le oferi. Niciodată nu este prea târziu să îți refaci site-ul la un nivel profesionist.

Citește 10 motive pentru a-ți reface site-ul.

4. Dacă ai deja un site web, cu un aspect profesional,
nu uita că îl poți îmbunătății în mod continuu și poți adăuga module care să aducă un beneficiu vizitatorilor, să îți ofere informații suplimentare despre aceștia, să-ți mărească traficul site-ului și implicit să îți crească numărul potențialilor clienți. Îți recomandăm următoarele module pentru site-ul tău:

formularele online cu care vei putea face online, teste de personalitate, chestionare, sondaje de opinie;
modul de postări automate pe rețelele de socializare, care îți ușurează munca, postând pentru tine articole pe Facebook, Instagram, Linkedin, Google Business, Pinterest, Twitter etc.
– modul cursuri online, dacă vrei să te implici într-un domeniu de viitor cu mare potențial;- modul de evenimente dacă, evenimentele reprezintă pentru tine un mod important de promovare;
– modul video conferințe online;

Implementăm teste și chestionare pe site-ul tău care te vor ajuta în activitatea zilnică. Vezi câteva exemple de teste și chestionare:
Test de personalitate Eysenck;
Test comunicare asertivă;
Chestionar de aptitudini profesionale, testul Holland;
Test de personalitate Belbin pentru stabilirea rolului în echipă.

Webage.ro – Creare web site-uri de prezentare, magazine online, refacem site-uri vechi sau neperformante, creare formulare online, roboți chat, optimizare site-uri, postări automate pe rețelele de socializare, preluare automată informații de pe alte site-uri, administrare site, mentenanță site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.